Verifică, eşti o femeie inteligentă? Iată 10 semne distincte.

În reţea poţi găsi sute de articole în care se spune că femeia înțeleaptă – este cea care e capabilă  să fie comodă pentru bărbat. Este imposibil să fii de acord cu această afirmație, dar ca răspuns sunt necesare alte argumente, nu-i așa? Iată 10 dintre ele

1. Tu nu te minți.

Niciodată, nici în lucruri mărunte. Minciuna îţi fură puterile, pe care apoi trebuie să le restabilești.

El nu sună, concluzia e simplă – nu te-a plăcut. Asta e tot. Să-ţi imaginezi cum a plecat brusc să cucerească Alpii, s-a pierdut în Africa sau ţi-a uitat numărul – nu e despre tine. Tu, nu-ţi pierzi timpul cu iluzii.

2. Bărbații nu sunt centrul universului tău

Desigur îi iubești, dar pe lângă bărbați ai alte lucruri preferate – munca, oamenii apropiaţi, hobby-uri.

3. Nu te agăți de emoții

Când eşti fericită – te bucuri, când eşti nefericită – te simţi rău. Nu ai motive să-ţi ascunzi emoțiile sau să le acumulezi în interior. Înțelegi că ele – sunt o parte din tine, din sufletul tău.

4. Ești perceptivă

Înțelegi când oamenii mint și acest lucru întotdeauna te ajută în viaţă. Cu toate acestea, intuiția ta nu e selectivă. Simți când cineva suferă și neapărat îi vei oferi sprijinul.

5. Ai un stil clar

În îmbrăcăminte şi accesorii întotdeauna vezi ce ţi se potrivește, şi ce nu. De obicei, preferi opțiunile verificate. Nu alergi după modă. Da, urmărești noutățile, dar întotdeauna vei alege doar ceea ce-ţi completează stilul. Nu încerci să impresionezi pe cineva. Cel mai important e să respecți armonia: atât în interior, cât şi la exterior.

6. Îţi stabileşti singură limitele

Orice sferă a vieţii tale are granițe, pe care nici tu nu-ţi dorești să le încalci. Sau invers, nu ai dorinţa să laşi pe cineva să se apropie. Cei din jurul tău simt aceste limite şi nu le pot distruge. Pentru că doar tu decizi când şi pentru cine le poţi schimba.

7. Te cunoşti foarte bine

Corpul tău nu-ți va face surprize neașteptate sau neplăcute. Motivul este simplu – eşti atentă la el. Dar dacă urmează o zi importantă, nu te vei trezi cu o mahmureală teribilă. Pentru că ieri te-ai oprit la timp. Apropo, acesta nu este rezultatul voinței de fier sau al auto-controlului. Pur și simplu, simți dorințele corpului tău și știi cât de importante sunt.

8. Ești un analist excelent

Visurile, cu siguranță bune, dar apreciezi mai mult planurile exacte, mai ales dacă trebuie să te gândeşti la lucruri importante. Mai mult decât atât, planurile sunt destul de realizabile. A construi planuri – este una, iar abilitatea de a analiza situația creată și de a calcula opțiunile – este altceva. Îţi reușesc toate astea.

9. Trăiești în prezent

Trecutul îl percepi ca o sursă de amintiri și experiență acumulată. Nu ai necesitatea să regreţi alegerile sau cuvintele spuse. Trecutul pentru tine a trecut. În ceea ce privește viitorul, îți dai seama că este imposibil să-l prezici. Poți să visezi sau să faci planuri, dar viața merge acum. Tu – nu uiţi asta.

10. Întotdeauna eşti femeie

Nu eşti interesată de trucurile: “O femeie adevărată, trebuie să…”, cu toate astea, nici nu-ţi vei nega feminitatea. Genți frumoase, flori parfumate, confortul în casă, mâncare delicioasă și comunicare interesantă cu prietenele. Tu ţii minte că a fi femeie este armonios și frumos. Este absurd să-ţi refuzi asta, nu-i așa?