Horoscop 3 – 9 decembrie 2018. O zodie începe o nouă etapă din viață

zodia ta

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018. Citește horoscopul cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 BERBEC
În această săptămână, ai ocazia să stabiliești niște relații foarte importante pentru tine. Fie că este vorba despre niște legături la serviciu sau în viața personală, fii cu băgare de seamă la ce dezvăluri faci în această săptămână.

Bazează-te mai mult pe intuiție în ceea ce privește deciziile pe care le ai de luat în aceste zile. Nu face tranzacții riscante, deoarece s-ar putea să le regreți la finalul săptămânii. Discută mai mult cu persoana iubită și faceți planuri. De asemenea, ar fi bine să te odihnești mai mult, așa că profită se zilele libere pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 TAUR
Niște lucruri rămase nerezolvate din trecut își fac apariția în această săptămână în viața ta și te îndeamnă să le găsești o soluție cât mai repede pentru ele. Este săptămâna în care ai ocazia să afli niște lucruri noi și să faci planuri importante pentru viitorul tău.

Poate fi vorba despre un loc de muncă sau despre o mutare într-un alt oraș. Unii nativi au ocazia să cunoască o persoană nouă în viața personală și să se îndrăgostească.

Primește cu sufletul deschis această schimbare în viața ta și bucură-te de tot ce îți oferă. Poți face niște cumpărături pe care îți doreai să le faci de mult timp. Îți poți face în aceste zile și niște controale de rutină, pentru a vedea cum stai cu sănătatea.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 GEMENI
Oboseala din ultima perioadă începe să își pună amprenta pe viața ta, așa că trebuie să fii mai atent la ceea ce faci, deoarece ești predispus să faci niște greșeli. Ți-ar prinde bine niște zile libere pentru a-ți reîncărca bateriile.

Nu lua decizii importante în aceste zile, deoarece este foarte probabil să le regreți. Fii mai rezervat și în ceea ce privește luarea unor decizii la serviciu.

În viața personală, cineva poate apărea și te poate face să visezi cu ochii deschiși. Vei descoperi că avețo foarte multe lucruri în comun.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 RAC
Lucrurile la serviciu merg excelent, așa că nu este exclus ca în această săptămână să te alegi cu o promovare ori cu o mărire de salariu. Vei fi remarcat de către superiori, care vor începe să aibă și mai multă încredere să îți încredințeze anumite sarcini.

În viața personală, niște discuții cu persoana iubită îți pot crea emoții puternice în prima parte a săptămânii. Ai nevoie de niște explicații pe care le vei cere în aceste zile. Nu uita să te preocupi ceva mai mult și de starea ta de sănătate, pe care ai cam neglijat-o în ultima vreme.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 LEU
Săptămâna aceasta vine cu o mulțime de provocări pentru tine, iar unele ți se vor părea prea mult, chiar și pentru tine. Vei simți nevoia să iei o pauză și să regândești mai mult anumite lucruri din viața ta, fie că este vorba despre viața personală sau despre viața profesională.

Anumite discuții la locul de muncă te vor face să te gândești la o posibilă schimbare într-un alt departament. Lucrurile cu persoana iubită încep să se așeze, chiar dacă vor exista niște discuții serioase între voi.

Vă puteți face planuri pentru sărbători. Odihnește-te mai mult și ia niște suplimente alimentare dacă nu te simți în apele tale.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 FECIOARĂ
În această săptămână ești provocat să faci niște compromisuri, lucru care nu este tocmai pe placul tău. Chiar dacă îți dorești mereu ca toate lucrurile din jurul tău să aibă o ordine și o logică, lucrurile în această săptămână sunt diferite și acest lucru te scoate din zona ta de confort.

Ai nevoie și de astfel de momente, pentru a te cunoaște mai bine și pentru a evolua. Nu face în aceste zile cumpărături ori tranzacții riscante, deoarece săptămâna viitoare s-ar putea să nu îți mai placă ceea ce ai achiziționat.

