Ce fel de soție ești în funcție de zodie. Femeia Vărsător pune mare preț pe încredere și comunicare în relație!

De fiecare dată când ne lovim de comportamentul unei persoane, aducem vorba de zodie. În acest articol vorbim despre cum sunt nativii fiecărei zodii, atunci când sunt în postura de soții.

Te-ai întrebat vreodată ce nu-i place partenerului sau ce îl face să se simtă iubit? Zodiile indică ce ne supără sau indispune, chiar și cum te comporți în rolul de soție. Exprimarea sentimentelor se face uneori și prin comportament, iar comportamentul neînțeles provine tocmai de la astre.

Știm deja că Berbecii sunt schimbători dar și energici în același timp. Sunt pretențioase soțiile din această zodie, așa că trebuie să ai grijă la comportament. Își revin foarte ușor din supărare și durata acesteia nu se întinde pe o perioadă lungă.

Romantismul este descrierea perfectă pentru femeile din zodia Taur. Soțiile din semnul acesta își doresc flori pe neașteptate, săruturi în ploaie și masa la lumina lumânărilor.

Soțiile din zodia Gemeni sunt devotate familiei. Sunt mame excelente și foarte afectuoase. Uneori se plictisesc repede, dar revin imediat cu picioarele pe pământ. Un atu al acestei zodii este că mereu găsește un echilibru în viața sa.

Cel mai important lucru pentru femeile Rac este familia. Acestea oferă dragoste și îngrijire atât soțului cât și copiilor. Sunt foarte înțelegătoare și emotive.

Te poți baza pe Fecioare datorită loialității și pragmatismului. Aceste soții sunt responsabile, serioase și muncitoare. Pe de altă parte, au nevoie și de distracție.

Dacă îți dorești pe cineva cu multă creativitate și inventivitate, alege-le pe cele din zodia Leu. Sunt foarte generoase, dar și loiale în același timp.

Urăsc cearta și sunt diplomate. Intelectuale și curioase, Balanțele vor să se distreze dar în același timp să și învețe. Le plac lucrurile care le provoacă intelectual și partenerii de la care au ce învăța.

Libertatea însemnă foarte mult. Săgetătoarele vor să fie libere dar loiale. Dacă au un partener care le oferă libertatea de a alege, ele simt că au încredere în ele și devin loiale.

Zodie a cărei caracteristici este tăria de caracter, soțiile Scorpion sunt iubitoare și puternice. Incearcă lucruri noi și sunt deosebit de sincere. Ele așteaptă să fie tratate precum tratează.

Soții de încredere și responsabile, femeile din zodia Capricorn sunt devotate femiliei. Acestea își asumă tot ce au de făcut, în momenul în care s-au căsătorit. Soțiile Capricorn mai sunt și precaute, dar și practice în același timp.

Soțiile din zodia Vărsător sunt foarte comunicative. Ele preferă să vorbească deschis despre orice problemă pentru a nu ajunge la despărțire. Sunt loiale dar și stricte, femei cărora le câștigi cu greu încrederea și dragostea, dar odată ce ai făcut-o ești cel mai fericit.

Le place să nu deranjeze. Soțiile din zodia Pești sunt cele mai bune dacă îți dorești pe cineva care să nu te sâcâie. Sunt foarte iubitoare și le place timpul petrecut singure. Acestea nu vor insista niciodată să meargă undeva cu soțul și prietenii lui.