Horoscop 9 octombrie 2019. Leii au motive de ceartă cu apropiații

zodia ta

Horoscop 9 octombrie 2019 – Berbec Tot ce vine de la ceilalți te provoacă să ai o reacție de respingere, fără să evaluezi în vreun fel ce spun ei. Pentru binele tău, ar trebui, măcar, să asculți până la capăt ce spun.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Taur: Ai tendința de a sări peste etape pentru că ești convins că le știi pe toate, că te-ai gândit deja la toate și nu mai e nevoie nici de cooperare, nici de experiența altora.

Horoscop 9 octombrie 2019 –Gemeni Ar fi mai înțelept să asculți ce spun prietenii sau doar unul dintre ei, mai ales dacă tu cei fi cel care cere un sfat, o părere, o sugestie.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Rac Dincolo de atmosfera neplăcută din familie, tu ai nevoie de echilibru interior și de o stăpânire de sine exemplară, ca să te poți concentra așa cum se cuvine pe muncă.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Leu Pot să apară motive de ceartă cu unele persoane din anturaj și să ajungi la concluzia că este mai bine să nu îți exprimi nemulțumirile, să le ții doar pentru tine.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Fecioară Te vezi foarte aproape de a obține o sumă de bani sau un alt beneficiu mult dorit, dar apar obstacole și asta te poate enerva sau descuraja, după cum te-ai obișnuit să reacționezi.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Balanță Vrei neapărat să dai o lecție unui partener sau să îi demonstrezi că ai avut dreptate, într-o problemă delicată. Poate ar trebui să te întrebi ce ai avea de câștigat din asta.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Scorpion Asiști la disputele unor colegi și te atrage ideea de a interveni, ca să le arăți că greșesc amândoi sau toți cei implicați. Așa o fi, dar nu vei rezolva nimic pe această cale.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Săgetător Ai multe de învățat despre propriile talente și înzestrări și ziua de astăzi te poate ajuta să ajungi la anumite concluzii, deosebit de utile.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Capricorn Există un conflict acut între aspirațiile tale legate de evoluția profesională și obligațiile asumate față de familie, de bunăvoie și nesilit de nimeni.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Vărsător Ar fi bine să extragi câteva concluzii despre eșecul unor relații importante, să descoperi de ce s-a ajuns aici și să te întrebi ce ai de făcut, ca să nu repeți acele greșeli.

Horoscop 9 octombrie 2019 – Pești Ai nevoie de o dozare mai bună a eforturilor și de o mai bună administrare a resurselor proprii, fie că e vorba de bani sau de timp, energie, disponibilitate.