Un copil român a ridicat audiența în picioare în Parlamentul Marii Britanii, cu un discurs SUPERB

Victor Ciunca, un copil cu naționalitate română, a ridicat audienţa în picioare, după ce le-a cerut parlamentarilor din Parlamentul Marii Britanii să aloce mai multe fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală.


Victor Ciunca, fiul unor români emigraţi în Ţara Galilor, a reprezentat tinerii din Marea Britanie şi Ţara Galilor în Camera Comunelor, unde a ţinut un discurt entuziasmant. La finalul discursului, Victor a mulţumit pentru atenţie în limba română şi în limba galeză. Imediat, toţi cei prezenţi în Camera Comunelor s-au ridicat în picioare în urlale, aplaudându-l frenetic pe Victor.

Mama băiatului, Diana, a postat pe Facebook discursul fiului ei şi a scris la final: „Victor Ciunca, sunt mândră de tine!”.

Cine este puştiul român care a primit APALAUZE în PARLAMENTUL BRITANIC după ce a ţinut un discurs de senzaţie

Victor Ciunca, un băiat român care trăieşte în Marea Britanie, a vorbit în Parlamentul britanic despre sănătatea mintală, în special a tinerilor, şi a cerut Guvernului să utilizeze fondurile alocate în mod eficient.

Tânărul român a amintit că afecţiunile mintale, precum depresia, anxietatea şi stresul afectează unul din zece tineri, 15% din aceste problemele fiind declanşate încă de la vârsta de 14 ani.
“Săptămâna trecută, Guvernul a alocat 2 miliarde de lire sterline serviciilor de sănătate mintală, inclusiv serviciilor mintale pentru copii şi tineri. Trebuie să ne asigurăm că aceste fonduri sunt utilizate în mod eficient”, a adăugat Victor Ciunca.
Băiatul şi-a încheiat discursul prin a mulţumi pentru atenţie în limba engleză, galeză şi română.