HOROSCOP de WEEKEND 2 – 4 noiembrie 2018. Tensiuni și certuri urâte pentru o zodie și clipe romantice pentru alta

ZODIATA.COM

Berbec

Berbecii se vor bucura de ceva liniște în acest weekend, după cum, de altfel, au nevoie. Nativii acestei zodii care au relații amoroase vor petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Taur

Taurii vor avea parte de un weekend plin de tensiuni și certuri cu familia ori cu persoana iubită, din diverse motive. Totuși, nu se întrevede o despărțire. La un moment dat, tensiunile se vor risipi.

Gemeni

Amabili, distractivi și cu multă poftă de viață, Gemenii îi vor cuceri cu energia lor pe toți cei care le vor fi aproape în acest weekend. Orice vor alege să facă, nativii acestei zodii se vor simți excelent și toată lumea îi va privi cu admirație, prietenie și dragoste.

Rac

Racii vor simți nevoia să își petreacă weekendul în casă. Acești nativi au nevoie să își dedice timpul liber pentru ei înșiși.

Leu

Deși vor simți în acest weekend că au foarte multe lucruri de făcut, Leii nu vor avea nicio sarcină urgentă de îndeplinit. Cei care au parteneri vor ieși, de voie sau nu, la o plimbare, la o cină romantică ori chiar vor face o mică excursie, și se vor simți excelent.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un weekend excelent, mai ales acei nativi care au parteneri/partenere, în special în zodiile Rac, Berbec sau Capricorn. Nativii în zodia Fecioară se vor bucura de relația lor amoroasă și de timp pentru ei înșiși.

Deși mai degrabă nu au planuri pentru acest weekend, Balanțele vor ajunge să petreacă momente plăcute și distractive alături de persoanele iubite ori de prieteni. „Spontaneitate” va fi cuvântul-cheie al acestui sfârșit de săptămână pentru Balanțe.

Scorpion

Deși simt nevoia să se odihnească în acest weekend, Scorpionii vor fi presați de familie ori prieteni să iasă din casă. Acestor nativi le este recomandat să refuze, totuși, planurile celorlalți, dacă nu au chef să participe, deoarece, altfel, nimeni nu se va simți bine.

Săgetător

Săgetătorii nu se vor simți în stare de nimic în acest weekend. Acești nativi vor avea parte de un sfârșit de săptămână cu odihnă, singuri ori alături de familie.

Capricorn

Capricornii vor fi ocupați în acest weekend – ori cu sarcini de la locul de muncă ori cu lucruri pe care trebuie să le rezolve în viața personală. Cei mai norocoși dintre Capricorni în acest sfârșit de săptămână sunt cei care au relații, deoarece partenerii ori partenerele lor le oferă ajutorul de care au nevoie.

Vărsător

Vărsătorii vor simți nevoia să iasă din casă în acest weekend și să facă lucruri noi. Important este ca acești nativi să nu cheltuie prea mult, deoarece este posibil ca în următoarea perioadă să aibă nevoie de bani.

Pești

Deși simt nevoia să fie singuri și să își petreacă timpul liber în liniște în acest weekend, Peștii vor fi nevoiți să facă un efort să iasă din casă și să socializeze, deoarece li se instlează ideea că „viața trece pe lângă ei”.