Horoscop 12 noiembrie 2018. O zodie primeşte o mărire de salariu, alta o invitaţie la o cină romantică. Previziuni complete

 

zodia ta

Horoscop 12 noiembrie Berbec
Domeniul profesional îți atrage atenția. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, însă cu puțin efort și răbdare vei reuși să depășești totul cu bine. Ți se poate reproșa faptul că ai neglijat legăturile cu partenerii străini sau că ai fost plecat prea mult timp. Sunt momente și tensiuni pasagere, însă ia aminte la ce ți spune. După-amiază, liniștește-ți sufletul în mijlocul familiei. Povestește-le celor dragi planurile tale profesionale și ascultă sfaturile lor.

Horoscop 12 noiembrie Taur
Gândurile îți sunt atrase de călătorii peste mari și țări. Ai putea obține informații prețioase despre voiajuri indeparate, însă lasă în alte zile demersurile necesare pentru acestea. Dacă ești implicat în diverse forme de instruire și este nevoie să susții probe sau examene, fii prudent. Mentalul este obosit și cu greu îți poți pune ordine în idei și vorbe. După-amiază delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu un taifas pe teme filozofice.

Horoscop 12 noiembrie Gemeni
O zi favorabilă demersurilor financiare. Verifică-ți situația bugetului și a achitării taxelor sau facturilor. Deocamdată obții bani frumoși din colaborarile sau proiectele comune cu alții. Totodată, partenerul de viață te poate surprinde cu un cadou sau cu vești bune despre creșterea veniturilor tale. Evită planurile de investiții pe termen lung și rezumă-te la cheltuielile strict necesare. După-amaiaza este favorabilă studiului disciplinelor spirituale.

Horoscop 12 noiembrie Rac
Prima parte a zilei îți poate aduce niscai altercații cu partenerul de viață sau colaboratorii. Totuși evită pe cât posibil să discuți aspecte importante ale vieții de cuplu sau ale activității pe care o desfășori în comun cu alții, pentru că suportul astral te va predispune la răsturnări de situație sau răzgândiri peste câteva zile. Ceea ce insinuezi la ceilalți de fapt este propria ta oglindă. După-amiază, răsfață-i pe cei dragi cu o cină amuzantă.

Horoscop 12 noiembrie Leu
Săptămâna începe cu multă activitate la serviciu sau cu treburile de rutină ale casei. Recomandabil este să te ocupi doar de activitățile ușoare, mai puțin importante. Pe de altă parte reorganizează-ți programul zilnic, astfel încât să beneficiezi și de momente de relaxare sau îngrijiri necesare trupului și sufletului tău. Îți sunt favorizate dialogurile cu specialiștii în terapii neconvenționale, dar fii circumspect vizavi de informațiile primite deocamdată.

Horoscop 12 noiembrie Fecioară
Gândurile îți sunt atrase astăzi de relatile sentimentale în care ești implicat. Fie că este vorba despre copii, fie despre persoană iubită, ai dori mai multă afecțiune și atenție din partea acestora. Detașează-te de aceștia, pentru că ești destul de subiectiv și poți trage concluzii greșite. Contextul astral îți favorizează mai mult activitățile recreative gen hobby, alături de persoane care împărtășesc aceleași pasiuni că și ține.

Horoscop 12 noiembrie Balanța
Astrele te sfătuiesc să stai mai mult pe acasă, alături de cei dragi sau să te ocupi de treburile domestice. Totuși evită să faci schimbări de anvergură legate de casă, deoarece s-ar putea să te răzgândești curând. Sunt posibile mici altercații cu membrii familiei, pentru că interesale tale diferă de cele ale lor. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să găsești o cale de mijloc pentru toată lumea.

Horoscop 12 noiembrie Scorpion
Astăzi îți ies la iveală înclinațiile pentru studiu și activități intelectuale. Nevoia de comunicare este la cote înalte, însă fii prudent. Îți sunt favorizate mai mult dialogurile pe teme financiare și cele care vizează activitățile profesionale. Mentalul este vulnerabil, de aceea recomandabil este să asculți mai mult decât să vorbești. După-amiază s-ar putea să mergi în vizită la cineva apropiat.

Horoscop 12 noiembrie Săgetător
Fluctuațiile financiare legate de veniturile obținute în urmă activității desfășurate la serviciu te pot necaji mult astăzi. Sunt momente pasagere, însă este adevărat că trebuie să te bazezi mai mult pe salariul tău deocamdată. Chibzuiește-ți atent fiecare cumpărătura și te vei descurcă excelent. Pe de altă parte ar fi bine să-tti găsești echilibrul interior prin activități dragi sufletului tău. De exemplu mergi la un salon de înfrumusețare.

Horoscop 12 noiembrie Capricorn
Astăzi ești foarte schimbător și cu mare ușurință treci de la o stare de spirit la altă. Ți-ai dori cu totul altceva în viață ta, însă mai întâi pune-ți în ordine gândurile și dorințele. Scrie un plan de viitor legat de tot ce îți dorești. Ar trebui să ai în vedere faptul că toate depind doar de atitudinea ta și de modul în care te raportezi la lume și viață. După-amiază vizitează o expoziție de artă sau stai la taifas cu un prieten drag.

Horoscop 12 noiembrie Vărsător
Contextul astral de astăzi te predispune la dorință de singurătate și la discuții de taină. Dozează-ți eforturile și rezervă momente de odihnă și recreere în aer liber. Un prieten apropiat îți poate oferi informații folositoare despre domeniul profesional în care activezi. Deocamdată reține tot ce afli, dar lasă deciziile majore sau acțiunea pentru următoarele zile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos, având nevoie de îngrijiri adecvate.

Horoscop 12 noiembrie Pești
Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prietenii sau cu persoanele care te susțin în domeniul profesional. Ar fi bine să fii mai rezervat față de aceștia deocamdată, pentru că nu toți îți sunt așa de loiali pe cât pare. Evită să-ți divulgi secretele sau să-ți dai cu părerea vizavi de subiecte sociale și de interes comun. Fii mai selectiv cu anturajul tău și desprinde-te de persoanele care nu mai corespund valorilor tale.