Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2019. Pasiuni dezlănțuite şi energii pozitive

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2019. Pasiuni dezlănțuite şi energii pozitive pentru câteva zodii.

HOROSCOP Berbec – Marte, patronul vostru astral, a părăsit Zodia Vărsătorului şi a intrat în Constelaţia Peştilor. Atenţie mare la sănătate şi la disputele de la locul de muncă. Pot duce la concedieri. Afecţiunile în stare latentă se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd în Săgetător e risc crescut de accidente la drum lung şi greu. E benefic discuţiilor cu discipoli şi cu astrolog. Harta natală karmică e cea care vă luminează.

HOROSCOP Taur – Astrograma personală spune exact ce aveţi de făcut la schimbările karmice care se produc pe timp scurt şi mediu. Marte din Peşti vă poate afecta relaţia cu un prieten sau prietenă, iar Mercur Retrograd vă poate deschide ochii asupra celor care vă merită sau vă regretă. Afecteză zona financiară din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care câştigă prea mult şi alţii care abia se descurcă.

HOROSCOP Gemeni – Mercur Retrograd din Săgetător este în cuadratură cu Marte din Peşti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis în corzi de boxeurul Marte. Acest lucru înseamnă tensiuni. Nu vă riscaţi aiurea în discuţii inutile, că puteţi gafa. Săptămâna debutează cu Luna Albă în Gemeni, de aceea e bine să aveţi grijă de luni de voi şi de sănătate. Păşiţi cu dreptul chiar din prima zi a săptămânii,că-i bai!

HOROSCOP Rac – Unii fac un pas înainte și doi înapoi. Atenție de cine vă legați, că vă puteți primi pedeapsă! Pun preț pe colaborare și parteneriate de calitate. Apreciază corect ce câștigă și ce pierd, pe mâna cu riscă să piardă. Săptămâna o petrec în evaluare, discuții și negocieri de tot felul. Sunt hotărâți și determinați

HOROSCOP Leu – Intrarea Soarelui în Vărsător pe data de 20 ianuarie este de bun augur pentru Leii pozitivi, temerari, nu pentru cei oportuniști. Eclipsa de Luna din 21 iabuarie numita si Super Blue Blood Moon Rose este unică, căci va avea pentru prima data și irizații Roz. Susține Vărsătorii Pozitivi și nativii cu vibrație roz(nu înseamnă că trebuie să se îmbrace în roz). Schimbări structurale la locul de muncă; colaborări.

HOROSCOP Fecioara – Soarele va intra în Vărsător și împreună cu Eclipsa de Lună din 21 ianuarie împarte zodia în două: unii(unele) sunt bătăioși și alergă tot timpul, alții sunt leneși și se plâng de ce nu le merge bine. Fiind perioadă cu Eclipse și de Super-Lune fiți atente Fecioarelor la sănătate, că-i mai bună decât toate! Este și Luna Neagră în sectorul astral al sănătății. Nu uitați de trufandale și de leacuri!…

HOROSCOP Balanţa– Venus a revenit la sentimente mai bune, dar este în rezonanţă cu Mercur Retrograd în aspect tensionat şi disonant cu Marte. Posibile discuţii în contradictoriu. Revin prieteni şi parteneri din trecut. Revederi de suflet cu rude de gradul unu şi doi şi vecini. Lucraţi bine doar cu cei cu care vă potriviţi şi aveţi obiective comune. Iubirea adevărată vă dă echilibru şi aripi…să puteţi zbura liber.

HOROSCOP Scorpion– Atenţie ce şi cât cheltuiţi! Mercur Retrograd în cuadratură cu Marte vă vrea cumpătaţi şi chibzuiţi. Cred că v-aţi umplut cămara şi congelatoarele cu murături, legume de peste vară şi cărniţă, inclusiv de la ţară. Unii investesc în sănătate. Hrana sănătoasă e cea pe care o pregătiţi cu mânuţele voastre. Evitaţi produsele procesate cu E-uri! Ceaiurile sănătoase pot înlocui sucurile de peste vară.

HOROSCOP Săgetător– Mercur Retrograd este exact în constelaţia voastră în aspect complet disonant cu Marte. Posibile certuri de la bani! O perioadă în care comunicarea nu este bună. Atenţie dacă vreţi să achiziţionaţi bilete de sărbători, că puteţi lua ţeapă! Sunt multe firme de turism care vă pot lua banii şi să ajungeţi în locuri care să nu fie pe măsura aşteptărilor voastre. Puteţi rătăci cheile şi actele şi să regretaţi rău.

HOROSCOP Varsator – Eclipsa de Lună din Vărsător în tandem cu Soarele proaspăt intrat în Vărsător atenționează asupra afecțiunilor cronice și asupra riscurilor de accidente. Feriți-vă de cei care vă bârfesc la locul de muncă. Este nevoie de multă diplomație pentru a avea relații bune cu alți colegi. Câștigurile materiale pot fi susținute sau afectate de aspectele perioadei(karma).E perioada reducerilor, atacați chilipirurile.

HOROSCOP Pesti – Eclipsa de Soare este în sector astro-financiar. Aici sunt și bunurile dobândite, moștenirile, ambiția de a munci mai mult și mai cu spor. Nu fiți infirmiere pentru soț și nici soții pentru soții. Fiecare are un destin independent și dacă sunt căsătoriți. Nu dați bani pe plăceri carnale, dacă sunteți Pești care nu vă puteți stăpâni. Dacă sunteți Pești pozitivi ajutați necuvântătoarele, că-i iarnă grea.