Horoscop 16 iunie 2019. Dragostea nu ţine cont de vârstă

Horoscop 16 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să evite persoanele conflictuale și vampirii energetici, în ultima zi a săptămânii. Câteva clipe de liniște, în care analizezi săptămâna ce a trecut, îți va reda entuziasmul și pofta de viață. Nu ezita să dai piept cu problemele care te-au măcinat în trecut, chiar dacă numai la nivel mental. Dilemele devin cu adevărat mari doar dacă le ignori.

Horoscop 16 iunie 2019 Taur
Taurii vor învăța o lecție de viață prețioasă de la un prieten apropiat sau un membru al familiei, care a trecut prin clipe dificile. Adevăratele tragedii sunt doar la un pas distanță, atunci când refuzi să privești realitatea așa cum este ea. Nativii din Taur care se plâng prea mult de greutăți vor înțelege că, de fapt, nu au niciun motiv de supărare. Din contra, ar trebui să fie fericiți că îi au pe cei dragi alături. Iar asta e suficient.

Horoscop 16 iunie 2019 Gemeni
Gemenii se joacă cu focul, iar șansa de a scăpa basma curată sunt foarte mici. Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți este. Așa că cei care jonglează cu inimi să se pregătească pentru impact. Mai devreme sau mai târziu, secretul va ieși la iveală. Și, de obicei, astfel de situații nu prea se rezolvă calm, cu explicații. Dacă te afli într-o asemenea ipostază încearcă să ieși înainte de momentul zero.

Horoscop 16 iunie 2019 Rac
Racii trăiesc ceea ce credeau că li se întâmplă doar altora – o poveste de iubire cu o persoană mult mai tânără. Iar gura lumii va avea grijă să comenteze subiectul pe larg. Nativii din zodia Rac care își fac probleme referitoare la bârfe ar trebui să-și aducă aminte că nu străinii decid ce e mai bine pentru ei și, oricum, cine a spus că vârsta este doar o cifră a avut dreptate. Sentimentele nu țin calculul anilor.

Horoscop 16 iunie 2019 Leu
Nu te lăsa acaparat de grija doar pentru tine însuţi. Mai ales că dacă nu împărtăşeşti cu cei din preajma ta ce te frământă, rişti o depresie. Aşa că cel mai potrivit e să discuţi cu cineva pe care îl consideri foarte apropiat. Nu ar fi rău să încerci să creşti confortul spaţiului personal de la tine de acasă. Iar terapia prin muncă ar putea să-ţi readucă bucuria în viaţă şi să îndrepte starea de spirit.

Horoscop 16 iunie 2019 Fecioară
Nu e momentul să începi vreun proiect care cere consum de timp. Circumstanţe nefavorabile vor împiedica punerea în aplicare a acestui fel de proiect. Prioritatea ta astăzi ar trebui să fie cum îţi petreci timpul liber, cititul, mersul pe jos în aer curat, vizite în locuri care îţi stârnesc interesul. Nu e momentul să faci confesiuni în dragoste.

Horoscop 16 iunie 2019 Balanţă
E posibil să ai nevoie de linişte astăzi. E posibil să simţi o oboseală pregnantă din cauza vieţii sociale tumultoase. Aşa că nu strică să opreşti telefonul pentru o vreme, lasă reţelele de socializare deoparte şi refuză invitaţiile de a merge în vizite. Totodată, abţine-te de la cumpărături inutile, mai ales cele despre care crezi că ţi-ar îmbunătăţi garderoba.

Horoscop 16 iunie 2019 Scorpion
Vei avea parte de o surpriză plăcută astăzi. Un cadou mic, dar încântător vei primi de la cineva special. Nu strică să înveţi să te bucuri şi de lucrurile mai puţin materiale. Încearcă să aduni vibraţiile pozitive de la oamenii din jurul tău, inclusiv de la cineva pe care ai pus ochii de mai multă vreme. Ai şanse să reaprinzi o pasiune care lîncezeşte de ceva timp în viaţa ta.

Horoscop 16 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul îşi va petrece această zi destul de monoton. Poate că este chiar nevoie să mai aruncaţi o privire pe proiectul de la serviciu. Luaţi în calcul ca după-amiaza să petreceți momente de relaxare sau chiar romantism. Există și o șansă să descoperiţi un un nou hobby, care vă va aduce relaxare și venituri destul de bune.

Horoscop 16 iunie 2019 Capricorn
Capricornul, în această zi, nu va fi sigur în tot ceea ce este legat de domeniul emoţiilor. Există riscul să pierdeți atenția cuiva sau să manifestați indiferență celui care voia să fie auzit. Luând în considerare această previziune, nu te lăsa păcălit de logică şi deschide-ţi sufletul.

Horoscop 16 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorul astazi poate încerca lucruri noi. Ziua va trece destul de repede și fără prea multă oboseală, aşa că este foarte potrivită potrivit pentru întâlniri prietenoase, creativitate personală, excursii scurte în locuri pitorești și pentru romantism. Dacă sunteți în căutarea dragostei, atunci ar trebui să vă uitați la vechii prieteni. Poate că unul dintre ei vă poate oferi o adevărată fericire.

Horoscop 16 iunie 2019 Pești
Peştii astăzi vor fi împiedicaţi de ceva sau cineva să comunice clar ceea ce îşi doresc să facă. Pentru a evita astfel de incidente, profitați de ziua de azi și mergeți într-o mică excursie. Efectuați un plan în avans, astfel încât totul să fie interesant și nu plictisitor. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți nevoit să mergeți într-o excursie, atunci alternativ, puteți rămâne în casă și vă puteți aloca timp pentru odihnă. Opriți telefonul, evitați internetul și alte mijloace de comunicare cu lumea exterioară.