Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018. Ce zodii primesc vești proaste

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018.

Ne apropiem de finalul anului, dar provocările nu se sfârșesc pentru zodii. Iată ce le așteaptă la început de noiembrie

Evenimente astrologice în prima săptămână a lunii octombrie:

– 3 octombrie 2018: Cuadrat între Mercur (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)

– 5 octombrie 2018: Venus capătă o turnură retrogradă în Scorpion

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 BERBEC

Se poate spune că în această perioadă la serviciu vei fi tentat să munceşti ceva mai puţin. Te simți mai obosit decât de obicei.

Sănătate: Spre sfârşitul intervalului ar trebui să fii mai atent la alimentaţie deoarece este posibil să ai probleme cu stomacul.

Bani: Situaţia financiară este bună chiar dacă este nevoie de eforturi mari pentru a intra în posesia banilor ce ţi se cuvin.

Dragoste:  După data de 4 octombrie vor exista tot felul de discuţii în contradictoriu care ar putea degenera în certuri.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 TAUR

Activităţile mentale vor fi încununate de succes, iar starea psihică se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură.

Sănătate: Din punct de vedere fizic, starea ta generală se anunţă bună, iar eventualele simptome vor putea fi depăşite cu uşurinţă.

Bani: Tendinţa de a cheltui este mare. Iţi doreşti să cumperi tot felul de lucruri, chiar dacă nu îţi sunt absolut necesare.

Dragoste: În continuare simţi nevoia să comunici cu partenerul. Este o bună perioadă pentru a pune la punct proiecte comune.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 GEMENI

Fii foarte atent, căci este posibil ca o persoană să te vorbească de rău! Ai grijă în cine îți pui încrederea.

Sănătate: Încearcă să îţi foloseşti cu chibzuinţă energia şi evită activităţile care să necesite un plus de concentrare.

Bani: Un plus de prudenţă va trebui să arăţi în ultimele zile ale intervalului când ai putea face cheltuieli nejustificate în compania prietenilor.

Dragoste: Relaţia cu fiinţa iubită va fi prioritară pentru tine pe tot parcursul intervalului. Vei fi dornic să discuţi cu ea/el despre tot ce ai pe suflet.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 RAC

Este o perioadă plină de alergătură, de agitaţie, de discuţii şi negocieri.

Sănătate: Starea ta generală nu va fi nemaipomenită în această perioadă căci vei obosi mai repede. în consecinţă, vei avea nevoie de mai multă odihnă.

Bani:  Plăcerea de a ieşi la cumpărături îţi va îmbunătăți considerabil starea de spirit, deci nu rata să-ţi satisfaci câteva mofturi.

Dragoste: Eşti destul de nemulţumit în plan sentimental şi gândul îţi zboară spre trecut la evenimente care te-au supărat şi peste care nu poţi încă să treci.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 LEU

Să nu neglijezi familia, mai ales că sunt unele conflicte minore între rude, care ar putea degenera.

Sănătate: Unele probleme ar putea să apară în legătură cu vezica biliară aşa că, trebuie să fii foarte atent la alimentaţie.

Bani: În cazul în care doreşti să iei bani cu împrumut, e o perioadă favorabilă va fi între 3 şi 5 octombrie.

Dragoste: Din punct de vedere sentimental ai toate motivele să fii mulţumit. Te bucuri de o creştere a popularităţii tale în rândul persoanelor de sex opus.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 FECIOARĂ

Ai o săptămână în care ești mai tensionat ca de obicei și ai impresia că nimic nu îți merge conform planurilor.

Sănătate: Stresul ar putea genera unele probleme de sănătate pe fond nervos aşa că, în cearcă să-ţi păstrezi timp pentru relaxare.

Bani: Câştigurile şi cheltuielile vor fi în echilibru aşa că, se poate spune că, din acest punct de vedere, traversezi o perioadă mai liniştită.

Dragoste: Fii foarte atent căci o persoană pe care o consideri de încredere, te-ar putea trăda.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 BALANȚĂ

Norocul va fi de partea ta şi în această perioadă. Iniţiativele tale se vor bucura de succes, iar aprecierile vor veni atât din partea şefi lor cât şi a colegilor.

Sănătate: Starea psihică va fi una foarte bună, vei fi optimist, entuziast şi acest lucru va influenţa în bună măsură starea de sănătate.

Bani: Vei avea ocazia unor câştiguri care te vor ajuta să te menţii pe linia de plutire cu banii.

Dragoste: Perioada se anunţă excelentă pentru situaţia în care îţi doreşti o consolidare a relaţiei în care eşti implicat.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 SCORPION

Activităţile de la serviciu se vor desfăşura în ritmul lor normal fără nici un fel de surprize.

Sănătate: Este posibil să te confrunţi cu tot felul de probleme de sănătate care vor necesita o vizită la medic şi poate chiar efectuarea unui set de analize.

Bani: În primele zile ale intervalului ai putea cumpăra obiecte electronice, dar n-ar fi exclus nici să câştigi nişte bani la serviciu.

Dragoste: Vei fi foarte sensibil în această perioadă şi chiar ceva mai romantic decât în mod obişnuit ceea ce te-ar putea ajuta la îmbunătăţirea relaţiei cu fiinţa iubită.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Este posibil să apară neînţelegeri cu părinţii sau chiar stricăciuni în locuinţă.

Sănătate: Pe tot parcursul perioadei vei fi într-o permanentă agitaţie, vei dori să te implici în tot mai multe proiecte, dar energia ta se va împrăştia fără a-ţi aduce prea multe beneficii.

Bani: Şansa de a câştiga din colaborări este destul de mare, dar şi partenerul va avea un aport important la consolidarea bugetului familiei.

Dragoste: După data de 5 octombrie relaţia cu partenerul va fi ceva mai puţin favorizată decât a fost în ultima lună.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 CAPRICORN

Neînţelegerile de până acum vor fi depăşite şi veţi reuşi să priviţi cu încredere spre viitor.

Sănătate: Zona cea mai sensibilă va fi legată de aparatul respirator aşa că, dacă răceşti fii foarte atent şi ia medicamentele prescrise de doctor.

Bani: Pe la mijlocul intervalului este posibil ca o rudă să te ajute cu o sumă de bani.

Dragoste: Ziua de 6 octombrie este debutul unei perioade mai lungi de realizări în plan sentimental.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Marile probleme cu care te confrunţi nu-şi vor găsi încă rezolvarea, dar totuşi situaţia va fi mai relaxată.

Sănătate: Aparatul respirator va fi ceva mai sensibil, dar şi stomacul ţi-ar putea crea probleme.

Bani: e de-o parte vei avea câştiguri peste nivelul obişnuit, dar, pe de altă parte, şi cheltuielile vor creşte.

Dragoste: Fii foarte atent căci orice vorbă spusă la întâmplare poate crea tensiuni în relaţia cu partenerul.

Horoscop 1 – 7 octombrie 2018 PEȘTI

Impulsivitatea va fi la nivel maxim şi în această perioadă. Vei fi tentat să iei decizii fără chibzuinţă, ceea ce nu este de natură să-ţi aducă prea multe avantaje.

Sănătate: Traversezi o perioadă în care eşti extrem de agitat şi chiar irascibil. Îţi sare ţandăra din orice şi eşti gata să-ţi asumi riscuri absolut inutile.

Bani: Nu te încrede prea mult în sprijinul prietenilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare căci nu este deloc sigur că vor putea să-ţi dea o mână de ajutor.

Dragoste: Vei avea ocazia să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul şi în felul acesta clipele petrecute împreună vă vor relaxa pe amândoi.