Horoscop Duminica – 25 August. Ce-ti rezerva astrele in ultima zi din saptamana

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Capacitatea de comunicare de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va depăși orice limite. Nativii sunt dispuși să-și recunoască sentimentele, să facă declarații de dragoste surprinzătoare, neașteptate, să-și strige iubirea în gura mare fără să le mai pese de ce zice lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în activitățile artistice și de creație, mai ales dacă acestea au legătură cu profesia desfășurată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot îndrăgosti astăzi și pot da dovadă de multă intensitate în trăiri, dar și de impulsivitate în acțiuni, aspect care le-ar putea nărui unele vise și aspirații de viitor. Cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și oficializeze relația, pot visa la căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în continuare că pot cheltui peste măsură pe distracții și plăceri de moment.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de multă patimă în exprimarea sentimentelor, mai ales față de membrii familiei. Pe de altă parte, nu este exclus să se iluzioneze în plan sentimental, să se amăgească în privința persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un dialog despre o moștenire sau discuții referitoare la un imobil, o locuință, poate fi vorba chiar de propria lor casă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Rac să se vindece de o teamă, de o frică din trecut, chiar de o dependență față de o persoană sau o distracție. S-ar putea ca nativii să învețe o lecție care să-i ajute în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate favoriza nevoia de a se confesa, de a face destăinuiri intime, posibil chiar din trecut. Faptul ca vor mărturisi ceva îi va elibera emoțional și le va lua o piatră de pe conțtiință.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea face bani astăzi prin intermediul prietenilor sau ar putea primi o datorie restantă de o persoană din anturaj. Moment propice pentru a face mărturisiri în cercul de prieteni, pentru a spune lucrurilor pe nume, însă horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să o facă cu diplomație și doar după ce au analizat în amănunt contextul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor purta discuții legate de carieră. Nativii vor încerca să refacă un plan profesional, însă sunt sfătuiți să nu se entuziasmeze prea mult dacă nu au nimic concret, palpabil. Nu este exclus să se gândească la varianta de a se reîntoarce la un loc de muncă anterior, însă, poate fi vorba și de o reîntoarcere la un fost partener (de viață sau afaceri). Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente intense și pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Balanță comunicarea va prinde astăzi aripi, iar nativii vor simți nevoia să-și exprime emoțiile și mai ales dorințele cele mai intime. Nu se vor opri doar la a face declarații de dragoste, ci vor dori să acționeze în baza unor instince de moment. Călătoriile, străinătatea pot fi, de asemenea, punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o persoană din trecut se poate întoarce în viața lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte preocupați de ei înșiși, de îndeplinirea unor dorințe, pofte și plăceri. Atenție! O persoană din trecut cu care au avut o relație amoroasă se poate întoarce în viața lor și le poate răsturna universul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și dozeze entuziasmul și să caute echilibrul în manifestări, să fie mai raționali și mai puțin sentimentali.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
În încercarea de a-și recontura niște opțiuni profesionale, de a-ți trasa noi aspirații de viitor, cei născuți în zodia Săgetător ar putea deveni destul de visători și nu este exclus ca persoana iubită să le taie aripile, să nu fie de acord cu planurile lor mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot exagera cu cheltuielile pentru a-și îndeplini unele pofte, pentru a se distra.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Se cere foarte multă prudență în călătorii, chiar și deplasări pe distanțe scurte. Cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere cu ușurință conflictelor în care fie se reiau teme de dialog din trecut, fie își scot la suprafață niște frici ascunse și le proiectează pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni visători în plan sentimental. Este de preferat să-și asculte intuiția în acest caz.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este ziua iubirii și a expunerii sentimentelor în cel mai pur (dar și măreț) mod posibil, este momentul declarațiilor de dragoste. Cei născuți în zodia Vărsător dau frâu liber pasiunii, duc intimitatea la extrem și nu este exclus ca cei singuri să se aventureze într-o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să discute deschis, dar și rațional despre o posibilă căsătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt puși pe distracție și nu este exclus să-și golească portofelul pe mici pofte și plăceri. Comunicarea nu va fi de partea lor și nu este exclus să intre în conflicte serioase cu membrii familiei, mai ales din cauza banilor, dacă bugetul este comun. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie și îi avertizează că pot avea parte de evenimente care să le dea un restart principiilor și convingerilor de viață.