4 cele mai inteligente zodii… Una din ele, are mari șanse să devină geniu!

Zodii inteligente – Conceptul de inteligență este unul pe care mulţi îl găsesc greu de definit în zilele noastre…Să nu mai vorbim de geniu… Cu toate acestea, există 4 zodii care îndeplinesc toate condiţiile pentru a primi acest titlu!

Zodii inteligente – Să vedem, în rândurile de mai jos, dacă vă regăsiți în cele descrise…
1. Vărsător
Vărsătorii sunt cei mai inteligenți din tot zodiacul. Aceștia au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face legături, acolo unde restul zodiilor nu văd nicio legătură. Au capacitatea de a pune întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în dragoste, cât și în carieră. Printre marii oameni ai lumii care care s-au născut în această zodie amintim pe Abraham Lincoln și Anton Chekhov.

2. Capricorn
Cei născuți în zodia capricorn, sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales în alegerea cuvintelor pe care le folosesc. Pot memora ușor și au o capacitate de asimilare a informațiilor ieșită din comun. Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative. Printre personalitățile lumii care s-au născut sub acest semn zodiacal, amintim pe Adriano Celentano, Mel Gibson, Anthony Hopkins.

3. Leu
Nativii zodie Leu au tot ce le trebuie pentru a fi nu doar inteligenți, ci genii. Au incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți. Barack Obama este doar un exemplu, acesta fiind născut sub semnul zodiacal al leului.

4. Fecioară
Nativii din Fecioară sunt destul de dezvoltați din punct de vedere mental, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule, dar sunt la fel de bune și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte. Pot fi oameni de știință, fizicieni sau matematicieni străluciți, dar la fel de bine își pot folosi talentul și în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) reprezintă exemplul perfect…