Previziuni Urania 30 iunie – 6 iulie 2018: Chiron retrograd aduce probleme, certuri şi despărţiri. O zodie are însă noroc

Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă, toate zodiile sunt afectate

Berbec

Frecvente motive de contradicții și controverse; uneori, aceste dispute se pot naște și din felul în care nativii evaluează gesturile și inițiativele acelora cu care nu sunt de acord și pe care nu vor ezita să-i critice.

Întreaga săptămână Berbecii vor rezolva probleme curente, casnice, domestice ori se vor interesa de felul în care pot proteja mai bine patrimoniul și averea familiei.

Taur

Situații critice care fac să li se clatine, unora, puterea pe care o dețin în virtutea unei funcții de conducere. Reluarea unor evenimente care le-a marcat cariera îi poate pune în cumpănă pe Tauri, doar că, acum, această reeditare va avea o componentă mai dramatică sau mai acută decât în trecut.

O notă aparte o pot reprezenta constrângerile ce decurg din relațiile și interesele de familie care îi vor împiedica să acționeze cu degajare. Neîncredere față de toate tipurile de informații, știri, avertismente care ajung la ei prin intermediul prietenilor, partenerilor sau cunoscuților ocazionali.

Gemeni

Gemenii vor da dovadă de încăpățânare, refuzând să accepte ceea ce li se sugerează să facă sau să nu facă, refuzând să accepte o stare de lucruri așa cum este ea conturată, mai mult sau mai puțin corect, de către prieteni.

Această schimbare de statut astral va provoca fisuri în grupul lor de cunoscuți din motive ideologice, crezurile și convingerile acelora ne mai intrând în sfera de toleranță a Gemenilor.

Aceștia vor începe să se detașeze tot mai mult de persoanele cu care nu se mai înțeleg tocmai pentru a nu provoca o ruptă categorică în relația lor. Întreaga săptămână, Mercur, Guvernatorul lor, acum în tranzit prin Leu, le va da tărie de caracter și autoritate morală.

Rac

„Lovitură de grație” în plin proces de partaj, moștenire, ieșire din indiviziune, divorț. Aceste evenimente schimbă cursul evenimentelor prin natura lor juridică (acte), relațională (părțile intră în conflict) ori din cauze externe care îi obligă pe nativi să țină cont de un context social, economic, juridic, moral, familial.

Dezordinea și deruta ori conflictele deduse din acest carusel de situații și stări de spirit va dura până la începutul toamnei.

Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Misiunea lui, în această etapă, va fi să le ofere nativilor șansa de a-și evalua greșelile (idei, vorbe, fapte, decizii) care le-au afectat imaginea sau cariera.

Leu

Nu este un moment indicat pentru a organiza întâlniri cu persoanele dificile sau conflictuale. Susținuți de Venus și de Mercur, nativii nu vor ceda în fața presiunilor și nu se vor lăsa lesne convinși, respingând argumentele fanteziste și dând dovadă de multă combativitate.

Eventuale certuri în spațiul conjugal care pleacă de la înțelegerea greșită a unor afirmații sau surprize care nu le fac plăcere. Evoluție atipică a unor litigii și procese.

Chiron în mișcare aparent retrogradă, va avea darul să pună în prim-planul atenției lor aspectele sau detaliile unui proiect care nu sunt concordante cu destinul lor ori cu exigențele momentului, obligându-i pe Lei, până pe 18 februarie,

când planeta va reveni în actuala poziție, să opereze multe schimbări și nuanțări de opinie, de interes, de formă, de conținut, de direcție, de accent de viață profesională și de crez personal.

Fecioară

Axa celor două case ale sănătății este șubredă, cu un accent astral în plus față de ultimele două săptămâni:

vor fi vizate circulația periferică, fiziologia gambelor (osatură, musculatură, ligamente, artere, vene), circulație venoasă, sistem nervos și inimă. Este nevoie de un regim de muncă ponderat și de un mod de viață înțelept, fără excese care să pună organismul la încercare.

