TREI femei din zodiac care sunt in orice situatie mai destepte decat barbatii

Iata care sunt femeile care sunt in orice situatie mai destepte decat barbatii!

Taur Nici nu trebuie sa ne surprinda ca femeile care pot fi mai destepte decat barbatii in anumite situatii sunt semne de pamant! Taurul este prima femeie din aceasta categorie deoarece este extrem de rabdatoare, dar si cu picioarele pe pamant. Tocmai aceste trasaturi o ajuta sa ia cele mai bune decizii atunci cand vine vorba de serviciu, dar si in viata de zi cu zi. Incapatanarea si determinarea o sustin pe femeia Taur sa obtina tot ce isi doreste, chiar si in viata amoroasa. Este o femeie senzuala, extrem de atenta cu jumatatea sa, dar si indulgenta.

Fecioara Femeia Fecioara are o inteligenta nativa, care o ajuta sa ia cele mai bune note la scoala si sa aiba parte de succes in cel mai scurt timp. Este o femeie practica, meticuloasa, care analizeaza toate variantele posibile inainte de a lua o decizie. Nu se arunca cu capul inainte atunci cand vine vorba de aspecte serioase si poate fi destul de dura atunci cand vine vorba de serviciu. Tocmai de aceea poate avea orice meserie si poate sa faca fata cu brio chiar si intr-un mediu cu barbati.

Capricorn Aceasta nativa este mai inteleapta decat orice barbat si poate sa faca fata oricarei situatii mai bine decat reprezentantii sexului tare. Este ambitioasa, disciplinata, precauta si rabdatoare. Se dedica 100% la locul de munca si nu se da batuta pana nu obtine ceea ce isi doreste. Succesul profesional este extrem de important pentru aceasta femeia, dar si intemeierea unei familii. Stie cum sa echilibreze cele doua planuri si sa aiba o viata perfecta.