Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 octombrie. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”.

zodia ta

Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Berbecii primesc bani sâmbătă, Gemenii au parte de întâmplări neobișnuite

Berbec Nativii vor fi preocupați să păstreze aparențele, să-și apere locul câștigat în societate și autoritatea care le-a fost acordată într-o activitate publică. Saptamana aceasta pot aparea relații „efervescente’ cu unii prieteni. Informațiile sau situațiile surprinzătoare prin care vor trece aceia vor face o impresie puternică asupra Berbecilor. Posibil schimb de cuvinte, contradicții, contraziceri dacă nativii sunt implicați în proiecte și activități comune alături de prietenii. Pot apărea însă divergențe stârnite de inițiativele și felul de a acționa al nativilor care intră în contradicție cu opinia generală a mediului din care fac parte.

Taur Moment al maturizării, al resemnării sau al despărțirii de idei, oameni și proiecte în care nativul a crezut și în care, acum, nu se mai regăsesc. Taurii vor avea parte de o evoluție surprinzătoare care le poate afecta imaginea, percepția publică despre valoarea sau competența lor sau despre seriozitatea abordării chestiunilor profesionale. Context general care se poate concretiza și prin alte evenimente, încercări sau provocări. Posibilă echilibrare a relațiilor la locul de muncă sau intrare în vigoare a unor prevederi care le convin lor, ca angajați.

Gemeni Imaginație, inspirație, mental activ, atitudine energică ori de câte ori Gemenii vor fi puși în situația să elaboreze un proiect, un studiu, o cercetare, o analiză, o comunicare științifică sau să învețe. Posibile întâmplări neobișnuite sau circumstanțe de viață speciale născute din neconcordanțe, viziune diferită față de o altă scară de valori și obiceiuri (mai ales dacă nativul călătorește sau locuiește în străinătate), conflicte de conștiință. Vor avea parte de un moment interesant, incitant, provocator pentru cei care evoluează „pe scenă’, indiferent de postură (actori, interpreți, conferențiari, ziariști, formatori de opinie).

Rac Racii pot primi un dar, li se poate acorda o facilitate financiară sau un ajutor în condiții mai puțin obișnuite după cum, în cazuri particulare, prin decesul neașteptat al cuiva, ei se pot afla în postura de succesori doar că, dincolo de un eventual beneficiu material, evenimentul îi va pune în fața unor aspecte juridice sau financiare cu totul neobișnuite ori chiar peste puterile lor de a le rezolva (singuri). Efort pentru menținerea a unor relații onorabile sau comode cu rudele dificile ori motivate de interese divergente.

Leu Surprize legate de schimbarea atitudinii unui partener de viață, de afaceri sau a părții opozante într-un litigiu. Întorsătură de situație care-l obligă pe nativ să-și adapteze strategia (opinia, pretențiile, condițiile, așteptările) în funcție de modificările de ultim moment. Dialogurile se vor desfășura atipic (vor dura extrem de puțin sau extrem de mult timp, comunicarea va fi neașteptat de facilă sau, invers, de-a dreptul imposibilă, partenerii vor adopta poziții bizare față de subiect: indiferență (suspectă!) sau implicare pătimașă, părăsiri fără nici o explicație, reîntoarceri în relație sau în proiect (aparent) nemotivate.

Fecioara Stări organice caracterizate prin „salturi’: rău organic care se poate instala brusc, din motive aparent inexplicabile într-o logică medicală, și care pot înceta brusc. Vor fi vizate: circulația periferică, în general și cea venoasă în special, sistemul nervos central, fiziologia segmentului inferior al aparatului loco-motor. Surprize pe toată gama posibilă la locul de muncă; unele circumstanțe îi pot împiedica să-și desfășoare activitatea curentă.

