Horoscop Neti Sandu 10 octombrie 2018. Soarele răsare astăzi pe strada acestei zodii

Horoscop Neti Sandu 10 octombrie 2018. Astrologul Neti Sandu ne anunță că astăzi aflăm veşti, ni se dau rezultatele unor examene, demersuri, o să primim legalizările pe care le aşteptăm de multă vreme şi o să începem o viaţă nouă. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să dăm drumul proiectelor noi.

BERBEC: O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi scăpaţi fără alte complicaţii şi o să vă refaceţi din mers, o să fie bine.

Or să vă intre nişte bani şi cu ocazia asta o să scăpaţi de grijile care vă ţineau treji de o bună bucată de vreme încoace şi o să fie o relaxare financiară.

TAUR: O să vă întâlniţi la cafea cu cineva care vrea să reparaţi o relaţie sentimentală şi chiar o să se poată.

Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă bucuraţi că vorbiţi aceeaşi limbă şi că or să vă intre bani frumoşi în cont.

GEMENI: Segmentul deplasări e activat şi poate plecaţi pe undeva, chiar şi în interes de serviciu şi la studii se poate.

Vă pregătiţi de o relansare şi o să vă daţi peste cap să fiţi la înălţime, să primiţi aprecieri din partea celor pentru care munciţi, să fiţi în centrul atenţiei.

Nativii Fecioară ar trebui să aibă grijă mai multă de ei
RAC: Se poate să fie un moment fericit în viaţa voastră şi să aduceţi pe lume un copil sau în familia voastră să apară un nou-născut.

Poate găsiţi o nouă modalitate de a vă exprima un talent, oţi fi absolvit o şcoală şi vă angajaţi undeva şi o să vă puteţi dovedi calităţile, să arătaţi ce-aţi învăţat.

LEU: O să vă scoată cineva la o cafea, un film, la o plimbare, fie să discutaţi printre picături nişte afaceri, fie să vă relaxaţi, pur şi simplu.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, poate aşteptaţi şi nişte musafiri de la drum şi câteva zile o să fiţi gazde şi n-o să vă displacă, sunt nişte oameni cu care empatizati.

FECIOARĂ: E momentul investigaţiilor medicale şi să vă trataţi cum trebuie ca să fie în cea mai bună stare organismul vostru.

Se poate să vi se aprobe un proiect care v-ar aduce bani frumoşi – trebuie doar să fiţi consecvenţi, să-i convingeţi pe şefi că sunteţi cei mai buni.

Nativii Scorpion primesc o veste bună de la persoana iubită
BALANȚĂ: Poate aveţi o înţelegere cu partenerul de cuplu, să faceţi o investiţie, luaţi o casă, faceţi nişte modificări în locuinţă sau vă schimbaţi maşina.

Puteţi semna un contract de muncă şi e posibil să vă intre şi nişte bani cu care să vă faceţi treaba ca lumea, să daţi avans pentru o casă, o maşină.

SCORPION: O veste bună de la cineva care vă iubeşte, ori e o persoană care vrea să lucraţi împreună şi-o s-aveţi de câştigat.

Ceva nou şi bun, asta ar putea să vi se-ntâmple şi să faceţi nişte lucruri de înalt calibru, să vă depăşiţi limitele, c-aşa e în anul vostru, cu jupiter în zodia voastră.

SĂGETĂTOR: O problemă de sănătate poate fi eliminată şi să vă recăpătaţi forţele, să luaţi cu asalt vârful piramidei.

E un dor de ducă, poate vă cheamă cineva în străinătate sau prin ţară, lipsiţi cuiva şi o să puteţi da o fugă câteva zile, sau în week-end.

CAPRICORN: Se poate să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi să fie munca multă şi de durată, însă în stilul vostru, să vă mulati pe cerinţe.

Se observă o perioadă de cheltuieli masive – poate-aveti o nuntă, un botez, vă mutaţi, vă cumpăraţi o maşină, sau o şcoală scumpa va înghiţi mulţi bani.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să fiţi împreună, dar planează totuşi o neîncredere, o nesiguranţă asupra relaţiei voastre şi trebuie să mai treacă un pic de timp până să luaţi o decizie.

O să fie de lucru non-stop şi la serviciu şi la şcoală şi acasă, o să-i mai ajutaţi şi pe alţii dac-o să fie nevoie, o să fie totul la foc continuu.

PEŞTI: Poate găsiţi o ofertă de plecat în excursie pe bani puţini şi o să v-o faceţi cadou ca să vă relaxaţi în doi sau cu familia.

Se pare c-o să puteţi legaliza un act după multe cazne şi să deveniţi stăpânii unei case, a unei maşini, or mai fi şi alte bunuri de care fuseserăţi privaţi.