Cele 4 zodii INCAPATANATE: cu greu recunosc ca au gresit

Berbec Primii nativi pe lista cu zodii incapatanate sunt Berbecii. Insusi numele acestui semn zodiacal ar trebui sa-ti puna cateva semne de intrebare daca te gandesti sa incepi un argument cu acest nativ. Berbecii sunt considerati incapatanati din mai multe puncte de vedere. In mod cert un Berbec se va simti flatat atunci cand ii da cineva dreptate si de-a dreptul jignit daca parerea ta este diferita de a lui. Berbecii vor incerca imediat sa-ti combata parerea si sa-ti aduca cele mai bune argumente pentru a-ti demonstra ca ei au dreptate.

Leu Problema cu acesti nativii nu tine doar de faptul ca sunt zodii incapatanate, ci si egoiste. Cei mai multi spun ca Leii se gandesc mai intai la ei si familia lor si abia apoi isi rezerva timp pentru problemele celorlalti. Leii sunt in general mandri de reusitele lor si adopta imediat o atitudine defensiva daca cineva incearca sa-i detroneze. Acesti nativi detesta sa nu aiba dreptate, prin urmare nu-i vei vedea foarte des sa-si ceara iertare. Daca un astfel de nativ isi calca pe mandrie pentru tine, inseamna ca esti foarte important pentru el.

Scorpion Nici Scorpionii nu au o atitudine diferita de cea a Capricornilor. Scorpionii nu pot accepta cu usurinta atunci cand ceva nu le merge asa cum si-au dorit. Acesti nativi au o opinie puternica si lupta intotdeauna pentru a o mentine. Scorpionii sunt in general foarte determinati si atunci cand isi doresc ceva lupta din greu pentru a obtine acel lucru. Acesti nativi refuza sa intre intr-o discutie in contradictoriu si prefera sa-si mentina opinia pentru ei.

Capricorn Capricornii sunt si ei pe lista cu zodi incapatanate. Acesti nativi sunt perfectionisti si isi doresc ca totul sa iasa conform planului stabilit. Pentru ei nu exista esec. Chiar daca un ceva nu a mers asa cum s-au asteptat, vor avea intotdeauna alte doua planuri de rezerva. Capricornii pur si simplu stiu ca daca vor ceva, trebuie sa reuseasca. Acestia nu vor lasa pe cineva sa le spuna ca au gresit. Este si normal pentru o zodie de pamant care munceste din greu pentru a ajunge acolo unde si-a dorit. Insa pe termen lung, o astfel de atitudine ii poate costa pe Capricorni cateva prietenii.