Horoscop 28 noiembrie. Zodia pusă la pământ de astre! Ghinion imens în carieră!

Horoscop 28 noiembrie Berbec
Horoscop bani Berbec: Venitul dumneavoastră nu va crește brusc, e nevoie de muncă multă. Totuși, aveți o stea norocoasă!

Horoscop sănătate Berbec: Pancreasul dumneavoastră va avea de câștigat dacă îi oferiți afine, zmeură și mure, care îi reglează secreția de insulină, iar ficatul dumneavoastră se va bucură de aceste fructe sau de o cură cu silimarina.

Horoscop dragoste Berbec: Puteți începe o relație de dragoste sub auspicii promițătoare; vedeți lumea în roz și va transformați în romantici incurabili.

Horoscop carieraHoroscop carieră Berbec: Aveți ocazia să puneți la punct o afacere de familie și primiți sfaturi profesionale excelente de la cei apropiați.

Horoscop 28 noiembrie Taur
Horoscop bani Taur: Relațiile cu străinătatea se pot soldă cu afaceri banoase, mai ales dacă i-ați cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră.

Horoscop sănătate Taur: Anulați problemele dumneavoastră psihologice nerezolvate, care se pot transformă în boli fizice, făcând o importantă curățenie în psihic, prin alimentarea onestității față de dumneavoastră înșivă.

Horoscop dragoste Taur: Aveți o viață emoțională bogată și veți luă o decizie importantă privind existența personală și cea afectivă.

Horoscop carieră Taur: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 28 noiembrie Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sănătate Gemeni: Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând.

Horoscop dragoste Gemeni: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Gemeni: Trăiți un moment în care nicio ambiție nu vi se pare prea mare, fiindcă norocul și oportunitățile nu va ocolesc în carieră pe care o îmbrățișați.

Horoscop 28 noiembrie Rac
Horoscop bani Rac: Nu pică bani din cer, iar voi știți cel mai bine asta! Totuși, se întrevede ocazia de a prospera cu ajutorul susținătorilor.

Horoscop sănătate Rac: În interesul dumneavoastră se inventează tehnici noi, care ușurează demersul medical, să-l facă mai sigur, mai puțin invaziv și mai puțin dureros.

Horoscop dragoste Rac: Afecțiune din plin puteți găsi într-o nouă relație care poate deveni profundă și benefică pentru dumneavoastră.

Horoscop carieră Rac: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 28 noiembrie Leu
Horoscop bani Leu: Aveți noroc de bani, câștigurile dumneavoastră salariale pot crește cu efort minim, de aceea întreprindeți demersuri care țin de finanțe.

Horoscop sănătate Leu: Tonusul general e unul foarte bun, senzația de sațietate apare mai curând și digestia este mai ușoară; asta înseamnă și o protecție hepatica bună.

Horoscop dragoste Leu: Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție.

Horoscop carieră Leu: Vi se promite o transformare uluitoare în bine, cu o viață profesională aglomerată, dar triumfătoare.

Horoscop 28 noiembrie Fecioară
Horoscop bani Fecioară: Nu este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești, iar ghinionul vă destabalizează! Astrele întrevăd o perioadă cu ghinion în afaceri, așadar mare atenție la ce contracte semnați!

Horoscop sănătate Fecioară: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Fecioară: Luna în semnul dumneavoastră va echilibrează, astfel încât să puteți duce discuții productive în relația de dragoste sau în intenția unei călătorii de relaxare.

Horoscop carieră Fecioară: Reușiți să captați bunăvoință unei persoane influențe că urmare a unor idei inspirate care vor face că proiectele să se bucure de reușită.

Horoscop 28 noiembrie Balanță
Horoscop bani Balanța: Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră.

Horoscop sănătate Balanța: Sunteți într-o formă bună, mintea va funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră.

Horoscop dragoste Balanța: Aveți nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiți gradul de intensitate al sentimentelor față de persoană de lângă voi.

Horoscop carieră Balanța: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Horoscop 28 noiembrie Scorpion
Horoscop bani Scorpion: Situația dumneavoastră economică se echilibrează, veți avea câștiguri financiare și veți prospera.

Horoscop sănătate Scorpion: Va ocupați de corpul dumneavoastră, îndeosebi de piele, deoarece, în ultimul timp, au înflorit practicile medicale alternative.

Horoscop dragoste Scorpion: Va aduceți aminte de latură dumneavoastră romantică, spre binele relației de cuplu sau de asociere, veți da dovadă de o căldură și de o apropiere sufletească binevenite.

Horoscop carieră Scorpion: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Horoscop 28 noiembrie Săgetător
Horoscop bani Săgetător: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate să va creeze un câmp favorabil la nivel financiar; primiți oferte care să atragă după ele o promovare.

Horoscop sănătate Săgetător: Vreți să scăpați de bolile de care suferiți? Consumați ceai de afine care activează circulația venoasă și faceți masaj cu ulei de eucalipt care va menține sprinteneală, consumați ceai de sunătoare pentru un somn odihnitor.

Horoscop dragoste Săgetător: Sunteți iubiți de parteneri, apreciați, amicii va cheamă la diferite ieșiri, care se anunța reușite.

Horoscop carieră Săgetător: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

Horoscop 28 noiembrie Capricorn
Horoscop bani Capricorn: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.

Horoscop sănătate Capricorn: Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră.

Horoscop dragoste Capricorn: Libertatea și individualitatea pe care le-ați prețuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenență, de renunțare la șine, pentru a trăi prin aproapele vostru.

Horoscop carieră Capricorn: Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.

Horoscop 28 noiembrie Vărsător
Horoscop bani Vărsător: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Vărsător: Vreți să scăpați de bolile de care suferiți? Consumați ceai de afine care activează circulația venoasă și faceți masaj cu ulei de eucalipt care va menține sprinteneală, consumați ceai de sunătoare pentru un somn odihnitor.

Horoscop dragoste Vărsător: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Vărsător: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 28 noiembrie Pești
Horoscop bani Pești: Pregătiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să va scotă din sărăcie.

Horoscop sănătate Pești: În cazul dumneavoastră, bolite generate de retenția de apa ar putea cunoaște ameliorări ar putea aduce vindecări miraculoase cu ape de tratament sau ape sfințite.

Horoscop dragoste Pești: Partenerul de viață va apreciază mai mult că de obicei dovezile de afecțiune și va răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop carieră Pești: Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.