Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. O pereche astrală frumoasă: Soare – Mercur

Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Iunie 2018.

Berbec

Între 2 și 3 iunie noaptea, nemulțumiri legate de felul în care își desfășoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi șocanți de aceștia: de o informație, ca atare, de felul ieșit din comun al acelora de a privi evenimentele.

Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informații, pentru a asimila știri ori pentru a asimila cunoștințele necesare în cadrul pregătirii școlare/profesionale.

Clipe de disconfort domestic, ostilități și încăpățânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.

Taur

Între 2 și 3 iunie noaptea, dileme interioare provocate de informații sau descoperiri personale care îi obligă să se recalibreze față de oameni, idei, crezuri, idealuri, proiecte sau persoane ori instituții (biserică, justiție, pedagogie, filozofie). Despărțirea se produce cu un regret care poate fi trăit intens dacă respectivele ipostaze de viață îl lezează pe nativ.

Relațiile parteneriale păstrează o doză de încrâncenare sau încăpățânare mai ales în situația în care nativii vor să dovedească sau să demaște manevrele lipsite de onestitate ale unui partener (în căsnicie sau în afaceri).

Context delicat și șubred prin evoluții neprevăzute în cazul unor litigii sau procese. Un interes aparte ar trebui să dezvolte Taurii în privința construcției personale, a alcătuirii unui statut social și profesional pe termen lung.

Gemeni

Piedici, indiferență, întârzieri, ostilitate, toate acestea îi îndepărtează de o soluție finală. Analiza atentă a acestor circumstanțe nu este de natură să-i liniștească pentru că ei nu vor întrezări alte soluții mai bune sau mai rapide. Nu e momentul ca Gemenii să riște cumpărături care nu sunt necesare.

Vești care conțin informații ciudate, care îi obligă să ia decizii inedite chiar și pentru ei, care sunt niște imaginativi. Posibile întâmplări în timpul unei deplasări din cauza vehiculului cu care se deplasează.

Plăcerea de a contrazice sau de a ridica obiecții îi poate aduce pe Gemeni în situația de a avea schimburi de cuvinte pe ton ridicat cu prietenii și cunoscuții lor.

Rac

Nativii vor opune rezistență în fața evidențelor, vor dezvolta încăpățânări și nu-și vor permite gesturi de cumsecădenie, de împăcare sau de înțelegere pentru a nu le da acelora impresia că cedează sau sunt slabi și pot fi lesne învinși. Apogeul acestei disfuncții relaționale va fi atins în preajma zilei de 8 iunie.

Tranzitele întregii săptămâni indică un risc de accidente provenind de la obiecte tăioase, ascuțite, utilaje care folosesc curentul electric sau radiațiile și vibrațiile. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, inspirație, sensibilitate, abilități artistice sau cu potențial important pe fondul unei activități interpretative;

Racii vor fi subtili, adaptabili, intuitivi dar și profund subiectivi, fiindcă tot ceea ce vor face și vor spune va avea o puternică motivație afectivă care-i va împinge spre atașamente sau respingeri viguros exprimate.

Leu

Muncă multă cu fără din obligație fără chef sau satisfacție. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, vehemență în dialogurile casnice ori între partenerii de afaceri.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, vise bazate pe intențiile care gravitează în jurul unui câștig sperat sau al unor calcule lipsite de realism. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, ambiție în cazul celor tineri care doresc să se afirme mai repede

Sfârșitul acestei săptămâni și începutul celei viitoare este guvernat de iminența unor zdruncinări relaționale provocate de parteneri sau generate de către nativi, care nu mai au răbdarea de altă dată să suporte tensiuni relaționale, conflicte sau viziuni fundamental diferite despre lume, viață, bani, sentimente, familie, putere, carieră

Fecioara

Între 2 și 3 iunie noaptea, sentimente cenzurate, controlate, reprimate. Dorința de a nu se lăsa duși de valul emoțiilor sau sentimentelor care le slăbesc voința și le abat atenția de la chestiunile majore cu care se confruntă, în principal cele legate de carieră, nume, renume, imagine, notorietate, succes, performanță.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, Fecioarelor li se pregătesc surprize la locul de muncă dar și ele sunt, la rândul lor, puse pe fapte mari și au inițiative care privesc, direct sau indirect, vocația profesională și exercitarea meseriei.

Întreaga săptămână se menține activ un context astral care influențează relațiile de prietenie și introduce o nuanță de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură, ceea ce îi face pe nativi să se retragă strategic sau să se derobeze de falsele obligații.

Balanta

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, disponibilitate pentru jocuri, distracții, plăceri, aventuri; curiozitate sporită. Interes pentru situațiile care conțin un dram de pericol suficient ca să le dea senzații trăite intens și emoții puternice de moment (jocuri de noroc, sporturi riscante, distracții nesăbuite).

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, moment neprielnic întâlnirilor care presupun dialogul cu părțile implicate într-un contract, litigiu sau intenție de colaborare.

