CINCI zodii influentate pozitiv de Jupiter retrograd in Taur pana pe 30 decembrie

Jupiter, planeta expansiunii si a intelepciunii, retrogradeaza in Taur din 4 septembrie pana pe 30 decembrie. In astrologie, Jupiter este cunoscut drept marele benefic. Aduce bunatate, compasiune, generozitate. Atunci cand retrogradeaza, energiile sale pot fi resimtite intr-un mod unic, incurajand reflectia si dezvoltarea personala, interioara. Cand Jupiter retrogradeaza in Taur, acest lucru ne ajuta sa adoptam o abordare mai practica a obiectivelor noastre.

Sa vedem cele cinci zodii care primeste influente pozitive in urma acestei retrogradari:

Taur Pentru nativii Taur, acest tranzit este ca o dubla binecuvantare. Jupiter, planeta guvernatoare a lor, aduce noroc si expansiune in toate aspectele vietii lor. Este momentul potrivit pentru a-si stabili obiective mari si pentru a-si extinde orizonturile. Succesul si abundenta sunt la indemana.

Fecioara Fecioarele se bucura de un impuls de incredere in sine si de o viziune mai clara asupra viitorului lor. Acest tranzit le aduce oportunitati de crestere personala si dezvoltare spirituala. Este momentul potrivit pentru a-si urmari pasiunile si pentru a cauta intelepciune.

Capricorn Pentru Capricorni, acest tranzit poate aduce oportunitati in cariera si afaceri. Jupiter in Taur le aduce sansa de a avansa in cariera si de a-si atinge obiectivele profesionale. Succesul financiar este la indemana.

Rac Racii se pot simti inspirati sa exploreze lumea si sa-si extinda cunostintele. Acest tranzit ii incurajeaza sa calatoreasca, sa invete si sa-si imbogateasca experientele de viata. Conexiunile cu persoanele din alte culturi pot fi extrem de benefice.

Pesti Pentru Pesti, Jupiter in Taur poate aduce oportunitati financiare prin parteneriate sau resurse externe. Este momentul potrivit pentru a aborda chestiuni legate de mosteniri sau investitii. Pestii pot experimenta o crestere a increderii in sine in gestionarea resurselor lor.