Evenimentele importante ale verii 2018 pentru fiecare zodie. Nu toti au norocul de partea lor

Cele mai norocoase vor fi semnele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător ) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Evenimentele majore pentru Berbeci

29 iunie: Marte, astrul guvernator al zodiei tale, își încheie mersul retrograd în semnul Scorpionului și sursate ajută să redescoperi dragostea.

29 iulie: Uranus, astrul surprizelor, își începe mersul retrograd în zodia ta și te avertizează că va veni o perioadă cu multe evenimente și schimbări neașteptate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Evenimentele majore pentru Tauri

17 iunie: Venus, astrul tău protector, intră în semnul de apă al Racului unde influențează în mod benefic dragostea, relațiile de familie și sănătatea.

19 iulie: va fi Lună plină în Capricorn, eveniment astral care influențează puternic și zodia ta și va aduce o mare bucurie în familie.

Gemeni 22 mai – 21 iunie

Evenimentele majore pentru Gemeni

12 iunie: Mercur ajunge acasă, în zodia ta, și va aduce numeroase vești bune, călătorii, întâlniri și pasiune.

18 august: eclipsa de Lună din Vărsător marchează o decizie sau o schimbare dramatică care poate fi începutul unei noi etape în viața ta.

Rac 22 iunie – 22 iulie

Evenimentele majore pentru Raci

17 iunie: vei primi vizita lui Venus care îți va oferi una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, cu multe surprize, dragoste și întâlniri romantice.

4 iulie: va fi Lună nouă în zodia ta, un moment prielnic pentru activități noi, pentru un hobby relaxant și chiar pentru o dragoste nouă.

Leu 23 iulie – 22 august

Evenimentele majore pentru Lei

12 – 14 iulie: Venus și Mercur te vizitează, aproape concomitent, și îți vor oferi cele mai frumoase șanse ale verii, și în relația de dragoste, dar și în carieră.

2 august: va fi Lună nouă în zodia ta, eveniment astral care nu va trece fără să lase în urmă o schimbare, o îmbunătățire sau o surpriză de nerefuzat.

Fecioară 23 august – 22 septembrie

Evenimentele majore pentru Fecioare

30 iulie: vei primi vizita lui Mercur, care este patronul tău astral și totodată astrul care aduce întotdeauna vești bune și mai multe șanse de câștig.

5 august: Venus își va începe tranzitul prin zodia ta, prilej cu care îți poți face proiecte noi, deoarece influența acestui astru te va ajuta să le duci la capăt fără probleme.

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Evenimentele majore pentru Balanțe

12 iulie: tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Leului este de bun augur pentru zodia ta, care poate profita nu doar financiar, dar și din punct de vedere al succesului social.

12 august: Saturn revine la mersul direct în zodia Săgetătorului și impulsionează toate activitățile legate de carieră, precum și proiectele personale cu perspective de viitor.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Evenimentele majore pentru Scorpioni

29 iunie: Marte revine la mersul direct în zodia ta, după aproape o lună de retrogradare, iar atmosfera din cuplu și din familie se echilibrează.

4 iulie: Luna nouă din zodia de Apă a Racului aduce o schimbare benefică în viața ta și anunță zile tot mai frumoase alături de persoanele pe care le iubești.

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Evenimentele majore pentru Săgetători

20 iunie: va fi Lună plină în zodia ta, un moment care promite dragoste, împliniri și momente fericite în familie.

12 august: Saturn revine la mersul direct în Săgetător, iar problemele mai dificile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă își vor găsi rezolvarea.

Capricorn 21 decembrie – 20 ianuarie

Evenimentele majore pentru Capricorni

19 iulie: zodia ta va fi marcată de tranzitul Lunii pline chiar la mijlocul verii, marcând o etapă nouă pentru lunile iulie și august, în care vor conta mai mult dorințele și proiectele tale personale.

12 august: Saturn își încheie retrogradarea din Săgetător și îți va aduce mai multe ocazii să te distrezi, să călătorești și să îți revezi prietenii.

Vărsător 21 ianuarie – 19 februarie

Evenimentele majore pentru Vărsători

5 iunie: vei beneficia din plin de energia Lunii noi, care ajunge în semnul de Aer al Gemenilor și îți deschide perspective noi în plan social și profesional.

12 august: Saturn, astrul guvernator al zodiei tale, își încheie perioada de retrogradare și îmbunătățește relațiile sociale, bugetul casei și aduce distracții.

Pești 20 februarie – 20 martie

Evenimentele majore pentru Pești

13 iunie: Neptun, astrul guvernator al zodiei tale, începe o nouă etapă de retrogradare în care va pune accentul pe echilibru emoțional, pe dragoste și liniștea familiei.

18 august: eclipsa de Lună plină din Vărsător te va ajuta să vezi mai clar ceea ce nu merge bine în viața ta, ceea ce trebuie schimbat, dar mai ales ceea ce te împiedică să ajungi acolo unde visezi.