Horoscop 25 septembrie 2019. Vis împlinit şi o poveste de dragoste

Horoscop 25 septembrie 2019 – Berbec: S-ar putea să te lași în voia unor dorințe de moment care te îndeamnă să ceri ceea ce știi că nu meriți sau să pretinzi, chiar, ceva pentru care nu ai depus vreun efort.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Taur: Este o zi în care e mai ușor să refuzi, să respingi și să nedreptățești oamenii, în loc să îi accepți așa cum sunt, să cooperați frumos și să vă bucurați de rezultate.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Gemeni: Poate că nu vei fi în cea mai bună formă psihică astăzi, dar este inutil să cauți vinovați pentru această situație și culmea ar fi să îi și găsești.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Rac: Ai tendința de a ține cont doar de ceea ce te nemulțumește la cei din familie, ca și cum aceștia ar fi putut face mai mult, pentru tine, și nu au vrut.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Leu: Ai putea trece prin situații neplăcute, discuții aprinse și divergențe care te vor obosi. Poți da un sens constructiv acestor dialoguri, dacă vrei cu adevărat. RECOMANDĂRI O fostă logodnică a criminalului olandez rupe tăcerea. Detalii halucinante desre bărbatul care a ucis-o pe Mihaela

Horoscop 25 septembrie 2019 – Fecioară: Ai întocmit în mintea ta o listă de neîmpliniri pe care o recapitulezi din când în când, ca să te mobilizezi. Astăzi nu este o zi potrivită pentru că poate apărea descurajarea.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Balanță: Este posibil să iei de bune anumite gesturi care nu sunt nici gândite, ca să fie împotriva ta, nici nu au vreun substrat ascuns.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Scorpion: Vezi conspirații acolo unde nu sunt și asta nu ar fi nimic, dacă nu te-ar tenta să intervii cu presiuni asupra celor care nu sunt de acord cu tine.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Săgetător: Dincolo de diferențele de opinii există ceva care te apropie de oameni, e căldura sufletească pe care reușești să o exprimi și să o trezești și în ceilalți.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Capricorn: Sunt situații, cum vor fi și unele dintre cele pe care le vei trăi astăzi, în care nu e clar cine are dreptate și cine nu. Numai că nu rezolvi nimic doar având dreptate.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Vărsător: Ești convins că ești subiectul unor nedreptăți care te afectează inclusiv și mai ales pe plan financiar. Din păcate, sunt doar iluzii pe care le hrănești ca să îți menajezi orgoliul.

Horoscop 25 septembrie 2019 – Pești: Este posibil să le provoci reacții de surprindere unora dintre apropiați, fără ai această intenție. Ca să eviți aceste neplăceri, ar fi bine să temperezi orice impuls mai ascuțit.