Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 23 – 29 septembrie. Pentru o zodie lapte si miere, pentru alta fiere

Mariana Cojocaru, specialistul Kfetele.ro pe horoscop, ne prezinta previziunile complete pentru saptamana 23 – 29 septembrie.

Berbec-

Echinocţiul de Toamnă din 22 septembrie de la ora 17 şi 49 min. desemnează intrarea în adevărata toamnă – toamna astronomică şi astrologică.

Totul are loc pe un Dreptughi Mistic format de conjuncţia lui Kiron cu Norocul Divin din zodia voastră cu Nodul Lunar Sud (conjunct cu Marte şi Lilith-Vărsător), Soare şi Mercur(balanţă) şi Nodul Lunar Nord în Leu, semn de debut în forţă.

Taur-

Soarele, proaspăt intrat în Balanţă, are ca ante-mergător pe Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare. E un semn bun, deoarece sunt zodii spirit-surori.

Aspecte de atenţie şi vigilenţă sporită în plan profesional, la locul de muncă. Unii nativi vor avea grijă de sănătate, alţii vor acţiona şi îi vor face bine pe semenii lor(opoziţia Soarelui natal cu Jupiter din Scorpion). E nevoie de echilibru în familie şi carieră.

Gemeni-

Progresiile solare în tandem cu Mercur din Balanţă sunt de bun augur pentru relaţiile de suflet(nu matrimoniale) şi pentru relaţiile cu cei mici.

Trigonul pe care Soarele în rezonanţă cu Mercur îl face cu Nodul Lunar Sud în conjuncţie cu Marte şi Lilith din Vărsător este favorabil deschiderii spirituale, călătoriilor şi studiilor superioare. Cursuri suplimentare scurte pentru cei ce se vor (re)calificaţi.

Rac-

Dreptunghiul mistic format pe zodii de aer şi foc(Balanţă-Vărsător-Berbec şi Leu), face distincţia între Racii puternici şi neînfricaţi şi cei care dau un pas înainte şi doi înapoi(racii moi, timizi, cu un caracter slab).

Cuadratura Soarelui natal cu Soarele din Balanţă vă atenţionează să fiţi atenţi la carieră şi la raporturile pe care le aveţi cu şefii şi cu cei din familie. Reuniuni importante se întrevăd la orizont.

Leu-

Capul Dragonului şi Coada Dragonului vă pun în încurcătură. De ce? Pentru că, pe Coada Dragonului este Marte şi Lilith(patronul şi patroana Scorpionului), în cuadratură cu Jupiter din Scorpion.

Unii vor fi susţinuţi, promovaţi, văzuţi cu ochi buni(cei cu credinţă), alţii vor trebui să fie cu ochii în patru( certuri, accidente, concedieri).Toamna astrologică la debut vă cere să întăriţi imunitatea organismului

Fecioara-

Posibile câştiguri financiare la cei inteligenţi şi de achiziţii de bunuri la cei cu dare de mână. Soarele părăseşte Constelaţia voastră şi intră în Balanţă, de aceea unii nativi ai zodiei pot schimba adresa din buletin, pot închiria sau vinde o locuinţă sau un bun de valoare, ca să facă rost de bani peşin.

Alţi nativi se pot orienta să obţină câştiguri din altceva. Negocieri, discuţii pe teme noi salariale.

Balanţa- Soarele bate la uşa Constelaţiei voastre. Deschideţi-i marelui musafir, că are menirea să vă umple viaţa. Intră doar o singură dată pe an, de aceea sunteţi vedetele incontestabile ale perioadei.

Dreptugnhiul Mistic pe zodiile de aer şi de foc, pe care le-am menţionat deja, sunt de bun augur pentru voi. Luna zodiacală a Balanţei vă întăreşte caracterul, vă dă o stare de spirit pozitivă şi susţine veniturile.

Scorpion-

Se activează sectorul astral al afecţiunilor cronice şi al raporturilor de muncă. De aceea unii Scorpioni pot avea probleme şi le recomand să aibă mare grijă de ei.

Alţii pot întâmpina piedici sociale sau de alt fel. Alţi Scorpioni sunt bine susţinuţi de Dreptunghiul Mistic, dacă au aspecte importante pe astrograma natală, ce ţin de zodiile de aer şi de foc.Jupiter este acum duşmanul vostru invizibil

Săgetător-

Perioadă plină de conflicte şi zbuciumuri interioare. Jupiter, patronul vostru astral este foarte prost aspectat şi dă instabilităţi.

Incompatibilităţi crase între Săgetători-Scorpion, Săgetător- Peşti, Săgetător-Vărsător: cuadratură Jupiter din Scorpion cu Marte, Lilith şi Karma Negativă din Vărsător şi Capul Dragonului din Leu sau Dharma-Karma Pozitivă. Conflicte!…

Capricorn-

Cuadratură Soarelui din Balanţă cu Soarele natal este dificilă pentru cei mai mulţi dintre voi.

Posibile blocaje şi pierderi de bani. Unii pot rămâne fără nimic pe un astfel de aspect(Luna Neagră, Marte şi Karma Negativă în sector astro-financiar).

Legaţi parteneriate, dacă doriţi să aveţi bani în perioada următoare (sfatul astrologului). Investiţi acum în voi şi în sănătate, că-i mai bună decât toate!

Vărsător-

Lilith, Marte şi Coada Dragonului anunţă parteneriate secrete care se pot lega acum pe termen lung. Jupiter în sectorul astral al carierei susţine spiritele superioare, capabile de pionierat în orice.

Spiritele inferioare ale zodiei pot avea diverse probleme existenţiale(inclusiv unii nativi ai Zodiei Leului). Dreptunghiul Mistic pe zodii de aer şi de foc este de bun augur pentru voi, Balante, Berbec, Leu.

Peşti-

Peştii care urcă sunt favorizaţi şi protejaţi de duşmani. Cei care coboară(vezi reprezentarea grafică a zodiei), pot întâmpina diverse probleme ce ţin de locul de muncă, sănătate, vicii greu de controlat şi de tratat(alcoolism, droguri, bulimie).

Au nevoie de sfatul astrologului face-to-face pentru a înţelege care le este misiunea karmică şi drumul de urmat.Unii sunt slabi şi alţii graşi, de aia sănătatea o ia razna.