HOROSCOP SPECIAL: puterea interioara a femeilor, in functie de zodie

Berbec Puterea Berbecului – este scopul bine determinat pe care il au. Pentru Doamna-Berbec obstacolele care ii apar in cale, mai devreme sau mai tarziu, vor fi depasite sau chiar distruse. Ea stie exact ca orice obstacol poate fi depasit si considera ca compromisurile si realitatea – sunt pentru cei slabi.

Taur Puterea Taurului – este fantezia pe care o poseda. Doamna-Taur e puternica si inteligenta, de aceea problemele minore le va rezolva fara prea mari dificultati. De nenorocirile grave, insa Taurul fuge in lumea lui interioara, pe care nu o arata nimanui. De aici isi ia energia necesara si se intoarce cu forte noi.

Gemeni Puterea Gemenilor – este abilitatea de comunicare. Doamna-Gemeni e capabila sa-l convinga pe oricine si practic sa te “invie” cu cateva cuvinte potrivite pe care persoana are nevoie sa le auda.

Rac Puterea Racilor – este empatia. Doamna – Rac ca nimeni alta este cea care se va gandi la altii, va trai emotiile lor, se va implica in problemele lor. Pentru viata de zi cu zi nu e o calitate prea comoda, insa pentru cataclisme globale – nimic mai bun nu-ti poti imagina.

Leu Puterea Leului – este curajul. Doamnele-Leu sunt neinfricate, de aceea sunt primele in tot. Sunt cele mai frumoase, cele mai inteligente – in general sunt Regine. Si totul din simplu motiv ca in timp ce ceilalti se tem sa se afirme, ea nu se teme sa ocupe tronul.

Fecioara Puterea Fecioarei – este logica si inteligenta ei. Fecioara va demonta orice problema si situatie in cele mai mici detalii, le va studia cu atentie si le va strange inapoi – acum stiind sigur ce e de facut. Fecioarei ii este indiferent ce sa demonteze situatiile sau sentimentele, ale ei sau straine. In schimb greseli nu-si permite sa faca.

Balanta Puterea Balantei – este farmecul ei. Doamna-Balanta intotdeauna e fermecatoare. Chiar daca e o avocata sau o contabila severa. Draguta, cuceritoare, extrem de carismatica si usoara. Alaturi de o Balanta chiar si cel mai “sters” barbat se simte un erou, orice femeie obosita – o printesa, iar orice vagabond – un ingeras. Nimeni din ei nu vrea sa supere aceasta zana.

Scorpion Puterea Scorpionului – este magnetismul cu care l-a inzestrat natura. Femeia-Scorpion nu depune nici un efort pentru a atrage orice si pe oricine, lipsindu-i de vointa. Acest lucru se intampla de la sine. Magie curata! Din fericire pe Doamna Scorpion o intereseaza doar cei mai speciali.

Sagetator Puterea Sagetatorului – este optimismul si rezistenta. Un semn absolut de neclintit. Chiar daca totul imprejur va fi distrus de tsunami, cineva se va ineca, cineva va fi aruncat la celalalt mal, se vor distruge orase si insulele isi vor schimba locul, doamna Sagetator va sta acolo unde statea. In puterea Sagetatorului te poti ascunde de toate nenorocirile vietii, doar ca initial trebuie s-o cuceresti.

Capricorn Puterea Capricornului – este capacitatea enorma de munca pe care o poseda. Doamna-Capricorn poate munci fara sa arate chiar si cele mai mici semne de oboseala. Unii incearca sa le compatimeasca, neintelegand esentialul: doamna Capricorn – este un motor vesnic, care isi ia energia doar din miscare.

Varsator Puterea Varsatorului – este in gandirea nestandarda. Unii considera ca doamna Varsator e un pic ciudata, altii chiar cred ca ea nu e capabila sa traiasca o viata normala, pentru ca e mereu cu capul in nori. Insa in cazul in care toti vor striga: “Totul e pierdut” “Vom muri!” doamna Varsator intr-o clipa vede solutia. Si le arata tuturor calea corecta. Pentru ca doar ea poate depasi stereotipurile si regulile stupide.

Pesti Puterea Pestilor – este intuitia incredibila pe care o poseda. Pestii simt lumea, ca apa. Pe cei apropiati intotdeauna ii vor proteja de pericol, daca vor simti ca exista. Si nici pe sine nu se vor lasa la nevoie.