4 semne ca ingerul pazitor incearca sa te avertizeze in legatura cu un pericol

Fiecare persoana care intra in viata ta nu este acolo intamplator, ci are un scop bine definit. Uneori, ingerii pazitori pot aparea sub forma fizica, manifestandu-se ca ghizi care ne ajuta sa ne regasim directia. Aceste persoane sunt aici pentru a ne ghida, pentru a ne ajuta sa ne descoperim menirea, sa nu ne pierdem pe noi insine si sa ne reaminteasca ca nimic nu este pierdut si ca totul va fi bine, trebuie doar sa avem incredere. Ingerii pazitori pot aparea in viata noastra ca indrumatori care ne calauzesc. Ei ne ajuta sa ne vindecam, ne arata ca nu suntem niciodata singuri in momentele grele si in incercarile noastre.

Cred ca mi-am intersectat drumul de patru ori cu un astfel de inger pazitor. Sunt profund recunoscatoare pentru aparitia si prezenta acestor persoane speciale in viata mea, deoarece fara ele, existenta mea ar fi fost mult mai lipsita de surprize, miracole si perspective. Stiu ca au fost ingerii mei pazitori si mi-au oferit dragoste neconditionata.

Iata cele patru situatii in care i-am intalnit:

– Cand eram intr-un vid emotional profund, simtind ca ma prabusesc intr-o gaura fara iesire… un strain a aparut de nicaieri (la propriu), mi-a spus “buna” si mi-a aratat drumul catre mine. In acel moment, nu as fi reusit sa ma ridic singura. Strigam in interior dupa ajutor si el a aparut.

– Cand am fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Eram foarte trista in acele zile, gandindu-ma la o persoana draga care tocmai plecase dintre noi si de care imi era teribil de dor… Stiu ca a fost alaturi de mine in acel moment si de aceea nu am patit nimic.

– Calatoream in tren cand o persoana m-a rugat sa schimb locul si sa ma asez langa ea, desi initial alesesem un alt loc. La scurt timp, cineva a aruncat cu atata forta o piatra in fereastra de langa locul meu initial, incat aceasta s-a spart in bucati de sticla. Piatra a cazut exact pe locul unde as fi fost, dar din fericire, nu mai eram acolo.

– Am plans si mi-am impartasit necazurile cu o necunoscuta in halat de spital, suferind de HIV, care mi-a cerut bani la metrou. Avea doar trei dinti si ochi expresivi. Mi-a povestit ca a fugit de acasa din cauza suferintei, dar se intoarce pentru ca baiatul ei probabil deja o cauta… Ne-am despartit spunand ca daca ar fi stiut ca ne vom intalni, mi-ar fi adus trei trandafiri in dar pentru bunatatea mea. Uitam ca sunt capabila de bunatate.

Iata cum poti recunoaste daca cineva din viata ta este ingerul tau pazitor:

– Aceasta persoana a intrat in viata ta intr-un moment critic, cand aveai cea mai mare nevoie si cand te asteptai cel mai putin, avand un impact miraculos care ti-a schimbat viata si perspectiva asupra acesteia pentru totdeauna.

– Prezenta acestei persoane te-a ajutat sa te accepti complet, sa te imbratisezi si sa te iubesti neconditionat, deoarece el te accepta si te iubeste fara rezerve. De multe ori, un inger pazitor te ajuta sa-ti recapeti increderea in sine si sa-ti redescoperi potentialul.

– Doar simpla prezenta a acestei persoane in viata ta te face sa te simti viu, liber si fericit. Alaturi de ea, simti ca ai aripi, te simti plin de energie, tanar, revigorat, binecuvantat si optimist.

– Uneori, ingerii pazitori iau forma oamenilor si te salveaza in momente critice, prevenind accidente sau incidente care ar fi putut avea consecinte grave.

– In prezenta acestei persoane te simti din nou ca un copil si redescoperi entuziasmul pentru aventura, bucurie si pentru a trai si a explora viata.

– Langa o astfel de persoana iti deschizi sufletul cu usurinta si te confesezi cu incredere, stiind ca nu vei fi judecat, ci ascultat si inteles, ajutandu-te astfel sa te eliberezi de sentimentele negative fara ca acestea sa fie preluate de interlocutor.