Cum este sa traiesti cu cineva din zodia FECIOARA

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt recunoscute pentru nivelul lor ridicat de organizare, dedicare si simtul utilitatii. Apreciaza ordinea si sunt extrem de atente la detalii. Acesti nativi dispun si de o inteligenta iesita din comun.

Desi nu sunt usor de inteles, acest lucru ii ajuta si ii poate intrista totodata. Fecioarele sunt extrem de loiale si vor face tot posibilul pentru a-si mentine relatia de iubire pana la sfarsitul vietii. Isi gasesc fericirea in oferirea altora si se bucura cand vad oamenii din jurul lor fericiti.

Atunci cand stau alaturi de un nativ din zodia Fecioara, este posibil sa primesti multe critici. Insa acest lucru nu se intampla din rautate, ci din dorinta lor de a te ajuta sa fii mai bun. Unul dintre defectele lor majore este ca nu vorbesc cu ceilalti atunci cand se confrunta cu probleme dificile. In loc sa isi impartaseasca problemele, prefera sa se ascunda in spatele unui zambet fals si sa pretinda ca totul este in regula.

In general, Fecioarele aleg sa ramana tacute pentru a evita sa raneasca pe cineva cu cuvintele lor aspre.

Nativii din zodia Fecioara sunt foarte amabili si prietenosi, atunci cand sunt inconjurati de oameni dragi, prieteni vechi si familie, insa daca drepturile si libertatile le sunt incalcate se pot trezi protestand in strada. Sunt intotdeauna pregatiti sa dea o mana de ajutor atunci cand cineva are nevoie, indiferent despre cine este vorba.

Cele mai bune trasaturi:
Fecioarele sunt ghidate de altruism. Privesc de fiecare data lumea in care traiesc si cred ca o pot face mai buna. Incearca din rasputeri sa ii ajute pe ceilalti, chiar daca uneori pot parea ca nu-si au locul acolo. Nu te speria daca nativii fecioara vor vrea sa-ti pregateasca un ceai caldut sau se vor oferi sa stea cu copilul atunci cand ai nevoie, vor doar sa-si indeplineasca scopurile pentru care au fost create. Un nativ in zodia Fecioara nu ofera lucruri pentru a primi ceva la schimb.

Cele mai rele trasaturi:
Fecioarele se simt extrem de suparate atunci cand nu pot repara ceva, indiferent despre ce ar fi vorba. Problema reala este ca isi vor varsa aceasta frustrare impotriva lor si se vor acuza pana la cel mai mic detaliu. Pentru ca totul sa decurga in liniste si pace, Fecioarele au nevoie ca totul sa fie pus la punct, sa fie aranjat pana in cel mai mic detaliu.