Horoscop 7 octombrie 2019. Gest de iubire şi o excursie spontană cu prietenii

zodiata

Horoscop 7 octombrie 2019 Taur
Tauri, depuneţi mai mult efort la serviciu, iar şefii cu siguranţă vor aprecia. Lăsaţi distracţia deoparte pentru ceva timp şi axaţi-vă asupra sferei profesionale. Puneţi la punct toate cele învăţate şi demonstraţi că sunteţi capabili de lucruri măreţe. Astrologii vă recomandă să fiţi mai înţelegători cu persoana iubită.

 

Horoscop 7 octombrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, s-ar putea să simţiţi oarecare presiune din partea persoanelor cu o funcţie superioară, la serviciu. Aveţi însă curaj şi, dacă doriţi să vă spuneţi părerea, nu ezitaţi. Şefii vor aprecia, ba mai mult, s-ar putea să fiţi recompensaţi cu un bonus salarial.

 

 

Horoscop 7 octombrie 2019 Fecioară
Începutul de săptămână va fi unul extrem de agitat pentru voi. Aveți de rezolvat numeroase probleme și veți fi puși în fața unor situații complicate. Trebuie să vă mobilizați și să demonstrați tuturor că sunteți de bază și că oamenii din jurul vostru pot conta pe voi. Fiți voi înșivă și arătați de ce sunteți în stare. Este singura modalitate prin care veți reuși.

 

Horoscop 7 octombrie 2019 Vărsător
Ai nevoie de mai multă încredere în tine pentru a demara proiectele pe care le pregăteşti. Trebuie să-ţi pui în valoare ideile care vor fi apreciate de foarte mulţi oameni. Îmbinarea între creativitatea ta şi sensibilitatea de care dai dovadă te ajută să le arăţi scepticilor că poţi duce lucrurile la un nivel mai ridicat. Spre finalul zilei te resimţi din cauza energiei depuse, încă când tragi linie îţi vei da seama că efortul a meritat.

 

Horoscop 7 octombrie 2019 Peşti
Aştepţi ajutor din toate părţile, însă acest lucru nu te face decât să pierzi timpul degeaba. Oamenii au alte priorităţi, iar tu trebuie să te gândeşti că totul depinde de tine. Aşa că treci mai repede peste momentele de căutare şi începe să-ţi asumi responsabilităţi care pe termen mediu sau lung te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, capitolul la care ai cam suferit în ultima perioadă.