Cele mai sincere zodii din horoscop. Nativii care spun ADEVARUL, indiferent de circumstante.

Unele semne astrologice sunt tentate sa „modifice“ adevarul pentru a obtine diverse avantaje sau doar pentru a-i proteja pe cei din jur, altele obisnuiesc sa spuna mereu lucrurilor pe nume.

Cele mai sincere zodii sunt, de regula, persoane cu o stima de sine destul de mare, cu o moralitate ridicata, care nu se simt confortabil cand ascund adevarul, cu riscul de a da dovada de lipsa de tact in unele situatii.

Cele mai sincere zodii:

Sagetator

Sinceritatea este o trasatura nativa Sagetatorului, scrie astroreveal.com. Majoritatea nativilor acestui semn zodiacal au un simt al moralitatii foarte dezvoltat, iar minciuna, sub orice forma si cu orice repercusiuni, nu este acceptata de acestia. De altfel, sinceritatea Sagetatorului este uneori brutala si dureroasa pentru cei din jur. Adesea, nativii acestei zodii afiseaza o lipsa de tact, atragand antipatia celor din jur. Din fericire, simtul umorului ii scoate uneori din impas

Pesti, sinceritate din pragmatism

De aceeasi lipsa de tact dau dovada si nativii din Pesti. Pentru acestia, ascunzisurile nu sunt o solutie acceptabila si nu se vor feri sa spuna adevarul verde-n fata ori de cate ori vor avea ocazia. Firi pragmatice, Pestii au convingerea ca minciunile nu-si au rostul, de cele mai multe ori preferand sa aleaga varianta directa, fara complicatiile pe care le-ar putea aduce ascunzisurile. Nativii acestei zodii considera ca se respecta pe sine suficient de mult incat sa nu recurga la minciuni, motiv pentru care se incadreaza in categoria celor mai sincere zodii.

Varsator

Nativii din zodia Varsator isi doresc sa fie autentici, lucru care anuleaza nevoia de a spune altceva decat purul si, uneori, crudul adevar, potrivit astroreveal.com. Tolerant cu defectele si capriciile persoanelor din jur, Varsatorul exclude ideea ca altcineva ar putea sa-i critice neajunsurile sau trasaturile de caracter. Cu siguranta, nativii acestei zodii nu vor folosi minciuna doar pentru a se conforma normelor sociale.

Taur, lipsiti de imaginatie in minciuna

Fiind un semn de pamant, Taurul este foarte ferm si are tendinta sa se limiteze la informatia factuala. Acuratetea si precizia sunt trasaturile care definesc nativii acestei zodii, iar minciunile si ocolisurile nu-si au locul in discursul lor. De altfel, Taurii nu exceleaza in materie de imaginatie si inventivitate, motiv pentru care le este greu sa mascheze adevarul, cu atat mai mult atunci cand sunt luati prin surprindere, iar in aceste conditii intra si ei in clasamentul celor mai sincere zodii.

Fecioara

Franchetea cu care Fecioarele spun lucrurilor pe nume este emblematica. Nici nativii acestei zodii nu stiu sa minta prea bine, motiv pentru care vor evita sa se ascunda dupa deget. Sinceritatea brutala de care dau dovada Fecioarele nu le atrage prea multi prieteni, iar simtul critic foarte dezvoltat ii face pe cei din jur sa se simta neconfortabil in preajma lor, dar tocmai aceasta sinceritate ii transforma in prieteni foarte buni.