Discută deschis cu partenerul de viață despre orice și vedeți ce mai aveți de rezolvat în relația voastră.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 BALANȚĂ
Ai mai multă răbdare în această săptămână cu tine, dar și cu cei din jur. Unele lucruri nu se pot rezolva pur și simplu de la sine atât de repede. Lasă să treacă un timp și toate se vor așeza, până la urmă.

Chiar dacă simți că îți pierzi încrederea în anumite persoane de lângă tine, fii mai maleabil în aceste zile. Până la urmă, fiecare persoană mai are și niște momente mai puțin plăcute în viață. Nu cere totul, dacă tu nu poți oferi același lucru, la schimb.

Ascultă-ți inima în ceea ce îi privește pe cei din jurul tău. S-ar putea ca în aceste zile să primești și niște bani și nu ar fi rău să îți achiți datoriile pe care le ai, ca să nu începi anul viitor cu stângul.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 SCORPION
Săptămâna aceasta ai nevoie să îți dedici mai mult timp stând cu familia și cu cei dragi. Simți că lucrurile nu sunt tocmai bune în casă, iar aceste zile sunt perfecte pentru a lămuri anumite lucruri care vă nemulțumesc. La finalul unor discuții care ar putea deveni aprinse, armonia va fi reinstalată în familie.

Echilibrul își face apariția și la locul de muncă și poți încheia niște proiecte avantajoase pentru tine. Ai curajul să îți dorești mai mult. Folosește-ți banii pe care îi câștigi zilele acestea pentru a-ți cumpăra niște lucruri pe care ți le doreai de mult timp.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 SĂGETĂTOR
Săptămâna aceasta pari să te contrazici cu toate lumea și parcă nimeni nu îți poate intra în grații. Niște lucruri din trecut ies la suprafață și nu îți va pica deloc bine ce vei afla. Însă trebuie să îți păstrezi optimismul, pentru că în orice lucru rău va exista și ceva bun.

Ai ocazia zilele acestea să te apropii mai mult de familie, să comunici mai mult și să primești niște sfaturi. Ar fi bine să ții cont de ele, mai ales dacă sunt din partea unei persoane mai în vârstă.

La finalul săptămânii, o invitație în oraș îți poate aduce în cale o persoană care te va impresiona de la prima vedere. Renunță la atitudinea morocănoasă.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 CAPRICORN
Simți nevoia în aceste zile să fii mai aproape de persoana iubită și de membrii apropiați ai familiei, iar spiritul sărbătorilor începe să te cuprindă. Îți dai seama că aceste persoane sunt cele pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte.

Ai ocazia zilele acestea să îți faci și niște prieteni noi, iar de la aceste persoane vei avea multe lucruri de învățat. Evită să arunci cu banii în stânga și în dreapta, căci vei avea nevoie de ei pentru a face niște cadouri speciale de sărbători.

Fii mai atent la starea de sănătate, mai ales la problemele vechi care pot reveni în aceste zile.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 VĂRSĂTOR
Evită discuțiile în contradictoriu zilele acestea, deoarece nu ai șanse de reușită. S-ar putea ca în această săptămână să fii pus la punct de către o persoană de la care nu te aștepți.

Fie că este un coleg de muncă sau o persoană din familie, reproșurile nu îți vor prinde deloc bine. Alătură-te situațiilor care îți provoacă bucurie. Niște ieșiri în weekend te vor scoate din această stare.

Nu îți cheltui banii pe aceste ieșiri, deoarece s-ar putea să vrei săptămâna viitoare să cumperi ceva și să nu ai cu ce.

Horoscop 3 – 9 decembrie 2018 PEȘTI
Zilele acestea te preocupi mai mult de viața profesională și bine faci. Încă de la începutul săptămânii ți se pot închide niște uși și deschide altele, așa că profită de orice oportunitate ți de oferă. Niște oferte noi și extrem de avantajoase își pot face prezența în viața ta.

Și în plan personal lucrurile merg bine, mai ales pentru cei care sunt implicați deja într-o relație. Cei care sunt singuri nu prea vor avea timp să cunoască pe cineva, însă nu este timpul trecut.

La finalul săptămânii, pot exista niște discuții legate de niște bani, așa că lămurește-le înainte de a deveni niște probleme.