Eclipsa Totală de Lună, 27 iulie 2018. Cele 7 zodii câștigătoare

Eclipsa totală de lună din 27 iulie și zodiile. Eclipsa totală de lună este cel mai important fenomen astronomic al anului, dat fiind faptul că este cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului și va dura aproximativ 103 minute.

Care sunt cele șapte zodii puternic afectate de eclipsa totală de lună.

Eclipsa Totală de Lună va începe la ora 20 și 14 minute și poate fi văzută de oriunde din România, dacă avem norocul să fie cerul senin.

Pentru zodii și astrologi, ea are o semnificație aparte, nu doar pentru că afectează toate continentele Terei, dar și pentru că afectează constelații și zodii care, de obicei, erau ferite de influențele eclipselor. Șapte zodii sunt puternic afectate de fenomen.

Eclipsa totală de lună 27 iulie. Are loc în zodia Vărsătorului, în opoziție cu Soarele din Leu. Ea este secondată de Mercur retrograd, aflat și el în zodia Leului, astfel că pot avea loc multe schimbări și pot apărea multe surprize.

În același timp, Jupiter se află în Scorpion, iar Venus în Fecioară.

Cu o asemenea conjunctură, de data aceasta vor fi mai multe zodii norocoase în preajma eclipsei. Și iată cele 7 zodii care vor avea cele mai multe beneficii în următoarea decadă, aduse de cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului. Iată cele șapte zodii afectate de Eclipsa Totală de Lună.

Eclipsa Totală de Lună și Zodia Taurului

Cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului va influența Casa căsătoriei, a parteneriatelor și a relațiilor conjugale. Vei reuși să te decizi asupra unei probleme acute din viața de cuplu sau vei primi cererea în căsătorie așteptată de multă vreme.

Eclipsa Totală de Lună și Zodia Gemenilor

Banii, averea, moștenirile și toate câștigurile tale, indiferent de sursa lor, vor deveni mai importante în aceste zile, iar eclipsa de Lună poate pune capăt unor situații critice din punct de vedere financiar.

Spre sfârșitul lunii iulie vei pune capăt cheltuielilor inutile și vei beneficia de mai multă siguranță financiară.

Eclipsa Totală de Lună și Zodia Leului

Familia, locuința și confortul sunt în prim plan, în timpul eclipsei de Lună plină, iar influența acesteia se va simți în următoarele zile din plin pentru nativii Lei. Vei reuși să te ocupi de un proiect amânat, legat de casă, fie de o renovare, fie chiar de cumpărarea unei locuințe noi.

Eclipsa Totală de Lună Zodia Fecioarei

Eclipsa de Lună plină are loc în zodia ta și afectează Casa eului interior, punând accentul pe trăirile și speranțele tale, pe deciziile grele pe care trebuie să le iei sau pe schimbările de care ai nevoie. Datorită eclipsei vei reuși să îți clarifici mai bine proiectele de viitor și așteptările pe care le ai.

Eclipsa Totală de Lună Zodia Scorpionului

Cea mai lungă eclipsă a secolului va influența șansele și planurile tale legate de călătorii, parteneriate sau relațiile cu străinătatea. Poate fi un moment bun să profiți de pe urma unei delegații de serviciu, să îți programezi o excursie peste graniță sau, și mai bine, să îți faci un prieten deosebit în străinătate.

Eclipsa Totală de Lună și Zodia Vărsătorului

Datorită eclipsei, vei avea parte de vești bune, schimbări și beneficii din partea prietenilor sau a protectorilor. Dacă te confrunți cu o problemă mai veche, vei găsi sprijin ori din partea rudelor mai înstărite, ori din partea prietenilor care au conexiuni importante.

Eclipsa Totală de Lună și Zodia Pești

Pentru zodia ta, cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului are o influență extraordinară și pune accentul pe dragoste, familie, împliniri sufletești și chiar conceperea unui copil. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești marea iubire, chiar dacă la început nu vei avea mare încredere în sentimentele lui, dar acestea se vor dezvolta.