Horoscop 2020: Top 5 zodii cu noroc în dragoste – Saturn și Jupiter trezesc iubirea!

Anul 2020 va fi anul iubirii pentru noi toți. O perioadă de înflorire și bun-augur în sectorul dragostei. Dar 5 dintre zodii se vor bucura în mod special de influența Planetelor Saturn și Jupiter în viața lor amoroasă. Saturn aduce maturitate, iar Jupiter conexiune și bucurie.

TAUR

Vești bune pentru nativii din Taur! Saturn este în sectorul intimității din Decembrie 2017 și este în armonie cu semnul vostru, iar această influență se va manifesta și în 2020. Este o mare ușurare pentru cei născuți în Taur, după perioade lungi de insatisfacție și neîmplinire.

Mai mult decât atât, Jupiter va juca de asemenea un rol important în ceea ce privește viața voastră amoroasă în 2020. Jupiter intră și el în secorul intimității și al relațiilor, aducând magie și sentimente de pace și conexiune cu persoanele dragi din viața voastră.

Jupiter va sta în casa intimității până în Decembrie 2020, asigurându-vă un an glorios în materie de dragoste, intimitate, prietenie și relații romantice. 2020 este un an bun pentru decizii importante în materie de căsătorie sau a construi un cămin împreună cu cineva.

LEU

Și nativii din Leu se vor bucura de un an extraordinar în toate aspectele ce țin de relații. Veți avea parte de multă lumină și energie pozitivă în relațiile voastre romantice, dar și în relație cu prietenii și familia.

Tranzitul de trei ani al lui Saturn are o influență pozitivă asupra voastră și continuă să fie prezentă și în 2020. Din noiembrie 2018 și până în decembrie 2020 veți fi sub această energie miraculoasă. Tranzitul lui Jupiter prin semnul de foc al Săgetătorului adaugă și o notă optimistă vieții voastre de familie, vibrând cu natura voastră pasională.

Jupiter este patronul romantismului pentru voi așa încât, această planetă va avea un impact benefic asupra voastră, aducând multă plăcere și distracție în relații.

GEMENI

Vești nemaipomenite avem și pentru persoanele născute în Zodia Gemeni. Influența lui Jupiter asupra zodiei voastre va fi de asemenea puternică și benefică. Această influență va mai slăbi din presiunea pe care ați resimți-o până acum în plan romantic, amintindu-vă de latura plăcută a relațiilor.

Stresul vieții de zi cu zi nu își va mai lăsa amprenta asupra legăturilor voastre cu persoanele dragi, iar energia care va cuprinde zodia voastră vă va ajuta în tot ceea ce înseamnă iubire. Și pentru voi, anul 2020 este excelent pentru a clădi parteneriate, un cămin împreună cu cineva sau a solidifica prietenii de valoare.

Până acum ai învățat cine ești cu adevărat și ce îți dorești de la o relație, așa încât va fi timpul pentru a culege roadele înțelepciunii acumulate.

PEȘTI

Cu Saturn de partea voastră, dragi Pești, trebuie să știți că în plan romantic puteți fi relaxați. Această influență slăbește din presiunea pe care ați resimțit-o în ultimii ani, ceea ce vă permite să vă manifestați cu mai multă lejeritate sentimentele de iubire.

Pentru voi, anul 2020 va fi un an care vă va da putere, stabilitate și senzația de control de care aveați atât de mare nevoie n viețile voastre amoroase. Vă veți simți în mod considerabil mult mai naturali și încrezători în relații.

Simțiți că forța iubirii este de partea voastră și că micile neplăceri nu îi pot reduce din strălucire. Persoanele dragi vă vor găsi de asemenea mult mai implicați și dominați de intenții pozitive, ceea ce le va da încredere că pot să construiască relații mai consistente alături de voi.

RAC

Persoanele născute în zodia Rac vor beneficia de asemenea de influența lui Jupiter și a lui Saturn în semnul lor. Această energie vorbește despre relații mature și legături pe termen lung mult mai stabile și capabile să genereze evoluție în plan personal. Va fi un lung tranzit, care va dura până în Decembrie 2020.

Saturn și Jupiter vor lucra pentru voi, creând o perioadă benefică pentru uniuni și armonie în familie și în relațiile de prietenie. Anul 2020 va aduce multă fericire și ușurătate în relații și mai ales în sufletul vostru, mereu preocupat de acest important aspect al vieții.