Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Continui să lupți pentru poziția ta socială, dar încă nu ai suficiente resurse pentru a te impune. Financiar, săptămâna aceasta vei stagna și e indicat să nu riști vreo investiție greșită.

Din punct de vedere relațional, ai parte de multe momente frumoase. Partenerul de viață vine cu idei pentru petrecerea timpului împreună.

TAUR: E săptămâna în care vei realiza o serie de lucruri pentru confortul tău psihologic. Înveți din greșeli treptat, treptat și asta e lăudabil.

Din punct de vedere financiar va fi o săptămână un pic mai bun, dar, la fel, și în cazul tău e indicat să nu te aventurezi în investiții neserioase.

GEMENI: Ai nevoie de liniște, ai nevoie de momente în care să gândești limpede anumite lucruri, de clipe care să scoată ce e mai bun din tine. E o perioadă foarte bună pentru meditație.

Din punct de vedere financiar, par să răsară niște speranțe. Motivele de bucurie cresc, dar nu explodează. Totul trebuie luat pas cu pas.

RAC: Ai grijă de cine te însoțești în perioada care urmează. Pot apărea surprize destul de neplăcute, iar unii oameni s-ar putea să bage bețe în roatele relației tale.

Din punct de vedere financiar, ai o perioadă normală. Nu apar surprize de niciun fel, așa că stai liniștit.

LEU: Poți să depășești situațiile de criză cu o singură condiție. Trebuie să recunoști unde ai gafat. Vei avea oportunitatea să faci un pas în spate săptămâna asta.

Din punct de vedere amoros, totul va decurge bine și frumos, iar din punct de vedere financiar ai câteva zile de restriște.

FECIOARĂ: Nu mai ai răbdarea de altădată și asta începe să se vadă. Poate că te-ai maturizat, deci nu trebuie să te impacientezi căci e ceva bun.

Din punct de vedere financiar, ar trebui să te abții la aruncat cu banii pe capricii. E nevoie să strângi cureaua.

BALANȚĂ: La tine e pâinea și cuțitul săptămâna asta și trebuie să tranșezi o serie de situații importante. Nu va fi ușoară postura în care vei fi pus.

Din punct de vedere financiar, e o perioadă stagnantă. Nu te arunca la cheltuieli care nu îți asigură o sursă de plăcere.

SCORPION: Te panichezi de multe ori aiurea. Săptămâna asta îți dai seama cât de mulți oameni sunt de partea ta și cât de frumos e să ai pe cineva mereu alături de tine.

Financiar, e cea mai bună perioadă de până acum. Trebuie să ai mare grijă cum folosești însă banii. Mai exact, pe ce îi dai.

SĂGETĂTOR: Faci ce faci și tot în familie ajungi. Oricât de mult te-ai certa cu anumiți membri, tot la ei tragi.

Din punct de vedere relațional e o săptămână a împăcărilor. Vei avea parte de momente extraordinare.

CAPRICORN: Nu lua decizii sub impactul nervilor. Unele emoții te pot da complet peste cap. Primești o sumă de bani dintr-o sursă fiabilă, așa că plătește-ți datoriile.

Ai parte de o perioadă bună și din punct de vedere amoros, dar asta nu înseamnă sub nicio formă că vei începe o relație.

VĂRSĂTOR: Trebuie să te impui mai mult, să iei decizii cu mai multă hotărâre. Ai mare grijă cum relaționezi cu prietenii.

Cu banii nu stai foarte bine, dar nici rău. Deci… e o săptămână în care, vorba aceea, merge și așa.

PEȘTI: Vei fi tras la răspundere din cauza anumitor bârfe. Asta pățești pentru că nu ai vorbit la momentul oportun.

Cu banii stai bine, cu dragostea nu. Certurile în cuplu vor fi tot mai frecvente și poate că trebuie să înveți să fii mai maleabil.