Horoscop, 28 august. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

ZODIA TA

BERBEC Nu amâna, nu tergiversa. Nu te pierde în labirintul analizelor şi al întrebărilor. Oare, faci bine ceea ce faci, este în interesul tău? O să vezi mai târziu rezultatele, acum acţionează! Astăzi, plictiseala şi nervozitatea poat fi alungate şi prin cumpărături. Sau macar printr-o activitate ce mimează cumparaturile, dacă nu ai bani suficienţi. Sfârsitul lunii august este apoteotic, cu toţi Berbecii convertiţi la noua religie a cumpăratului, dar nu cu orice preţ. S-ar pute să fie catarsisul de care ai nevoie în lumea asta, uneori, adică deseori anapoda.

TAUR Astăzi eşti avantajat! Ai un spirit electric şi un fizic magnetic. Dar nu îţi foloseşte prea mult la serviciu unde te loveşti de aceleaşi probleme. În schimb eşti inspirat în domeniul financiar! Noi reguli, noi obiceiuri ţi se strecoară în casă și vor să pătrunda și în sufletul tău. Tu asculta vocea pământului, şoaptele moşilor şi stramoşilor. Acceptă numai ce-ți convine… nu tot ce este nou este şi mai bun! La serviciu, la muncă, eşti înclinat să dai sfaturi anturajului. Trebuie să controlezi fluxul gândirii ca să fii logic şi concis. Numai aşa poţi fi de ajutor.

GEMENI Trebuie să dai dovadă de iscusinţă şi chiar de viclenie. Modul tău de abordare de astăzi nu este nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct, prea ironic şi criticile tale nu motivează. Cu toate ca şi tu suferi din aceleași motive, iți arăți compasiunea și îți oferi sprijinul unei persoane din anturajul tau. Nu exagera, însă, uneori sprijinul este primit cu recunoștiinta şi nu trebuie să insişti! Investești sentimente şi timp în relaţii de afaceri şi în dragoste. Magnetismul personal este în creştere. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută sau de veştile de la televizor. Aşa sunt ei, nu se pot vindeca! Nu-ţi lăsa interesele personale pentru mai târziu, în favoarea prietenilor sau rudelor.

RAC Zi favorabilă în abordarea unor probleme urgente. Implică-te, sunt din domeniul profesional, dar evită să exagerezi, pentru că rezolvarea unor situaţii nu intră în competenţele tale. Evită imprumuturile de bani, nu risca cheltuind mai mult decât trebuie, în această perioadă nu eşti şi norocos. Totuşi o veste bună, sau o surpriză plăcută din partea anturajului apropiat. Stelele arată că nativii din Rac sunt înclinaţi să-şi depăşească limitele profesionale, condiţia socială şi situaţia financiară. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe regretabile şi cheltuieli extravagante şi nu prea ai de unde…

LEU Evită mişcările bruşte, la propriu şi figurat. Astăzi poţi conta pe intuiţia ta, te duce în direcţia bună. Fii mai atent, cu picioarele pe pământ şi încearcă să fii mai pragmatic, mai realist! Vine soarele şi pentru tine daca eşti cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor veni, totuşi, este adevărat că nu la valoarea pe care o speri. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Inițiative care astăzi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii!

FECIOARĂ Poţi întâlni astăzi oameni al căror ţel suprem în viaţă este să-ţi facă ţie zile fripte. Genul de funcţionar de stat de la ghişeu. Dar există şi o parte bună a zilei: primeşti o veste bună!

Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Se pare, însă, că totul se rezolvă cu bine. Seară culturală pentru procentul din zodie amator de valori clasice şi armonie! Da, este bine să refuzi chiar de acum, imediat, orice te scoate din programul obişnuit! Concentrează-ţi atenţia asupra sănătăţii – evită expunerea la focare de infecții. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel!

BALANŢĂ Compromisurile au în tine un maestru incontestabil! Azi poţi media între cei din jurul tău care sunt de păreri diferite şi poţi obţine armonia şi consensul atât de preţuite de zodia ta. Trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Nu trebuie să fii dur şi neplăcut, insistă, sigur, cu zâmbetul pe buze și oferă soluții convenabile! Pentru o parte a celor născuţi sub semnul Cumpănei este o perioadă de intensă activitate şi/sau de trăiri intense. Configuraţiile pozitive îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie sau activităţi sociale plăcute la lăsarea serii.

SCORPION Ce plăcere să te văd că îţi recunoşti greşelile şi chiar vrei să le îndrepţi! Dar, atenţie, nu repeta erorile din trecut! Chiar dacă oamenii sunt aceiaşi, ai nevoie de o noua abordare! După orele de program e o zi potrivită pentru mici modificări în casă. Poţi face şi schimbări de program, noul te favorizează. Crezi că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. O perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. Nu lăsa nicio schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ţi face noi prieteni! Lasă lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Spre sfârşitul zilei, acasă, poţi finaliza afacerile din gospodărie ce trenau de mai mult timp.

SĂGETĂTOR Nu ezita să te arăţi aşa cum eşti. Nu te teme de slăbiciunile tale, ba din contră! O zi obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări. Ai un randament bun!

Trebuie să dai dovadă de calm, diplomație şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe nici un ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung, sau formarea de noi asociaţii. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie a nativilor din zodie. Seara o poţi folosi ca să faci declaraţii de dragoste, doar eşti favorizat.

CAPRICORN Ai strâns prea multe pe umerii tăi. Atenţie, nu eşti Atlas! E momentul unui mic bilanţ personal. Ce ai făcut, ce mai ai de făcut, câţi bani îţi trebuie etc. Astăzi, stabileşte priorităţile! Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la variaţiile de temperatură, la vreme, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Moderaţie în relaţiile cu Taurii. Influenţele solare benefice aduc nativilor din zodia Capricornului multă energie şi trăiri intense. Mare atenţie la serviciu, sau în relaţiile umane, pentru ca magnetismul personal să nu fie receptat ca o agresivitate lipsită de eleganţă. Nu este bine să pleci la drum, dacă poţi, amână!

VĂRSĂTOR Astăzi este avantajat domeniul social. Ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi foarte direct. Ca să prevalezi e bine sa faci concesii parţiale şi/sau compromisuri mărunte. Domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult pragmatism şi mai puţine amânări poţi să te simţi chiar avantajat. Frecventează prietenii care te fac să te simţi bine şi confortabil. In aceasta perioadă, cu aspecte complexe, Vărsătorii nu se simt în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. O pierdere poate fi evitată prin grijă şi atenţie şi mai ales nu-ţi încredinţa banii Bursei sau pariurilor. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate.

PEŞTI O veste bună. Sau ai o realizare care te motiveză şi îţi dă aripi. Te bucuri de o formă bună, în tot cursul zilei. Ai energie şi eşti optimist chiar dacă este cald eşti destul de obosit! Nu te implica în conflicte cu semnele de foc. Atenţie, în special, la relaţiile cu Berbecii. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil, dar nu exagera cu promisiunile. Mici, sau mai mari, probleme cu sănătatea în special din cauza vremii. Mare atenţie la bani, cum îi foloseşti şi mai ales pe ce îi cheltuiești! În această perioadă eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota împotriva ta! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: primul, ca ţi se pare, al doilea, că nu prea ai duşmani!