8 nuante de culori nerecomandate femeilor dupa 40 de ani

8 nuante de culori nerecomandate femeilor dupa 40 de ani

Descopera Culoarea Potrivita pentru Tine. Vezi care sunt cele 8 Nuante de Culori pe care trebuie sa le Eviti Dupa Varsta de 40 de Ani

Odata cu trecerea anilor, regulile privind stilul personal se modifica, iar selectia adecvata a culorilor devine cruciala in evidentierea frumusetii naturale. In timp, nuantele care ne complimentau trasaturile pot sa nu mai ofere aceeasi stralucire. Desi libertatea de a alege culorile care ne reprezinta si ne fac sa ne simtim bine este esentiala, trebuie sa fim constienti ca anumite nuante nu se potriveasca la fel de bine dupa varsta de 40 de ani.

Iata care sunt cele opt culori de evitat:

1.Culorile neon: sunt prea puternice pentru pielea matura, accentuand liniile fine si semnele de imbatranire.

2.Alb stralucitor: poate evidentia imperfectiunile si poate face pielea palida sa para rigida.

3.Negru clasic: poate accentua cearcanele si liniile fine, iar tonurile mai moi precum griul antracit sau bleumarin sunt mai potrivite.

4.Galben mustar: poate face pielea sa para mai terna si mai obosita.

5.Rozul intens: poate contrasta puternic cu pielea, accentuand roseata sau decolorarea.

6.Maro deschis: sau “caramelul” poate estompa vitalitatea pielii, mai ales pe tenurile cu subtonuri calde.

7.Oranj electric: poate parea nepotrivit si obositor, iar argintiul stralucitor poate adauga ani in loc sa ofere un aspect proaspat si tineresc.

8.Argintiu stralucitor: Culorile metalice precum argintiul puternic pot adauga anii in loc sa ofere un aspect proaspat si tineresc, mai ales atunci cand sunt purtate in apropierea fetei.

E crucial sa retinem ca aceste recomandari sunt doar orientative, iar confortul si increderea personala ar trebui sa primeze intotdeauna in selectarea garderobei. Fiecare femeie este unica, iar cel mai important aspect este cum se simte intr-o anumita culoare sau tinuta. Deci, daca una dintre culorile mentionate este preferata ta, imbrac-o cu mandrie si incredere!