Horoscop Cristina Demetrescu pana la sfarsitul anului. Trei zodii sunt protejate de astre, vor avea zile frumoase

Finalul lui 2018 este unul care va fi plin de evenimente. Sunt unii nativi care vor avea o perioada mai dificila, în timp ce alţii vor beneficia de protecţia astrelor şi vor deveni printre beneficiarii zodiacului.

Berbecii pot avea o perioda financiara buna

Sunt susţinuţi financiar fiind o perioadă lungă de doi ani şi jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili şi puternici şi că se pot susţine singuri şi că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac şi ce îşi asumă.

Taurii se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiţi oameni.

Scapă, cum spuneam, de Saturn, care îi potenţează în următoarea perioadă şi pot scăpa de momentul acela în care să facă schimbări obligatoriii şi se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce îi relaxează.

Pentru Gemeni, este o prioada buna pentru muncă şi sănătate.

Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenţie la investiţii, cel puţin până în luna august 2019!

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiţi. Jupiter îi ajută, îşi împlinesc dorinţe foarte importante.

Cei care sunt căsătoriţi s-ar putea să aibă unele probleme, există tensiuni în planul conjugal, trebuie să fie mai atenţi la relaţia lor.

Leii trebuie să pună mâna la muncă şi să muncească mult.

Mulţi s-ar putea apuca de o investiţie în casă, aşa că în următorii ani: mai puţin cu distracţia şi mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casă şi pe cămin.

Anii următori vor fi dificili, prin asumarea responsabilităţilor, dar au foarte multe lucruri de învăţat de acolo.

Şi Fecioarele scapă de Saturn, care le-a tensionat. Pentru cele mai în vârstă sau care au mai fost căsătorite urmează o perioadă importantă din punct de vedere afectiv, mult mai matură decât a fost în momentul de faţă.

Atenţie la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea să îşi găsească sensul vieţii.

Balanţele sunt cele care investesc. Vor investi chiar dacă nu au nevoie să investească undeva.

Pur şi simplu, ele trăiesc cu gândul că muncesc acum ca să se bucure mai târziu. Va fi o perioada buna din punct de vedere financiar. Sunt schimbări legate de familie şi de casă.

Pentru Scorpionii, ar trebui să fie o perioada excepţionala şi din punct de vedere profesional şi din punct de vedere personal.

Ei trebuie să înveţe lucruri noi şi să fie foarte atenţi ce vorbesc şi ce semnează. Se pot muta dintr-un oraş în celălalt.

Săgetătorii scapă de Saturn şi Luna Neagră, iar lucrurile se mai calmează.

Din zona finanţelor, trebuie să mai înveţe în anii următori pentru a deveni mai maturi şi să nu cheltuie foarte mult. Jupiter îi ajută în schimb la linişte şi sănătate.

Pentru Capricorni, se termină o perioadă grea. Intrarea lui Saturn în Capricorn este de bun augur.

Ei “mută munţii din loc” şi sunt protejaţi. Jupiter îi ajută şi prin cunoştinţe să ceară ajutorul.

Pentru Vărsători, este o perioada dificila. Atenţie foarte multă la sănătate.

Trebuie foarte mult să se îngrijească şi să treacă peste încercări. Profesional, va fi bine. Cei care vor munci şi îşi vor asuma responsabilităţi nu vor simţi greutăţile.

Peştii stau bine din punct de vedere al proiectelor, al călătoriilor. Pot călători, pot învăţa, pot evolua spiritual. Pot deveni independenţi, adică se pot rupe de anumite angajamente şi să îşi găsească vocaţia.