Horoscop Sambata 31 August. Momente tensionate pentru doua zodii

zodiata.com

Horoscop 31 august 2019 Berbec
Berbecii trebuie să evite cu orice preț conflictele pe plan personal, altfel vor avea parte de un weekend de coșmar. Nu trebuie să demonstrezi nimănui că ai dreptate, este suficient să o știi doar tu. Lasă de la tine, chiar dacă este greu la început. Și nu uita să îți iei câteva clipe de relaxare, pe care să le petreci în singurătate, pentru a-ți pune ordine în gânduri. Dacă știi ce vrei, toate se vor așeza la locul lor.

Horoscop 31 august 2019 Taur
Taurii se stresează prea mult din lucruri mărunte, iar o pauză ar fi binevenită. Nu se prăbușește lumea dacă nativii din această zodie renunță la griji pentru câteva ore. O plimbare în parc sau un film bun ar putea schimba complet atmosfera, în special pentru cei își petrec ziua alături de persoana iubită. Pentru cei singuri, mare atenție în jur, s-ar putea ca jumătatea să fie la doar câțiva metri distanță, dar să treacă neobservată.

Horoscop 31 august 2019 Gemeni
Gemenii ar putea primi o veste neașteptată, care să le dea planurile peste cap. Nu e nimic grav, însă câteva decizii dificile vor fi necesare. Cei care vor reuși să transforme dificultățile în oportunități vor fi adevărații câștigători ai acestei zile. Dacă ești departe de cei dragi, nu uita să le dai un telefon și să le povestești ce ai mai făcut. Probabil o așteaptă de multă vreme. Gesturile mici fac toată diferența.

Horoscop 31 august 2019 Rac
Racii care sunt într-o relație de dragoste ar putea avea parte de o dezvăluire copleșitoare – unul dintre acele momente de criză din cuplu, în care totul pare a se prăbuși. Chiar dacă pare imposibil, încearcă să nu reacționezi la cald, impulsiv, pentru că situația s-ar putea înrăutăți. Fii sincer, înțelegător, dar ferm.

Horoscop 31 august 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea o zi agitată, motiv pentru care orice plan pe care l-aţi fi pus la cale este inutil. Veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi din mers la tot felul de situaţii imprevizibile. Dacă vă aflaţi într-un impas, încercaţi să cereţi ajutorul celor dragi sau a unor prieteni despre care ştiţi că s-ar descurca în orice situaţie. Există o mică şansă ca astăzi să întâlniţi, întâmplător, o persoană din trecutul vostru cu care nu v-aţi mai întâlnit de foarte mult timp.

Horoscop 31 august 2019 Fecioară
Astăzi este ziua în care veţi înţelege ce înseamnă cu adevărat relaxarea. Profitaţi de timpul liber pe care îl aveţi pentru a ieşi în natură cu familia ori cu prietenii, să faceţi ce vă place şi să vă odihniţi. Cei care practică pescuitul vor avea o mare şansă să prindă un trofeu adevărat. Totuşi, aveţi grijă cât timp petreceţi în soare pentru că totul s-ar putea termina cu o vizită la medic.

Horoscop 31 august 2019 Balanţă
Veţi întâlni oameni noi care vor intra în viaţa voastră fără să vă daţi seama. Analizaţi foarte bine pe fiecare în parte şi luaţi o decizie. Cei care vi se par a fi interesaţi sau ciudaţi nu au ce căuta în viaţa voastră. Trebuie să înţelegeţi că timpul este foarte preţios şi nu merită să îl irosiţi cu oameni cu care nu aveţi nicio legătură. Tot astăzi este momentul ideal pentru a pune la cale următoarea vacanţă în străinătate. Astrele vă oferă un indiciu important: destinaţia trebuie să fie pe malul mării sau al oceanului.

Horoscop 31 august 2019 Scorpion
Astăzi veţi avea nevoie de sfatul unui prieten apropiat sau al unui specialist. Aveţi o problemă pe care nu reuşiţi să o rezolvaţi şi nu veţi reuşi să o rezolvaţi oricât de mult aţi citi pe internet. Nu vă temeţi să cereţi ajutorul, chiar dacă vreţi să dovediţi tuturor că puteţi să treceţi peste această situaţie pe cont propriu. Veţi descoperi că aveţi o conexiune foarte importantă cu un prieten cu care nu aveaţi atât de multe lucruri în comun.

Horoscop 31 august 2019 Săgetător
Pentru Săgetători, weekendul va fi extrem de obositor, mai ales pentru cei care sunt nevoiţi să meargă la serviciu. Încercaţi să vă împăcaţi cu ideea şi nu vă enervaţi prea mult. Gândiţi-vă că în seara de sâmbătă veţi merge la o petrecere pe care o aşteptaţi de multă vreme, unde vă veţi simţi extraordinar. Singurul lucru care trebuie evitat astăzi este consumul excesiv de mâncare şi alcool.

Horoscop 31 august 2019 Capricorn
Capricornii îşi vor petrece sâmbăta făcând tot felul de schimbări. Veţi încerca un look nou sau veţi redecora locuinţa. Este foarte probabil ca cineva apropiat să vă ceară un sprjin financiar. De asemenea, o veste neaşteptată s-ar putea să vă strice planurile pe care le-aţi făcut pentru acest weekend. Capricornii singuri şi-ar putea găsi jumătatea în această seară. Cei care au familie vor petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă.

Horoscop 31 august 2019 Vărsător
Vărsătorii pur şi simplu se bucură de viaţă şi de tot ce le oferă ea. Cel mai probabil, prima parte a zilei veţi lenevi. Dacă nu vreţi să părăsiţi canapeaua, sfatul astrelor este să nu rătăciţi prea mult pe reţelele de socializare. Astăzi, aţi face bine să nu legaţi prietenii noi. De asemenea, nu este o idee bună să beţi alcool. Seara, partenerul de viaţă vă face un cadou scump şi veţi încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 31 august 2019 Peşti
Peştii se vor izola de lume, astăzi. Lucru care va provoca nemulţumirea familiei şi a prietenilor apropiați, în special a celor cu care plănuiau să petreacă weekendul. Ar trebui să ieșiţi din cochilie și să vă bucuraţi de ultima zi de vară. Mergeţi la mare sau la munte, alături de prieteni sau de persoana iubită. Cei care sunt singuri vor începe o poveste de iubire de neuitat.