Verifică dacă ești o femeie deșteaptă: 10 semne, care îți vorbesc despre asta

Probabil ai citit o sumedenie de articole despre înțelepciunea femeii și semnele care arătă că ești așa. Doar că nu ți-a spus nimeni că prin această înțelepciune se are în vedere comoditatea, comoditatea pentru bărbat. Noi nu suntem de acord cu această concepție. Părerea noastră este că o femeie trebuie să fie deșteaptă și iată cum se manifestă asta

Ești sinceră cu tine

Nu te minți nici chiar când e vorba de mărunțișuri, dacă există o problemă, oricum va trebui s-o rezolvi. Nu te sună, înseamnă că nu te-a plăcut. Nu încerca să te amăgești că a pierdut numărul tău sau a plecat într-o excursie în Africa.

Bărbații nu sunt centrul Universului tău

Desigur, îți plac bărbații, dar în afară de ei tu mai ai și muncă, familie, hobby-uri. Chiar dacă la moment ești singură, pentru tine asta nu este un motiv de depresie, tu ești creatoarea propriei fericiri.

Nu-ți ascunzi și suprimi emoțiile

Atunci când ești fericită, îți este bine, atunci când ești nefericită, îți este rău. Tu nu ai motive să ascunzi, să acumulezi emoții în tine. Tu înțelegi că ele sunt o parte din tine.

Ești perspicace

Recunoști imediat oamenii care spun minciuni și asta te ajută în viață. Intuiția ta este aliatul tău: tu vezi când cineva se simte prost și îi sari în ajutor, tu pricepi când cineva are motiv de bucurie și tu îl feliciți.

Ai propriul stil și nu fugi după modă

Știi foarte bine să potrivești lucrurile și optezi pentru combinațiile verificate. Nu prea iubești experimentele și deși ești la curent cu tendințele, alegi ceea ce ți se potrivește. Știi să arăți bine orice alegere nu ai face.

Tu îți stabilești propriile limite

Tu ești cea care decide când și pentru cine poți să modifici anumite granițe. Cei apropiați, în general, știu până unde se pot implica în viața ta și în ce situații o pot face.

Te cunoști foarte bine

Tu știi să interpretezi semnalele pe care ți le oferă organismul tău, pentru că ai grijă și ești atent cu el. Tu știi cât alcool poți să bei, pentru ca a doua zi să te simți bine și știi când începi să te îmbolnăvești și e cazul să mergi la medic.

Ești un analist foarte bun

Îți place să visezi, dar conștientizezi că nu este nimic mai real decât un plan concret. Tu știi să analizezi și să organizezi totul așa ca să prindă viață.

Trăiești cu prezentul

Trecutul pentru tine este doar o sursă de amintiri și experiență. Tu nu ai regrete și gânduri de genul „nu trebuia să fac așa”. Viața ta este aici și acum.

Ești întotdeauna femeie

Tu nu uiți să fii femeie, să apreciezi o geantă de piele, niște flori frumoase, o casă îngrijită sau o discuție caldă cu prietenele. Tu știi că a fi femeie înseamnă armonie și împlinire.