Horoscop 6 octombrie 2018. Eveniment în familie, noroc în dragoste şi o veste neaşteptată

Horoscop 5 octombrie 2018 Berbec
Berbecii vor avea, astăzi, o zi grea. Se vor simţi inutili în timp ce îşi vor urmării colegii de mncă cum muncesc cu spor. În casă, veţi avea parte de activităţi organizatorice: rearanjare sau curăţenie. Dacă nu sunteţi în asentiment cu familia, găsiţi o scuză bună pentru a ieşi din casă. Încercaţi să faceţi o prioritate în a vă întâlni cu cei mai buni prieteni. Spre seară, veţi primi un telefon extrem de important şi veţi uita imediat de distracţie.

Horoscop 5 octombrie Taur
Din cauza unor circumstanţe care nu ţin de voi, un proiect la care lucraţi de foarte mult timp va întâmpina greutăţi. Nivelul de responsabilitate pe care îl aveţi va fi pus la grea încercare, însă veţi depune eforturi şi veţi reuşi să treceţi cu bine peste acest obstacol. Nu vă simţiţi descurajaţi. Poate chiar acest obstacol este lucrul de care aveaţi mare nevoie pentru a vă da seama de puterile pe care le aveţi. Priviţi totul cu optimism.

Horoscop 5 octombrie Gemeni
Astrele vă recomandă să nu pierdeţi aceste zile de toamnă pentru a vă gândi la trecut. Nu vă puteţi mobiliza pentru a trece peste ceva ce vi s-a întâmplat de curând dacă nu renunţaţi să fiţi trişti. Riscaţi să pierdeţi momente incredibile pe care le-aţi putea petrece alături de o persoană dragă. Încercaţi să vă concentraţi toată energia pe viaţa personală şi în special pe viitor. Lucurile bine nu vor ezita să apară, iar fericirea vă bate la uşă.

Horoscop 5 octombrie Rac
E o zi perfectă în care Racii să se ocupe mai mult de ei înşişi. Vor fi preocupaţi de schimbare înfăţişării şi de actualizarea garderobei. Nu e cazul însă de schimbări bruşte şi majore, ci doar de ajustări în punctele sensibile.

Horoscop 5 octombrie 2018 Leu
Leii se vor implica astăzi într-un proiect neobişnuit. E vorba despre un domeniu de care au fos tinteresaţi mai mult în ultima perioadă, spre exemplu sport, modă, artă sau design. Va apărea o satisfacţie personală uriaşă odată cu demararea acestui proiect. Aşa că se vor vedea schimbări şi în abordările pozitive ale altor probleme.

Horoscop 5 octombrie 2018 Fecioară
Fecioarele vor face o călătorie obositoare alături de aprtenerul de viaţă sau un prieten foarte bun. Asta le va consuma toată energia în timpul zilei, dar seara o revedere cu un prieten vechi, poate un coleg de şcoală, le va readuce zâmbetul pe buze.

Horoscop 5 octombrie 2018 Balanţă
Balanţele vor trebui să angajeze un profesionist care să repare ceva ce s-a stricat în mod neașteptat. Poate că mașina avea nevoie de reparații urgente sau o altă tehnologie. Indiferent de situație, acest lucru nu va fi rezolvat imediat și ar putea provoca o mulțime de neplăceri. Între timp, pot primi o invitație la un eveniment social, ceva neprevăzut. Toate evenimentele la care vor participa Balaneţele vor avea un succes deosebit. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să se bucure de fiecare moment în parte şi să uite de problemele nerezolvate pe care nu le pot controla.

Horoscop 4 octombrie 2018 Scorpion
Astăzi, Scorpionii vor avea ocazia participe alături de familie şi prieteni la o sărbătoare sau un eveniment. Isteţimea acestor nativi va provoca uimire. Însă impactul cel mai important va fi asupra unei persoane pe care Scorpionii doresc de mult timp să o impresioneze. Vor simți şi mai multă satisfacție atunci când vor descoperi că pot cumpăra ceva ce şi-au dorit de ceva timp, dar nu şi-au putut permite financiar.

Horoscop 5 octombrie 2018 Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă încredere în propriul instinct. Vor primi o întrebare de la cineva apropiat, iar răspunsul trebuie să fie direct, fără pic de ezitare. Reflectând prea mult timp la răspuns, îi va întări celui care a adresat întrebarea sentimentul că nu poate avea încredere în aceşti nativi. Acest sfat este deosebit de relevant dacă întrebarea vine de la un nou partener de viaţă. Acesta va fi cel mai dificil moment din această sâmbătă, iar rezultatul zilei va depinde numai de conversația menționată.

Horoscop 5 octombrie 2018 Capricorn
Capricornii vor petrece ziua analizând diferite modalităţi pentru a avansa în plan profesional sau pentru a-şi deschide propria afacere. Este de preferat însă să nu vă aglomeraţi cu această activitate şi să petreceţi timp şi cu cei dragi, altfel, veţi avea puţin de suferit, aceştia fiind ofensaţi din cauza lipsei de atenţie.

Horoscop 5 octombrie 2018 Vărsător
Vărsătorii îşi vor dedica întreaga zi pentru crearea unor planuri concrete de viitor şi pentru restabilirea echilibrului în relaţiile personale. Obiectivul vostru principal este de a aduce o armonie absolută în gospodăria voastră, culminând cu succes garantat. Urmaţi-vă intuiţia şi nu vă fie frică să ascultaţi sfaturile celor dragi, ei sunt cei mai în măsură să vă ajute în astfel de momente.

Horoscop 5 octombrie 2018 Peşti
Peştii au parte de momente frumoase în cuplu. Veţi aprticipa la un eveniment de familie şi veţi avea ocazia sa vă apropiaţi mai tare. Toate persoanele voastre dragi îşi vor crea o impresie plăcută despre voi şi vă vor susţine povestea de dragoste, dorindu-vă toate cele bune. În plan financiar, vă aşteaptă mici surprize profitabile.