Urania:Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 iunie 2018. Soarele va intra în zodia Racului. Solstițiul de vară

URANIA: Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 iunie 2018. Soarele va intra în zodia Racului. Solstițiul de vară

Berbec

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, entuziasm, chef de viață, mai ales de petreceri și senzații tari. Berbecii vor dori să se trăiască neconstrânși de reguli și interdicții. Unii se vor mobiliza pentru a-și depăși limitele sau performanțele anterioare în cadrul unor întreceri sportive la care pot avea succes.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, reîntoarcere, cu sau fără chef, la muncă. Chestiuni curente banale, de rutină, de natură fiscală, administrativă. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, tentative firave de a se ajunge la o înțelege cu persoane cu care nativii se află în conflict.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, va începe o perioadă în care nativii se vor frământa în legătură cu o chestiune materială; timp în care ar putea intui riscurile, nebănuite până acum, ce pândesc un avantaj material ce-i interesează îndeosebi.

Taur

 Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, intervenție energică și/sau autoritară în treburile familiei ori în chestiunile de organizare domestică. Dificultăți pentru cei care muncesc mult, desfășoară activități solicitante în afara programului obișnuit de lucru care le perturbă viața casnică.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupare constantă a părinților față de copii la capitol „organizare, planificare și control”. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, enervare la locul de muncă din varii motive, trecătoare.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, relațiile parteneriale, inclusiv cele conjugale, se vor colora cu revoltă, mânie, intoleranță, dorință de revanșă, ostilitate; străinii își vor manifesta pe față invidia sau gelozia sau dușmănia.

Gemeni

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, succes obținut prin felul în care vor ști să vorbească, să convingă, să argumente o cauză. Gemenii vor face caz de cunoștințele lor și îi vor impresiona pe cei din jur (rude, colegi, apropiați). Se conturează vești contradictorii din afara granițelor care îi vor pune pe gânduri.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, chestiuni de organizare domestică, activități care nu entuziasmează dar care trebuie efectuate (ordine, curățenie, reparații). Relații plate cu rudele. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, Gemenii vor simți nevoia să evadeze în activități relaxante.

Soarele ar putea încetini, timp de o lună, cursul evenimentelor menite să le procure Gemenilor bani, avantaje, susținere, servicii sau câștiguri prin relația lor cu alte persoane. Din 22 iunie, după ora 22:41′, „lucrături” la locul de muncă.

Rac

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, posibil beneficiu bănesc (li se plătesc sumele cuvenite în trecut sub forma unei reparații, recalculări, noi încadrări salariale). În relația cu persoanele și instituțiile care are trebui să le faciliteze un ajutor, o susținere financiară, se anunță destule surprize sau întorsături de situație.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, discuții practice, lipsite de spectaculos dar utile în plan personal pentru că vor avea menirea de a limpezi lucrurile.

Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, când le va nativilor fi lumea mai dragă, câte ceva le va strica dispoziția; va fi vorba de fleacuri, de aceea, ar fi bine să nu le acorde mai multă atenție și importanță decât merită și nici să se amărască. Pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va instaura un binevenit regim astral de protecție și regenerare. Racii vor avea, timp de o lună, energie, forță și „foc” interior.

Leu

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, Leii vor fi în formă, impetuoși, combativi și autoritari, asta pe fondul disonanțelor astrale între planetele aflate în opoziție, pe axa Leu/ Vărsător, ceea ce ridică gradul de dificultate a împrejurărilor cu care aceștia se vor confrunta.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupări salariale sau administrative: strângerea documentelor necesare pentru a demonstra sau susține o petiție, o pretenție, o revendicare.

Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, dialoguri în care Leii trebuie să recurgă la diplomație și discreție pentru a nu agrava o situație destul de încurcată (mai ales dacă ea privește regimul muncii).

Fecioară

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, axa celor două case ale sănătății va fi din plin pusă la încercare de tranzitele momentului care va solicită inima, sistemul vascular în general și cel venos în particular, circulația periferică, sistemul nervos central.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, Fecioarele vor trebui să se ocupe cu prioritate de propria lor persoană. Nu au de ce să-și pună nădejdea în ajutorul vreunui partener. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, tentative cu rezultate firave de a echilibra veniturile, plățile, economiile și încasările.

În plan sentimental, tranzitul Soarelui prin zodia Racului le va impune însingurare, înstrăinare, îndepărtare sau tăcere auto-impusă, din varii motive și rațiuni de a se purta cu o persoană de care sunt (ori au fost) legați afectiv.

Balanta

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, posibilitatea de a cunoaște o persoană importantă, cu funcție, cu renume care să-i ia sub aripa lor protectoare (mai ales pe cei tineri, pe debutanți, persoanele lipsite de ajutor) și care să le dea curaj ori care să reprezinte pentru Balanțele în plin proces de formare, educare, evoluție și afirmare un model uman luminos și un criteriu de raportare.

Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, vor fi într-o stare fizică și psihică propice desfășurării activităților cotidiene și a relațiilor sociale. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va marca în chip vizibil, în următoarele treizeci de zile, casa înălțării sociale și a carierei. Nota generală nu va fi de expansiune.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, Balanțele s-ar putea vedea obligați de împrejurări să reevalueze un proiect pe fondul risipirii unei speranțe și al destabilizării unor planuri personale.

Scorpion

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, moment al succesului personal, al unui spor de imagine, al câștigării unui premiu (distincție, „presă bună”, cronici favorabile,  aplauze, încredere, admirație) sau al unui statut special (posturi onorifice). Confruntările se mențin active iar planetele care traversează cele patru semne Fixe radicalizează existența oricărui Scorpion care va fi obligat să țină cont de împrejurări și să le țină sub control.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, relații bazate pe specularea oportunităților și avantajelor unor relații speciale, nevoia de a administra „inteligent” prieteniile, pe baza scopurilor și intereselor comune.

Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, dorință de calm și de „decuplare” de factorii responsabili de stresul cotidian, nevoia de a se distanța de amintirea evenimentelor de dată recentă care au darul de a-l scoate din sărite pe nativ. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va influența casa proiectelor de viață personală, a reprezentărilor superioare despre lume și viață.

Sagetator

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, în altă direcție de cea bănească, Săgetătorii vor funcționa bine, chiar excelent. Vor avea șansa de partea lor, prin protecția și intervenția astrală energică a Micului Benefic care traversează casa a IX-a a gândurilor înalte și care, alături de Sensul Vieții, va acționa pe direcția atragerii de partea lor a unei șanse legate de studii, călătorii, deplasări în străinătate pentru perfecționare, debut, afirmare, confirmare.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupări obișnuite legate de postura lor publică sau profesională care, de la caz la caz, poate fi mai tumultuoasă sau mai temperată în provocări. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara,  nativii vor simți nevoia să-și petreacă timpul alături de prieteni pentru a schimba impresii, pentru a-și verifica propriile concluzii cu opiniile acelora, pentru a se relaxa.

Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va intra în sectorul achizițiilor materialelor și al avantajelor

Capricorn

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, șansa de a primi un dar, o atenție, de a găsi sprijin într-o persoană sau o instituție care să acționeze în avantajul lor, în plan financiar. Axa banilor și a câștigurilor materiale va fi lovită de Marte și Venus care se vor afla, în ziua de 22 iunie, în opoziție la grad perfect, readucând, în prim-planul unor situații de viață specială, surprize dintre cele mai speciale, generate de schimbarea atitudinii cuiva, de renunțarea la o promisiune, de apariția sau invocarea unui text de lege, de apariția unor informații sau documente care schimbă datele problemei de fond.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, mulți nativi vor face efortul să rămână lucizi, raționali și să-și păstreze „mintea limpede” pentru a observa și controla evenimentele.

Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, pentru unii, s-ar putea pune problema numelui lor care va circula în „bătaia vântului”; altora, însă, tranzitul le poate scoate în cale oportunități de ultim moment care, bine speculate, le vor permite să repare ceva la imaginea sau reputația lor. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va consolida blocajele parteneriale de care vorbeam la începutul acestei analize.

Varsator

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, moment al victoriei asupra unui partener de dialog într-o dispută, negociere sau conciliere. Turnură favorabilă nativilor în cazul unor anchete, depoziții, cercetării, procese, litigii cu diferite instituții; situații imprevizibile din categoria celor „cu final neașteptat” între 21/22 iunie.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, Vărsătorii ar fi bine să revină „cu picioarele pe pământ” cu privire la niște câștiguri iluzorii și să renunțe să-și mai facă planuri de viitor contând pe această susținere bănească sau materială. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, etapă a imaginației, a fanteziei, a deschiderii mentale spre noi universuri de cunoaștere, spre progres și nou.

Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și, pentru următoarele treizeci de zile, va introduce o stare de nervozitate organică care se va reflecta cel mai repede și mai vizibil la nivel digestiv.

Pesti

Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, succes la locul de muncă, activitate remarcabilă ce primește aprecierea colegilor și șefilor, care are valoare, eficiență și ecou, care îi va pune pe nativi într-o lumină favorabilă, evidențiind l experiența, competența și seriozitatea lor. Din punctul de vedere al sănătății se observă, însă, o suprasolicitare a axei cardio-vasculare, a sistemului vascular, mai ales a circulației periferice, a sistemului venos, a sistemului nervos central și a sistemului osteo-articular al picioarelor de la genunchi până la laba piciorului.

Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, mici discuții lămuritoare cu colaboratorii, ședințe de rutină care au menirea să pună lucrurile la punct în procesul unei activități comune. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, calculele bănești date peste cap de realitatea cotidiană, de micile surprize care îi pot pune în situația de a rămâne cu puțini bani în buzunar.

Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului, respectiv în casa sentimentelor, a poveștilor de dragoste și a relațiilor cu copii și, timp de treizeci de zile de acum încolo, va exercita o influență puternică dar nu întotdeauna confortabilă sufletește sau utilă lor, mai ales dacă sunt singuri, măcinați de suferința unei despărțiri, de pierderea cuiva drag.