Spune-mi cum îți închizi pumnul și îți voi dezvălui personalitatea ascunsă!

Multe mișcări sau posturi pe care le facem cu trupurile noastre nu ne-au fost învățate, pur și simplu le-am ales în mod natural sau inconștient. De aceea, de data aceasta, vom fi bazați pe modul în care vă închideți mâna, pentru că această poziție a pumnului dezvăluie multe trăsături despre personalitatea voastră, modul în care vă referiți la alții sau cum vă apropiați de viață.

Este un test simplu, care nu va dura mult timp pentru a face, trebuie doar să observe cu atenție modul în care vă pune degetele atunci când închideți mâinile în pumn, acestea sfârșesc prin dezvăluie chiar relația de cuplu și cum este caracterul nostru.

Închiderea pumnului este o acțiune cea mai normală, uneori prin stres, fiind frustrată, supărată, printre altele. Și poate că nu știți prea multe despre această practică, dar vom dezvălui lucruri despre personalitatea voastră care vă vor lăsa impresionați. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este închiderea și urmăriți-l cu atenție, acum, priviți fotografiile de mai jos și selectați cel care se apropie cel mai mult de modul în care vă închideți pumnul, gata să știți despre personalitatea dvs

Dacă l-am lovit, nu uitați să ne sprijiniți cu un asemenea și lăsați-vă părerea în comentarii.

Cum îți închizi mâna?

1. Toate degetele peste degetul mare

Pentru alții sunteți creatorul, oamenii care au creativitate pot fi oameni foarte inteligenți. Emoționalitatea se răspândește pentru toată lumea, entuziasmul și dispunerea dvs. sunt mereu pe ordinea de zi, însă uneori puteți deveni foarte schimbătoare. Ei au talentul, au sensibilitate și lemnul ca artist, din cauza modului în care tind să te exprimi. Oamenii vă consideră inteligenți și precauți. Armonia și liniștea fac parte din ziua de azi.

Cum ești cu adevărat:
Sunteți o persoană calmă, amabilă de natură și prudentă, preferați să păstrați liniștea pentru a răni oamenii. Ești foarte sociabil și ușor de rezolvat. Sunteți un suflet liber care merge după realizarea viselor dvs. și, deși sunteți foarte drăguți, alegeți să aveți puțini, dar adevărați prieteni.

Când te îndrăgostești:

Drama nu este chestia ta, preferi o relație calmă fără atâtea probleme, o relație în care poți să fii tu și să te simți liber și relaxat. Dar, uneori, chiar și atunci când nu sunt confortabile deloc, tu stai pentru că ești foarte plin de compasiune, nu-mi place doare și când te doare, ai tendinta de a ierta foarte repede și să uite, o caracteristică care foarte puțini au. Nu-ți plac dramele. Prin urmare, preferați situații relaxate și confortabile. Dacă l-am lovit, nu uitați să ne sprijiniți cu un asemenea și lăsați-vă părerea în comentarii.

2. Degetul mare peste celelalte degete

Sunteți cineva foarte prietenos, oamenii tind să vă încreadă cu ușurință, aveți carisma și talent. De obicei, obții admirația și respectul celorlalți; Sunteți inteligenți, generoși și buni. Stima de sine este cu adevărat impresionantă. Sunteți flexibil și atent și întotdeauna încercați să fii corect în funcție de situație.

Cum ești cu adevărat:

Uneori, frica te blochează de obicei și te face să nu faci multe lucruri, întotdeauna ți-e frică de a fi rănit, ești foarte sensibil și de bună inimă. Așteptările dvs. sunt foarte mari, dar vă temeți că pierdeți și nu riscați. Ce te face fericit este că acei oameni pe care îi iubești îți arată aprecierea lor și sunt acolo când ai nevoie de ele, pentru că de obicei ești cineva care este întotdeauna acolo când are nevoie de ea, adică îți place reciprocitatea.

Când te îndrăgostești:

Nu știi cum să renunți la trecut și să nu scapi de amintirile care te rănesc. Întotdeauna vă este frică să vă deschideți inima, chiar dacă doriți să o faceți, nu o faceți pentru că vă temeți de eșec sau vă rupeți inima. Deci, alegeți să puneți o barieră și vă arătați ca pe cineva dezinteresat în subiectul iubirii. Dacă l-am lovit, nu uitați să ne sprijiniți cu un asemenea și lăsați-vă părerea în comentarii.

3. Degetul mare peste un deget

Principalele tale arme sunt intuiția și imaginația. Te văd ca pe cineva generos și colaborativ, dar uneori cu anumite nesiguranță. Sunteți entuziaști, dar numai cu ceea ce vă place. Esti curios si explorator, esti nerăbdător și tenace, te duci în căutarea intereselor tale. Aveți un mare simț al umorului, ceva care sfârșește prin a atrage atenția tuturor, de aceea întotdeauna aveți tendința de a fi înconjurați de mulți oameni. Ai lemn de conducere.

Cum ești cu adevărat:

Îți place sinceritatea, nu ești o persoană care se îndreaptă în jurul tufișului pentru că întotdeauna ai o mare siguranță în tine și în acțiunile tale. Sunteți foarte amabili și respectuitori, arătați o mulțime de nobilime și bunătate, dar aveți grijă! Mulți oameni profită de asta. Cel mai bun lucru este că aveți un al șaselea simț pentru a identifica pe cei care sunt cu voi pentru apreciere și pe cei care sunt interesați.

Când te îndrăgostești:

Îți lipsește încă unul pentru a-ți exprima ceea ce ai și nu pentru că nu simți, că îți place să fii puțin rezervat în chestiuni de dragoste. Deși dragostea ta este foarte importantă pentru tine, visele tale sunt prioritatea ta, dar, bineînțeles, și tu visezi la un viitor alături de cineva care chiar vrei, dar îți place să stabilești priorități. Dacă l-am lovit, nu uitați să ne sprijiniți cu un asemenea și lăsați-vă părerea în comentarii.

DISTRIBUIE MAI DEPARTE ȘI PRIETENILOR TĂI!