Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune? „Nu pot divulga nimic”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate vedete datorită felului sincer în care a vorbit mereu. Tocmai de aceea, oamenii o iubesc şi vor să se bucure cât mai mult de prezenţa ei pe micul ecran.

Oana Zăvoranu a fost luată la întrebări de fani cu privire la întoarcerea ei în televiziune. Frumoasa vedetă spune că orice este posibil, însă şi-a lăsat publicul în suspans, asta pentru că a precizat că nu poate vorbi mai multe despre acest subiect, lăsând să se înţeleagă că am putea să o revedem la televizor, însă nu se ştie şi când se va întâmpla asta.

„Orice este posibil, acum nu pot duvulga nimic. Mulţumesc pentru dorinţa imensă pe care mi-o arătaţi în a mă vedea pe sticlă în orice situaţie, actriţă, moderatior tv sau invitat”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Imagini în premieră! Cum arată casa în care locuiește Anamaria Prodan
Anamaria Prodan este cunoscută pentru extravaganța sa, și chiar mai mult decât atât, nu s-a ferit niciodată să recunoască cât îi place luxul.

De această dată, vedeta și-a prezentat casa de lux din Abu Dhabi, aflată într-o locație exclusivistă, unde locuiește alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Vila din Abu Dhabi este impresioantă, cu o priveliște minunată și este situată lângă reședința șeicului din Emirate.

„Noi mergem în Abu Dhabi non-stop. Acolo am multe haine. Toată viaţa mea mi-am dorit să trăiesc la hotel. Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt cum cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate-jumate.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.