Horoscop 18 mai 2019. O întâlnire deloc întâmplătoare

ZODIA TA

Horoscop 18 mai 2019 Berbec
Berbecii reușesc cu greu să se deconecteze de la probleme, după o săptămână cu peripeții. Încearcă să-ți regăsești echilibrul interior și starea de liniște, chiar dacă pentru asta trebuie să te îndepărtezi de anumiți oameni dragi. Câteva ore de sigurătate nu sunt doar indicate, ci și necesare. Ascultă cu atenție semnalele trupului, îți va spune ce trebuie să faci.

Horoscop 18 mai 2019 Taur
Taurii au o zi plină de coincidențe bizare. Iar o întâlnire cu o persoană pe cât de atrăgătoare, pe atât de inteligentă, s-ar putea să nu fie deloc întâmplătoare. Uneori destinul trimite anumiți oameni exact în momentul în care ești pregătit pentru a-i primi în viața ta. Nu ezita să duci lucrurile la următorul nivel, dacă simți că există chimie între voi doi. Astfel de ocazii sunt rare.

Horoscop 18 mai 2019 Gemeni
Gemenii ar face bine să asculte cu atenție ce se întâmplă în jurul lor. Persoana iubită ar putea trece prin momente delicate, în tăcere, încercând să găsească o soluție pe cont propriu. Chiar dacă problema e delicată, încercă să ajuți fără a cere socoteală. Ce a fost în trecut nu mai poate fi schimbat, iar partenerul cu siguranță nu are nevoie de o lecție de morală, în acest moment.

Horoscop 18 mai 2019 Rac
Racii se pot simţi depăşiţi de dimineaţă de sarcinile zilnice. Au de făcut curat în casă, cumpărături pentru weekend, de schimbat câteva becuri. Ar putea ca totul să devină obositor, dar e în regulă. După ce terminaţi, petreceí singur ceva timp, pentru a vă relaxa. Dacă aveţi un prieten cu o stare de spirit luminoasă, nu îi refuzaţi prezenţa.

Horoscop 18 mai 2019 Leu
Încearcă să stai departe de bârfele despre alţii ca să îţi păstrezi atenţia întreagă la spiritul romantic din jurul tău. Dacă nu eşti într-o relaţie, cineva pe care îl cunoşti te va aborda şi te va întreba dacă nu vrei mai mult decât o prietenie cu el. După-amiază apare oportunitatea unei excursii romantice. Aşa că desprinde-te de alte probleme şi concentrează-te pe momentele “dulci”.

Horoscop 18 mai 2019 Fecioară
Îţi cam lipseşte empatia astăzi şi nu ai o stare prea bună emoţională, dar asta nu te împiedică să te rupi de problemele de la birou şi să fii steaua petrecerii. Ai grijă însă ca atunci când vei avea nevoie de spaţiu doar pentru tine, acest spaţiu există. Pentru că faci faţă perfect unei astfel de zile, poţi să îţi oferi o mică “recompensă”. Opreşte-te într-un magazin cu lucruri drăguţe şi cumpră-ţi ceva mic, dar frumos.

Horoscop 18 mai 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă ar putea întâlni, astăzi, o persoană din trecut. Astăzi există o şansă să vă reîndrăgostiţi. Analizaţi foarte bine dacă acest lucru v-ar putea ajuta sau v-ar putea dăuna pe viitor. Aveţi mare grijă de acest lucru dacă sunteţi deja într-o relaţie. De obicei, vechile pasiuni reaprinse nu vor mai fi niciodată la fel, chiar dacă aveţi nevoie să vă simţiţi iubiţi şi să fiţi în centrul atenţiei.

Horoscop 18 mai 2019 Scorpion
Scorpionii vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. O persoană de la care nu vă aşteptaţi să vă placă îşi face curaj şi îşi expune sentimentele. Veţi fi puşi în faţa unei situaţii în care trebuie să luaţi o decizie: acceptaţi o întâlnire cu acea persoană şi încercaţi să vă adaptaţi pe parcurs sau refuzaţi într-un mod cât mai politicos (în cazul în care sunteţi siguri că relaţia nu va merge niciodată). Totuşi, astrele vă recomandă să faceţi exact ceea ce simţiţi pe moment şi să experimentaţi tot felul de lucruri noi.

Horoscop 18 mai 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi cuprinşi, astăzi, de o imensă energie pozitivă. Veţi fi complet schimbaţi, din punct de vedere al atitudinii. Optimismul vă va cuprinde şi va deveni în scurt timp molipsitor în grupul vostru de prieteni. Cu noua atitudine, veţi fi de neînfrânt şi veţi obţine rezultate uriaşe atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Viaţa voastră începe astăzi!

Horoscop 18 mai 2019 Capricorn
Eforturile făcute de Capricorni în ultimele zile și-ar putea spune cuvântul astăzi. E posibil ca oboseala și stresul acumulate să vă afecteze emoțional. Încercați să vă relaxați și să vă concentrați la alte lucruri, recomandă horoscopul. O ieșire cu prietenii sau o mică excursie ar fi foarte benefice. Veți descoperi apoi în zilele următoare că situațiile care vă apăsau își vor găsi rezolvare.

Horoscop 18 mai 2019 Vărsător
Pentru Vărsători, e o zi de weekend în care pot avea parte de relaxarea pe care o așteptau de multă vreme. Dacă vă plictisiți acasă, puteți încerca o plimbare în parc, un picnic cu prietenii. Ar fi bine să alegeți să vă petreceți astăzi timpul fără ca să vă afectați bugetul, spune horoscopul.

Horoscop 18 mai 2019 Pești
Idei strălucite pentru viitor pot apărea astăzi, pentru nativii din Pești. Se vor dovedi benefice pentru cariera voastră. Dacă apropiații nu sunt însă de acord cu aceste idei, nu vă grăbiți să le puneți în practică, încercați mai întâi să vorbiți cu ei. Nu uitați să vă și distrați în această zi de sâmbătă, spune horoscopul. O petrecere sau un eveniment monden ar putea aduce și surprize în dragoste.