Horoscop toamnă-iarnă Minerva 2018. Trei zodii vor avea parte de surprize în dragoste

Horoscop toamnă-iarnă MINERVA 2018. Află ce îți prezic astrele, potrivit astroloului Minerva, pentru 3 zodii din zodiac. Ei sunt nativii care vor avea parte de surprize în dragoste. Horoscop dragoste toamnă-iarnă.

Horoscop toamnă-iarnă MINERVA 2018. Zodia Capricorn
Ai dori să te distrezi la sfârșitul acestei perioade, dar persoanele dragi se pare că au alt program. Nevoia de afecțiune este mare, dar dificil de împlinit de către cine vrei tu. Însă, un animal de companie, câțiva prieteni de încredere sau desfășurarea unor activități de genul hobby ți-ar bucură sufletul. Ține cont și de dorințele sau sfaturile celorlalți, pentru că la momentul potrivit aceștia îți vor fi alături.

Horoscop toamnă-iarnă MINERVA 2018. Zodia Leu
Evenimentele cu multă lume reprezintă tema principala de la sfârșitul acestei perioade. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Cu ocazia acestor evenimente ai posibilitatea de a întâlni persoane cu care poți forma o relație, tu alegi cuc cine rămâi. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provoca pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomandă prudență în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafă serios este mare.

Horoscop toamnă-iarnă MINERVA 2018. Zodia
Relațiile cu prietenii sunt tensionate în aceste zile de weekend, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de persoană iubită. Încearcă să acorzi mai mult timp persoanei iubite. Traversezi o perioada în care numai spiritual poți rezolva totul.