Mihai Voropchievici, despre cum influenţează Luna Sângerie fiecare zodie

Horoscop Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” despre cea mai lungă eclipsă de lună a secolului, dar și despre alte fenomene astronomice rare din 2018.

„Luna reprezintă partea feminină, maternă. Luna reprezintă acumularea de tot ce înseamnă energie. Luna este mult mai aproape de Pământ în această perioadă.

Luna plină are efect asupra oamenilor cu două săptămâni înainte și cu două săptămâni după. Cerul acela roșiatic reprezintă că a doua zi reprezintă vânt.

Eclipsele vin cu anumite influențe, influențele mai mari vin pe zodiile de apă”, a spus Mihai Voropchievici.

Horoscop Berbec – sunt mult mai atenți la tot ce înseamnă cuplu, familie, se asigură ca totul să fie în siguranță. Concentrare masivă asupra carierei.

Horoscop Taur – devin irascibili, au tot felul de certuri cu membrii familiei. Li se recomandă să facă schimbări și să se hotărască dacă sunt puși pe discordie. Dacă vor fi liniștiți, vor avansa în carieră.

Horoscop Gemeni – încep să se deștepte și o să încerce să facă diferența dintre prietenii adevărați și dușmani. Vorba e mai puternică decât un pumnal.

Horoscop Rac – vor vedea clar tot ce contează pentru ei. Se ceartă un pic cu șeful, pentru că el e muncitor. Va fi obligat să se ocupe mai mult de latura profesională.

Horoscop Leu – vor vedea foarte clar tot ce au de făcut în viața lor, sunt multe interacțiuni în perioada asta. Vor interacționa în modul sex contra sex. Își caută parteneriatul. Sunt multe schimbări pe natură spirituală.

Horoscop Fecioară – este sfătuită să selecteze anturajul, să schimbe percepțiile asupra vieții. Trebuie să lase steagul mai jos, să fie un pic mai temperate.

Horoscop Balanță – vor comunica mai ușor. Ideile Balanțelor sunt luate în considerare. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din ceea ce faci. Mergi decis, pentru că va veni câștigul.

Horoscop Scorpion – află sensul vieții, este un răscolitor în necunoscut. Va avea inspirația și va avansa în carieră.

Horoscop Săgetător – este o perioadă de călătorii, dar știe să obțină și o avansare în carieră.

Horoscop Capricorn – a strâns multe secrete, iar toate ies la suprafață. Nu ies să îl blameze. Încercați să nu faceți excese.

Horoscop Vărsător – devin inovatori, ies în evidență la locul de muncă și au parte de schimbări pozitive. Se vor decide să facă o schimbare.

Horoscop Pești – devin mai romantici, mai visători. Au un flux de energie benefică. Sunt creativi, caută plăceri, au schimbări pozitive la muncă, dar și ceva probleme de sănătate.