Care sunt zodiile de femei care nu trebuie sa se marite, orice ar fi! Trebuie sa le stii:

Casatoria nu este pentru toata lumea. Nu este o tragedie daca nu te mariti. Nu toti suntem facuti familisti. Unele dintre noi devin femei de cariera, altele cresc copii fara a fi neaparat casatorite. Sunt anumite zodii de care e bine sa te feresti intrucat nu faci casa buna si nu pe termen lung

Femeia CAPRICORN:

Nativele născute sub acest semn zodiacal se simt mult mai bine dacă sunt singure. Au dese ori toane și soțul lor trebuie să se conformeze ordinelor, altfel tot el va avea de suferit. Femeile capricorn vor ca cei din jurul lor să se conformeze dorințelor pe care le au și soțul ideal pentru ele este un bărbat care să aibă un nivel intelectual redus și să fie ascultător.

Atunci când există neînțelegeri, soțul trebuie să se conformeze și să tacă pentru că femeia capricorn trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt și în capul ei are mereu dreptate.

Femeia TAUR:

Nativele acestei zodii sunt neveste de coșmar pentru că sunt extrem de geloase. Sunt extrem de posesive și bărbatul care se înhamă la o asemenea căsnicie trebuie să fie răbdător și să nu aibă nimic de comentat. Femeia taur va face tot posibilul să-și facă partenerul să nu mai aibă nici un fel de personalitate pentru că vrea să dețină ea controlul și să fie ea cea care ia deciziile în relație.

Atunci când i se greșește, femeia taur explodează și nu-și mai controlează acțiunile. Orice greșeală este taxată scump de nativele acestei zodii și nu acceptă nici scuzele.

Femeia SCORPION:

Femeia scorpion este cea mai prețioasă femeie din zodiac. Își alege cu mare grijă soțul și este foarte pretențioasă. Deși nativele acestei zodii au personalități blânde în adâncul lor, se transformă în adevărate scorpii atunci când cineva le greșește și, mai ales, când realizează că și-au pierdut timpul cu persoana respectivă. Bărbatul ideal pentru ea trebuie să fie calm și respectuos.

Dacă partenerul ei nu o răsfață și nu menține flacăra pasiunii aprinsă, întoarce roata imediat. Este genul care își umilește partenerul în public și stăpânește foarte bine arta manipulării. Își provoacă jumătatea ori de câte ori știe că are dreptate și poate să-i dea peste nas cu dovezi concrete.