Horoscop pentru 4 decembrie: Atenție la sănătate!

Vezi ce ți-au prezis astrele pentru ultima zi a săptămânii.
Berbec (21.03 – 19.04)

Vor exista momente în care nu veţi şti cum să reacţionaţi. Miercuri, rupeţi cu tradiţia şi surprindeţi lumea prin originalitate şi nevoia de libertate.

Iubire. Sunteţi prea îndrăgostit pentru a da atenţie nemulţumirilor anturajului. Persoana iubită vă face declaraţii de dragoste, la care răspundeţi în doi peri.

Sănătate. Faptul că faceţi mai multă mişcare vă salvează de numeroase neplăceri.

Bani. Vineri, toţi consideră că li se dă o atenţie deosebită din cauza banilor.

Taur (20.04 – 20.05)

Vorbiţi cu toţi amicii şi daţi nenumărate telefoane. Marţi şi joi, sunteţi pus la încercare la locul de muncă prin atitudinea pe care o au partenerii dv.

Iubire. Nu este exclus ca persoana iubită să se simtă la un moment dat frustrată.

Sănătate. Este adevărat că dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun. Se vor manifesta disfuncţii tiroidiene, doar în cazul nativilor deja bolnavi.

Bani. Vor apărea marţi situaţii care implică unele decepţii financiare

Gemeni (21.05 – 21.06)

Îi uimiţi pe toţi cei din anturaj, dar şi pe membrii familiei, prin intuiţie şi amabilitate. Joi, relaţiile parteneriale redevin negreşit foarte armonioase.

Iubire. Joi, puteţi eşua în relaţia cu persoana iubită, în favoarea unor aventuri erotice.

Sănătate. Debordaţi de energie întregul interval şi vă simţiţi gata să mutaţi şi munţii.

Bani. Depăşiţi marţi stresul provocat de întârzierea achitării datoriilor. Rezultatele financiare vor fi mai mici, deoarece totul se va face pas cu pas.

Rac (22.06 – 22.07)

Sobrietatea dv. are iar spaţiu de manifestare şi vă simţiţi din ce în ce mai bine. Sunt avantajaţi cei ce activează în domenii intelectuale, în cercetare etc.

Iubire. De obicei tandri, veţi face declaraţii cam belicoase şi iritante. Cu toate că beneficiaţi de fiorul revigorator al iubirii, deveniţi melancolici.

Sănătate. Evitaţi alimentele bogate în grăsimi şi veţi fi lipsit de noi vizite la medic.

Bani. Riscul de a fi expuşi la pierderi financiare se va mări simţitor de joi.

Leu (23.07 – 22.08)

Primiţi propuneri uimitoare şi intraţi în situaţii inedite. Surprizele vă dau viaţa peste cap şi vă împing să luaţi decizii contestabile.

Iubire. Îndoielile de joi se referă la viaţa sentimentală şi la partenerul de cuplu.

Sănătate. Labilitatea şi sensibilitatea psihică pot presupune chiar şi posibile nevroze. Încă de marţi, va fi foarte sensibilizat tractul digestiv în totalitate.

Bani. Din punct de vedere financiar cunoaşteţi o stabilitate absolut relaxantă.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Descoperiţi că numeroase relaţii amicale s-au deteriorat deja şi degeaba încercaţi să le refaceţi. Aveţi nevoie de o aprobare din partea unui şef dificil.

Iubire. Atitudinea dv. va fi criticată şi va atrage posibile „penalizări” erotice. Cei mai mulţi iubiţi pe ascuns şi unii dintre dv., chiar adulterin.

Sănătate. Se vor croniciza bolile de inimă şi vor rămâne stresante disfuncţiile hepatice.

Bani. Încasările de dobânzi se amână fără un termen precis.

Balanţă (23.09 – 23.10)

Este de preferat să ţineţi cont de părerile celor din anturaj şi să nu uitaţi că rudele au nevoie de ajutor. Miercuri, apare o vulnerabilitate la declaraţii.

Iubire. Nu rezistaţi la cicălelile partenerilor (cel de cuplu se „afirmă” fără reţinere).

Sănătate. Disfuncţiile de la picioare se manifestă prin apariţia varicelor.

Bani. Insistaţi ca drepturile salariale să fie reanalizate şi parcă aţi vorbi cu surzii. Nu vă puteţi baza pe ajutorul partenerilor.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Sunt posibile erori prin evaluarea defectuoasă a unor situaţii de natură profesională. Joi şi vineri, veţi fi mai sensibil şi veţi reacţiona fără a chibzui.

Iubire. Marţi şi miercuri, primiţi o nouă ofertă amoroasă, ieşită din comun.

Sănătate. Durerile de cap vă vor sâcâi întregul interval. Trăiţi marţi cele mai plăcute momente, mai ales ca stare de sănătate.

Bani. Contractele financiare externe par la prima vedere promiţătoare. Ar trebui să nu vă plângeţi atât timp cât mai aveţi urme de bunăstare pe la bănci.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Vă risipiţi energia în activităţi dezorganizate şi le reproşaţi celor din anturaj că nu vă ajută. Se pot ivi vicii de procedură şi luaţi decizii neplăcute.

Iubire. Iubirea nativelor „mocneşte” tot intervalul la foc mic. Vă îndrăgostiţi şi „înfloriţi” din toate punctele de vedere.

Sănătate. Tulburările cardiace se accentuează, mai ales dacă vă schimbaţi serviciul.

Bani. Îndeosebi după-amiezile, aveţi „surprize” economice plăcute. Financiar, nu mai aveţi de aşteptat până veţi primi diverse gratificaţii.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Sunteţi mai puţin caracterizat de luciditate şi mai mult de instincte. Mâncaţi mult şi munciţi peste program cu un fel de furie exuberantă. Consecvenţă.

Iubire. Persoana iubită este şi mai pretenţioasă, dar şi la fel de bizară.

Sănătate. Vi se recomandă noi medicamente pentru reglarea tensiunii. Nu toţi nativii se pot lăuda cu o stare de sănătate excepţională.

Bani. Promisiunile ieşite din comun făcute de parteneri sunt achitate doar în parte. Aveţi de gând să faceţi economii drastice, îndeosebi de frica sărăciei.

Vărsător (21.01 – 19.02)

Sunt avantajaţi mai ales cei care ştiu cum să poarte negocieri ori să facă declaraţii concise. Doar miercuri, relaţiile cu partenerii se dezvoltă armonios.

Iubire. Viaţa sentimentală cunoaşte o ameliorare (dispar pretenţiile exagerate). Toţi sunteţi „ancoraţi” în relaţii sentimentale pasionale.

Sănătate. Mai bine aţi lăsa pe alţii să vă pună diagnosticul, să dea tratamentul potrivit.

Bani. Vă manifestaţi în continuare altruismul prin donaţii.

Peşti (20.02 – 20.03)

Treceţi printr-o perioadă foarte încărcată de dinamism şi de numeroase schimbări la nivelul manierei de comunicare cu cei din anturajul intim. Seri liniştite.

Iubire. Partenerul de cuplu nu mai este la fel de prosper şi nici la fel de senzual.

Sănătate. Nu mai luaţi la întâmplare medicamente prescrise de… prieteni ori de rude! Starea de sănătate nu vă susţine toate eforturile planificate.

Bani. Nu mai aveţi idei salvatoare, însă primiţi bani suficienţi de la serviciu.