Horoscop 29 mai 2019. Planuri de vacanţă cu cei dragi şi un vis împlinit

Horoscop 29 mai 2019 Berbec
Berbeci, obiectivul vostru principal în această zi este să faceţi în sfârşit un pas înainte în comunciarea şi în relaţia cu o persoană faţă de care nutriţi sentimente. Asiguraţi-vă de momentul oportun şi spuneţi ce gândiţi. S-ar putea să aveţi mai mult noroc decât aţi crede şi să începeţi o frumoasă relaţie de dragoste. Astrologii întrevăd veşti bune în plan amoros.

Horoscop 29 mai 2019 Taur
Nativii Taur sunt nevoiţi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi atribuţiile de serviciu, înainte de a se gândi la modalităţi de relaxare. Ştiţi vorba aceea, “nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. Asiguraţi-vă că rezolvaţi fiecare proiect pentru companie care v-a fost însărcinat, iar mai apoi veţi avea ocazia de a petrece, de a vă plimba, de a vă relaxa.

Horoscop 29 mai 2019 Gemeni
Gemenii cheltuiesc fără oprire atunci când dau de bani. În această perioadă nu este indicat să faceţi achiziţii scumpe, pentru că nu vă vor fi de prea mult folos. Indicata r fi să puneţi bani deoparte pentru a pleca într-o vacanţă alături de persoana iubită. De îndată ce vă veţi atinge obiectivul veţi vedea că niciun sacrificiu nu a fost în zadar.

Horoscop 29 mai 2019 Rac
Nativii din zodia Rac au posibilitatea, astăzi, să iasă dintr-o situaţie complicată în care se află de foarte mult timp. Confortul este un lucru fără de care voi nu puteţi trăi, motiv pentru care veţi face tot ce vă stă în puteri pentru a-l obţine. Astăzi, astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă recâştigaţi atât conforul fizic, cât şi cel emoţional. Totuşi, este necesar ca şi voi să faceţi un efort în direcţia potrivită. În rest, bucuraţi-vă de viaţa pe care o aveţi şi încetaţi să vă mai plângeţi. Ar putea fi şi mai rău!

Horoscop 29 mai 2019 Leu
Leii se vor simţi obligaţi, astăzi, să dicute cu o persoană de încredere pentru rezolvarea unei probleme. Încetaţi să credeţi că puteţi schimba lumea singuri şi apelaţi la ajutorul celor dragi. Aceasta este singura soluţie pentru a putea remedia o situaţie, înainte ca lucurile să degenereze. Astrele vă recomandă să evitaţi să vă puneţi în pericol astăzi, motiv pentru care ar trebui să rămâneţi acasă şi să nu porniţi la un drum lung.

Horoscop 29 mai 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Este un moment excelent pentru a vă putea spori veniturile, dar şi pentru a încerca o nouă relaţie. Pentru Fecioarele care sunt deja într-o relaţie este momentul perfect pentru a vă reînnoi jurămintele şi a da un nou suflu poveştii voastre. Aveţi încredere în judecata voastră şi încercaţi să analizaţi foarte bine sfaturile anumitor ‘prieteni’.

Horoscop 29 mai 2019 Balanţă
Înainte să faci o alegere astăzi, ia în calcul rezultatele tuturor opţiunilor. Cu atât mai mult cu cât e vorb despre iubire. Altfel, rişti să sfârşeşti ziua provocând drame inutile, fără să te gândeşti la acest aspect. Dacă vei reuşi să faci asta, restul zile o să treacă productiv şi calm.

Horoscop 29 mai 2019 Scorpion

Dacă nu vrei să fi în centrul atenţiei, cu siguranţă vei dori să eviţi mulţimile, astăzi. Altfel, oamenii te vor observa oriunde te duci şi toţi vor avea o părere despre ce trebuie să faci sau să spui. Aşa că poţi alege să lucrezi izolat la birou, sau de acasă, pentru a avea parte de linişte.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 29 mai 2019 Săgetător
Dacă vei lucra în echipă, astăzi e posibil ca forţe exterioare să te împiedice să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să faci. E foarte posibil ca partenerul tău să se îmbolnăvească, să devină neîncrezător sau să se concentreze doar asupra propriilor probleme, dar nu căuta să le identifici, dacă nu le observi pur şi simplu. Mai ales că toate problemele de astăzi vor fi compensate de bucurii foarte curând.

Horoscop 29 mai 2019 Capricorn
Capricornii vor primi foarte multe semnale din parte rudelor şi a prietenilor cum că drumul pe care se află nu este cel mai potrivit, chiar dacă este de succes. Amintiți-vă că ei doresc doar să vă vadă fericiți și că, uneori, banii și fericirea nu pot veni din același loc. Asigurați-vă că ați luat în considerare sfaturile lor și că faceți ceea ce este mai bine pentru dumneavoastră.

Horoscop 29 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii pot experimenta, astăzi, în modă. Încercaţi lucruri noi, o să vă facă bine. Şi veţi primi foarte multe aprecieri. Evitați persoanele care emană energie negativă şi din cauza cărora puteţi intra în necazuri. Nu cheltuiți prea mult pe un lucru pe care probabil că îl veți folosi doar o dată sau de două ori.

Horoscop 29 mai 2019 Peşti
Peştii vor fi astăzi în mijlocul evenimentelor. Veţi participa la o întâlnire extrem de importată, în urma căreia veţi pune bazele unei afaceri care vă va aduce foarte mulţi babi. Cei care sunt singuri ar trebui să fie pe pregătiţi pentru cineva special, în timp ce Peştii implicaţi în relații ar trebui să petreacă mai mult timp cu partenerii lor.