3 zodii care ratează dragostea adevărată în luna aprilie

Femeile sunt firi analitice și foarte perfecționiste, motiv pentru care acestea se găsesc adesea în postura de a fi nemulțumite în dragoste. Femeile visează la povești de dragoste ca în basme, cu prinți și fericire eternă, iar în momentul în care descoperă defecte la parteneri, acestea pun punct relației, crezând că nu sunt bărbații potriviți.

Astfel, oricât de mare ar fi compatibilitatea dintre ele și parteneri, 3 native ale zodiacului vor da cu piciorul jumătății lor în luna aprilie. Acest lucru le va aduce regrete profunde, însă nu vor mai găsi cale de întoarcere.

Iată care sunt cele 3 zodii care ratează dragostea vieții lor:

Rac

În ciuda faptului că femeia Rac este o familistă convinsă care își dorește o familie numeroasă și fericită, aceasta aleargă constant după perfecțiune, motiv pentru care nu este capabilă să accepte atât calitățile, cât și defectele partenerului. Prin urmare, în luna aprilie a acestui an, această nativă va alege singurătatea, din cauza temperamentului vulcanic al partenerului. Chiar dacă pe moment această decizie o va face fericită, după o perioadă va regreta enorm și va face tot posibilul să reia povestea de dragoste.

Femeie și bărbat spate în spate
Patru zodii care îşi ratează iubirea din orgoliu

Leu

Leoaicele își cunosc valoarea și conștientizează că pot cuceri orice bărbat își doresc. Din această cauză, aceste native sunt și foarte materialiste, deoarece știu că pot avea orice își doresc doar cu un zâmbet. Așadar, din dorința de a nu duce lipsă de nimic de-a lungul vieții, aceste native vor da piciorul dragostei adevărate. Abia la bătrânețe vor conștientiza cât de mult rău au făcut, alegând dragostea cu mintea, nu cu sufletul.

Fata cu inima in mâini

Scorpion

Nativele Scorpion sunt firi dominatoare, vulcanice și foarte posesive, motiv pentru care mulți bărbați sunt speriați de caracterul puternic al acestora. Cu toate acestea, în momentul în care își întâlnesc acești bărbați ideali, femeile se dovedesc a fi preocupate de alte aspecte ale vieții, mai puțin de cel sentimental. În acest fel, complimentele, conversațiile siropoase și sacrificiile depuse de bărbați se vor dovedi a fi în zadar, deoarece gândurile nativelor vor fi îndreptate în alte direcții.