Întreaga săptămână, Soarele și Mercur, în conjuncție, se vor afla în casa a IX-a și le vor insufla dorința de a cunoaște lucruri noi, de a face schimb de experiență, de a învăța de la figuri proeminente din viața publică care constituie niște modele umane pentru Balanțele tinere sau în plin proces de maturizare.

Scorpion

Între 2 și 3 iunie noaptea, schimbul de idei este precar. Nativii nu înțeleg sensul evenimentelor, alteori, obosiți și preocupați de alte aspecte din viața lor, ignoră ori resping ideea de a medita asupra informațiilor care le parvin. Deplasări blocate, amânate, întârziate ori complicate de încurcături gospodărești, administrative și/sau rutiere.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, se va menține predispoziția astrală instalată cu aproximativ două săptămâni în urmă care alimentează riscul avariilor în spațiul domestic și locativ, care alterează relațiile de familie și care poate sta la baza unor evenimente stranii, greu de anticipat în familia lor.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, se construiește un Trigon regal pe semne de Apă, cu un accent în plus pe sectorul sentimentelor și al creativității. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, stres profesional, schimburi de cuvinte acide la locul de muncă.

Sagetator

Între 2 și 3 iunie noaptea, preocupări bănești: pe fondul unor neconcordanțe și neînțelegeri la nivelul comunicării și relațiilor interumane. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, surprize peste surprize. Întâmplări ciudate, dialoguri stranii, informații care șochează, reacții imprevizibile ale partenerilor de dialog, întâmplări greu de înțeles, de explicat sau de acceptat în timpul unor deplasări, călătorii, excursii.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, efort de a se calma prin retragerea în tihna locuinței sau într-un spațiu de odihnă care să le permită să se rupă de universul exterior prin somn, lectură, vizionare de film, muzică, meditație sau activități „blânde” care să nu-le solicite atenția sau răbdarea.

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, intervenție energică și autoritară în relația lor cu copiii. Sentimente răscolite de egoismul și încăpățânarea celor dragi.

Capricorn

Între 2 și 3 iunie noaptea, continuă să funcționeze defectuos și restrictiv sectorul partenerial. Vechile relații scârție, cele noi nu se „coagulează” ori îi pun pe gânduri pe Capricorni cu privire la viitorul, trăinicia și onestitatea lor. Disconfort conjugal.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prima și cea mai clasică interpretare a contextului astral sună simplu: scandal pe avere. Detaliind ipostazele care pot genera această stare de lucruri identificăm nevoia urgentă de a plăti taxe pentru expertize și acte notariale în vederea efectuării unui partaj, a unei ieșiri din indiviziune, a unei tranzacții succesorale, a unei donație sau a unuiproces în derulare.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, reticență față de oferta sau insistența cu care câte un „prieten” vrea să le „facă un bine”. Capricornii intuiesc interesul ascuns sau latura vulnerabilă dar nici nu se mai obosesc să le dea acelora explicații: îi refuză pur și simplu. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, relațiile de familie vor fi, vorba lui Tudor Arghezi, „date pe răzătoare”.

Varsator

Între 2 și 3 iunie noaptea, momente de umbră interioară: sufletul acestor persoane poate trece, alternativ, prin momente senine și prin momente de griji și lipsă a perspectivei care, pe structura lor destul de impulsivă, vor căpăta alura unei crize sufletești, de identitate, de creație, de conștiință sau relaționale, în funcție de felul în care harta fiecărui nativ va rezona cu aceste tranzite împovărătoare.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, starea generală se va modifica substanțial: atât organic, fizic cât și psihic. Vărsătorii vor fi activi, se vor debarasa de haina grea a gândurilor apăsătoare și vor da dovadă de un chef de viață debordant.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, posibile câștiguri întâmplătoare (o compensare, o subvenție, un premiu, o gratificație, o indemnizație ocazională). Pe 8 iunie, după ora 00:26′, Vărsători vor fi comunicativi, iar în dorința lor de a-i convinge pe cei cu care relaționează vor pune o pasiune și o dedicare care va căpăta forma unei insistențe ce ar trebuie cenzurată.

Pesti

Între 2 și 3 iunie noaptea, tranzitul Lunii prin casa relațiilor de prietenie va activa latura negativă a planetelor lente aflate în tranzit prin Capricorn (Pluton și Saturn) cât și vocația distructivă a Lunii Negre. Poate că, această combinație, care durează de multe săptămânii, își va fi spus deja cuvântul cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuți.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, posibile tulburări organice, resimțite la nivelul membrelor inferioare (circulație periferică, circulație venoasă), fiziologie a sistemului nervos, axă cardio-vasculară. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da celor care s-au născut sub acest semn zodiacal disponibilitatea de a se adapta situațiilor inconvenabile, de a avea o înțelegere superioară a lucrurilor.

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, motivații puternice pentru a câștiga un ban în plus, pentru a-i primi pe cei cuveniți (datorați), pentru a-și apăra un drept salarial. În plan sentimental, se poate vorbi de emoții reprimare și de un efort vizibil de a nu se lăsa copleșiți de trăiri.