Horoscop Sambata – 17 august 2019. Doua zodii cu noroc

Horoscop 17 august 2019 – Berbec: Sunt prea multe tensiuni, ca să le sporești și tu cu replici acide sau gesturi supărătoare. Dacă vrei liniște, de liniște vei avea parte, dar nu fără efort.

Horoscop 17 august 2019 – Taur: Sunt multe probleme în cercul de prieteni, dar nu se pot rezolva ușor și nici nu ți-ar folosi la nimic să încerci să le discuți, fără să ții cont de reținerile celor implicați.

Horoscop 17 august 2019 – Gemeni: Ceri prea mult de la cei pentru care lucrezi sau cărora le dai impresia că lucrezi pentru ei. Amesteci problemele apăsătoare de la muncă cu cele de acasă.

Horoscop 17 august 2019 – Rac: Sunt posibile explozii temperamentale în jurul tău și bine ar fi să nu te lași tulburat de aceste episoade neplăcute. Dacă nu vei permite, nimic nu te va afecta prea mult.

Horoscop 17 august 2019 – Leu: În ciuda turbulențelor, dacă vei dori, vei reuși să îți menții echilibrul și să îți petreci timpul cu cei dragi, într-un mod care ți-a lipsit multă vreme.

Horoscop 17 august 2019 – Fecioară: Ai destule motive de stres intens în cuplu, ca să le sporești și cu alte probleme, cum ar fi cele din familia din care provii. Toate la timpul lor.

Horoscop 17 august 2019 – Balanță: S-ar putea să te simți neglijat, abandonat de unii dintre prieteni, fără un motiv clar. Poate că acei oameni nu știu ce simți și ar fi bine să le spui.

Horoscop 17 august 2019 – Scorpion: Îți scade importanța și ar fi bine să privești acest lucru ca pe o etapă firească, să faci un pas ca să cobori de pe tronul pe care te-ai așezat, pentru o vreme.

Horoscop 17 august 2019 – Săgetător: Încerci să menții o situație care te avantajează, dar șansele sunt mici pentru că lucrurile se vor schimba, prin natura lor, fie că vrei, fie că nu.

Horoscop 17 august 2019 – Capricorn: Ai putea avea o ultimă ieșire autoritară la adresa unor apropiați, din motive pe care doar tu le consideri corecte. Este ultima pentru că se întoarce roata.

Horoscop 17 august 2019 – Vărsător: Dacă relația de cuplu este un teritoriu de război, nu ar trebui să te miri ce lupte vei avea de dat astăzi. De mâine încolo, veți trece la faza de război rece.

Horoscop 17 august 2019 – Pești: Ți-e greu să îți justifici unele ieșiri, exagerări, reacții temperamentale. Poate ar fi bine să le arăți celor din jur că ești mult mai mult de atât.