Fiica lui Adrian Mutu la majorat si la absolvirea liceului. Mesajul unui tata mandru si poze rare cu fratii Mutu, in Dominicana

Adrian Mutu a calatorit 9000 de kilometri pentru a nu rata evenimentele importante din viata fiicei sale celei mari, Adriana. Pentru a fi prezent la absolvirea ei, Mutu nu doar ca a ajuns in Republica Dominicana, dar i-a adus si pe fratii ei, creand momente emotionante pentru intreaga familie.

In prezent, Mutu se afla in Republica Dominicana, unde locuiesc fiicele sale, Adriana si Maya, impreuna cu mama lor, Consuelo. Desi Mutu obisnuieste sa isi petreaca vacantele acolo, de aceasta data a fost vizibil mai emotionat.

Adriana, care a implinit 18 ani pe 11 iunie, a absolvit liceul „Abraham Lincoln” din La Romana. Aceste doua momente importante nu au fost ratate de Mutu, care a dorit sa fie prezent. Reuniunea a adus toti cei patru frati Mutu impreuna in Republica Dominicana. Inainte de plecare, Adrian Mutu a marturisit presei ca asteapta cu nerabdare sa fie alaturi de fiicele sale.

„Cea mare are petrecerea de absolvire. Termina liceul. E si ziua ei, pe 11 iunie face 18 ani. Trebuie sa mergem toti, sa fim alaturi de ea. Mergem toti. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie sa fie toata lumea langa ea? Gandeste-te, eu am o relatie cu Sandra de aproape 10 ani. E normal ca si copiii mei… Sandra s-a inteles de la inceput cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Si, incet-incet, si cu copiii, cand a venit Tiago, s-au vazut si… Cu Mario se cunosteau de dinainte. Eu cred ca e ceva normal si civilizat. Mai ales ca ei acum sunt mari, 22, 18…”, a declarat Adrian Mutu. El a recunoscut ca si mamele copiilor se inteleg bine si au relatii decente. „Ele (n.r. Sandra si Consuelo) vorbesc cand trebuie sa vorbeasca, cand e vorba de copii… Daca putem sa ajutam, daca mai au nevoie de ceva… Dar si cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treaba, au trecut prea multi ani”, a mai spus Mutu. Si iata ca s-a tinut de cuvant si a ajuns cu familia din Romania la familia din Dominicana. Adrian Mutu a publicat imagini cu cei patru copii ai lui, bucurandu-se de locurile exotice de acolo, dar si imagini de la absolvirea Adrianei, unde se pare ca s-a plans mult. Adriana are lacrimi in ochi la poza de grup, cu colegii, si un zambet fericit in imaginile in care tatal ei o conduce, de brat, la festivitatea de absolvire.

Adrian Mutu a avut si un mesaj superb pentru fiica sa cea mare, care-i poarta si numele, si prenumele: „Familia ta te va sustine mereu”.

„Felicitari pentru absolvirea liceului, draga mea. Vreau sa-ti spun doar ca, atunci cand vei esua, ridica-te, tine capul sus, invata din asta si mergi mai departe, iar cand vei avea succes, pastreaza-ti picioarele pe pamant, fii modesta si continua sa inaintezi… esecul si succesul vor face intotdeauna parte din aceasta frumoasa calatorie numita viata. Cel mai important este sa te bucuri de aceasta calatorie si sa nu lasi pe nimeni sa-ti spuna ca nu poti reusi. Daca ai ceva in minte, mergi inainte, urmeaza-ti visurile si aminteste-ti ca familia ta te va sustine mereu„. „Te iubesc, tata„, i-a scris Adriana.

Fiicele lui Adrian Mutu locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor

Intr-un interviu pentru podcastul lui Catalin Maruta, Adrian Mutu a discutat despre toti copiii sai si despre relatiile cu fostele sotii, Alexandra Dinu (43 de ani) si Consuelo Matos Gomez (51 de ani). Mutu a vorbit si despre fiicele sale, Adriana (18 ani) si Maya (16 ani), pe care le are cu Consuelo.

„Eu si Consuelo ne-am cunoscut in Italia, printr-o prietena comuna. Fetele au ramas cu ea si avem o relatie foarte buna, fara probleme. Ea a ales sa traiasca in tara ei si a fost o decizie buna. La inceput, diferentele dintre noi erau acceptabile, dar, in timp, cand a intervenit monotonia, aceste diferente au devenit un obstacol. E mai usor sa fii cu cineva care are aceleasi hobby-uri si interese ca tine. La noi nu a fost asa si ne-am despartit”, a explicat Adrian in podcastul lui Catalin Maruta. Adrian si Consuelo au fost casatoriti timp de 8 ani.

„Incerc sa-mi vad fetele de doua ori pe an; ele stau cu mama lor in Republica Dominicana”, a mai spus Adrian Mutu. Cu actuala sotie, Sandra, Mutu il are pe mezinul Tiago, nascut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima sotie, actrita Alexandra Dinu, il are pe Mario, in varsta de 21 de ani (nascut pe 9 septembrie 2002).