Balanta Stres afectiv, surprize care destabilizează, evenimente care îi iau pe nepregătite pe nativii care nu vor ști cum să reacționeze pentru că nu vor înțelege despre ce e vorba. Și copiii îi pot pune pe părinții în situații dificile sau jenante. Comunicarea între aceștia va fi bruiată de enervările și evenimentele care îi obligă să schimbe tactica. Latura afectivă este marcată de situații care le dau echilibrul interior peste cap: comportamente ciudate care nemulțumesc; unele persoane dragi pot dezvălui laturi necunoscute ale personalității lor. Posibile despărțiri furtunoase. Fundal astral nesigur pentru consolidarea relațiilor de dată recentă. Oarecare beneficiu de imaginație, inspirație sau originalitate fructificat de cei care se exprimă în public dar, și aici, va fi nevoie de măsură și autocenzură.

Scorpion Energie, motivație, ambiție, tenacitate, rezistență la stres. Cei doi benefici acționează în avantajul nativilor dându-le suplețe în gândire. Pe de altă parte, este indicat ca Scorpionii să acționeze corect și la vreme. Acum, viața în marea ei varietate de ipostaze, se poate concretiza, de la caz la caz, în funcție de vârstă, context biografic și logică socio-profesională în variate chipuri; cert este că cele douăsprezece cuadraturi care se construi între Scorpion și Vărsător nu vor avea darul de a permite nici liniștirea apelor, nici vreo soluție ingenioasă. De aceea, mai mult decât în alte dăți, acești nativi trebuie să nu-și risipească energia interioară și să nu-și abată atenția de la firul principal al evenimentelor care se derulează pentru că provocările pot fi multe și pot acționa concomitent.

Sagetator Pe fond, casa a III-a a comunicării se arată a fi dinamică, provocată, în acest răstimp, de patru tranzite prin semnul Vărsătorului, care nu sunt fundamental „blânde’ și, cu atât mai puțin, stabile; ele vor alcătui numeroase cuadraturi cu planetele din Scorpion, responsabile, de la un timp încoace, de problemele de conștiință ale nativilor. Astfel că, Săgetătorii vor dori să renunțe la vechiul tipar de gândire și reacție, părându-le celor din jur nervoși, grăbiți, instabili, nerăbdători. În plus ineditul unor vești, bruschețea unor situații îi vor antrena într-un șuvoi de trăiri intense, de comentarii critice și de refuz al consecințelor întrevăzute.

Capricorn În această etapă, nu sunt indicate asocierile sau combinațiile nici măcar în ideea unui câștig pe care ar urma să-l împartă sau a dorinței de a ajuta. De aceea, nu e bine să se amestece interesele bănești acolo unde este vorba de sentimente pentru că, destul de repede, acele gesturi vor fi răstălmăcite, în funcție de circumstanțele în care s-au produs, drept o intenție premeditată de a specula slăbiciunea și buna credință sau voință a unuia sau a altuia.

Varsator Întreaga săptămână, va opera marcajul drastic al celor nouă și, apoi, douăsprezece cuadraturi, care se stabilesc între sectorul natal, din harta lor astrală, care privește funcția, demnitatea, respectul celorlalți și succesul, ceea ce ridică la cote maxime provocarea exterioară, reacția Vărsătorilor dar și gradul de risc care, pentru ei, de multe ori ia chipul hazardului. Destinul multora, mai vizibil sau mai discret, se va schimbă sub impactul acestei etape care are forța dar și vocația de a construi destine, așa cum loviturile dălții permit nașterea unei statui.

Pesti Din punctul de vedere al sănătății, se pot produce tulburări ale sistemului neuro-vegetativ, tulburări neurologice, stări psihice responsabile de neliniște, tremor, îndoială, nesomn, iritare și capricii. În tot acest peisaj pestriț și inegal ca valoare și forță de impact, pentru unii, se va ridica, frumoasă ca o auroră boreală, perdeaua de speranțe, idealuri și planuri. Conjunctura astrala de saptamana aceasta le va da pestilor o vigoare specială care le poate alunga frustrările cotidiene prin șansa de a fi sau a face ceea ce trebuie.