Clasamentul zodiilor cu puteri supranaturale

Clasamentul zodiilor – Fiecare zodie este unică, în felul ei, fiecare zodie are o anumită caracteristică definitorie pentru locul pe care îl ocupă pe Pământ, însă unele zodii par a fi magice, sunt acele zodii cu puteri supranaturale. Dacă și tu ești una dintre aceste zodii sau ai în apropierea ta oameni cu astfel de trăsături, citește articolul nostru, pentru a ști la ce să te aștepți!

Clasamentul zodiilor – Berbec
Berbecii sunt oameni plăcuți și foarte ancorați în realitate, având în același timp puteri supranaturale, de care nu sunt foarte conștienți. Persoanele care se nasc sub acest semn zodiacal sunt entități bătrâne, căci au venit de multe ori și sub multe forme pe Pământ, iar experiențele acumulate în toate acele vieți i-au dezvoltat mult spiritual.

Se visează de multe ori „cineva” în viață și, dacă vor avea încredere în propriile forțe, chiar vor reuși.

Rac
Racii sunt iubitori de familie și își pot dedica întreaga existență făcând bine celor din jur. Pentru ei, cea mai mare liniște este echilibrul din familie.

Puterea lor supranaturală este clarviziunea. Pot vedea pur și simplu ce urmează să se întâmple sau li se poate arăta viitorul în vis.

Clasamentul zodiilor – Scorpion
Scorpionii pot fi chiar răutăcioși uneori sau cel puțin așa sunt percepuți de cei din jur. Singura lor problemă este aceea că pleacă din locul în care se plictisesc și părăsesc oamenii care îi plictisesc.

Puterea lor este aceea de a face lucrurile să meargă în orice situație, dar au nevoie ca și cei din jur să își dorească același lucru.

Săgetător
Săgetătorii sunt oameni telepatici și vor știi exact ce se întâmplă cu cei din jurul lor, deoarece pot citi mințile. Știu că te sperie, însă este adevărat. Practicând meditarea, își pot dezvolta foarte mult această putere. Sunt profund conștienți de sentimentele lor, dar și de emoțiile celor din jur.