Chiron în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c.. care va reveni la poziția actuală abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va presupune un bun prilej să analizeze și să cântărească atât premisa în discuție cât și strategia lor.

În aceste opt luni, multe se vor petrece așa încât, ceea ce pare să fie acum o urgență sau o necesitate, va fi atunci o etapă depășită.

Balanta

Unele Balanțe, mai ales cele tinere, pot întâlni o persoană pe care să o găsească fascinantă, cu care să înceapă o relație sentimentală cu iz de aventură ca-n filme; din septembrie, când miza acestui tranzit astral se va risipi și ei vor reveni cu picioarele pe pământ, povestea se va termina cu o dezamăgire.

Aspect șubred pentru toți cei care desfășoară o activitate de creație sau de interpretare pentru că nu toate soluțiile artistice, abordate de dragul noutății și al surprizei, vor fi bine primite de public; risc de exagerări.Context delicat pentru procese și litigii.

Scorpion

Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești și va marca sectorul sănătate cu discrete tulburări în registrul anatomo-fiziologic adineauri amintit.

În planul muncii, timp de opt luni, până pe 18 februarie 2019, când Chiron va reveni în poziția actuală, nativii vor regreta o decizie luată în toamna/iarna 2017/2018 ba, poate chiar, și o tentativă de a reveni la statutul profesional anterior.

Sagetator

Aspect special pentru cei care vor susține examene, mai ales în ipostaza probelor orale. În acest caz, surpriza vine de la circumstanțele mai puțin obișnuite în care se vor desfășura examenele sau concursurile și care îi vor incomoda pe participanți.

Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, moment tumultuos din punct de vedere emoțional. Mare disponibilitate spre o viață sentimentală intensă dar și mult entuziasm creator pentru cei care desfășoară activități artistice sau interpretative.

Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019.

În acest fel, în sectorul afectivității și al poveștilor de dragoste se va instala, mai acut sau mai discret, dorința nativilor de a se întoarce în trecut, de a repara ceva stricat în toamna/iarna 2017/2018. Va fi un bun prilej pentru Săgetători să mediteze dar și să se cunoască mai bine pe sine.

Capricorn

Știrile vin prin intermediul documentelor oficiale. Nu este exclus ca, în unele cazuri, nativii se intre în panică la auzul unor măsuri de ordin economic sau juridic care urmează să intre în vigoare și care, dacă s-ar adeveri, i-ar destabiliza.

Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, ambiție sau ambalare (dacă există o revendicare, un litigiu, un conflict pe bunurile personale ori ale familiei, în devălmășie.

Din 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie, și-i va îndemna să facă un șir lung de revizuiri ale atitudinii sau strategiei lor

Varsator

Mentalul lor va deveni, dintr-o dată, vioi și gata să se implice în activități care să-le dea satisfacție și să-i provoace.

Marte le va da însă și impulsuri proaste: se vor enerva, se vor destabiliza repede, se vor înfuria pe cei din preajmă sau, cel mai adesea, pe partenerul de viață dar acestea vor fi momente intense și de scurtă durată ca ploile de vară.

Posibilitate de a se impune în fața unor competitori sau parteneri de negocieri dificili sau ostili. De la sfârșitul săptămânii se conturează un context astral de destin la care trebuie să vegheze.

Pesti

Luna se va afla în zodia Peștilor și va realiza cu celelalte planete, care se află în tranzit prin semne de Apă, un Trigon regal care, până la un punct, le poate fi folositor: acest context astral le va spori sensibilitatea, subtilitatea și adaptabilitatea dar va spori stările interioare de dezamăgire și neputință.

Peștii nu vor dori să se resemneze sau să ignore subiectele care îi „dor” ci, dimpotrivă, vor reveni cu insistență asupra lor, din dorința de a se lămuri; cel mai mult își reproșează lor înșiși slăbiciunile, alimentând cu zel un tablou al suferinței interioare deși, ieșirea din impas s-ar rezolva tocmai ieșind din acest tunel al tristeții și amărăciunii.